Ioan Varga / Foto: captură Digi Sport

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Ioan Varga

articol scris de Digi Sport
22.10.2024, 20:28
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali (66 de ani) l-a sunat pe Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, după schimbul de replici de la distanță avut.

Totul a început după ce Gigi Becali l-a criticat pe Dan Petrescu pentru că l-a scos pe Louis Munteanu cu un minut înainte de finalul meciului cu Petrolul. Ioan Varga l-a ”taxat” pe Gigi Becali pentru că a vorbit despre situația de la CFR, iar patronul FCSB-ului și-a recunoscut greșeala.

Gigi Becali l-a sunat pe Ioan Varga

L-am sunat pe Varga… Dacă omul are dreptate și am greșit… I-am zis 'Băi, tati, iartă-mă, am greșit!'. A zis 'Bine, tati. Să fii sănătos'.

El îmi zice mie tot timpul 'tati'. Dacă are omul dreptate, ce să spun, că nu are? Dacă omul e atât de cuminte, își vede întotdeauna de treaba lui, eu pentru ce să nu-mi văd de treaba mea?

Are dreptate, dacă nu vrea să vorbesc despre clubul lui. Zice 'să-și vadă de echipa lui, să nu mai zică de noi'”, a declarat Giig Becali, citat de Fanatik.

Declarația inițială a lui Gigi Becali în cazul Petrescu - Munteanu

”Eu îi dădeam dreptate jucătorului, să vă spun de ce. Dacă era un jucător de peste 30 de ani, asta e situația... dar când ai un jucător care e de valoare, e numărul 1, ca Louis Munteanu, iar tu îl bagi, și după îl scoți, nu e în regulă. Băiatul are valoare, de asta face gesturile astea.

Voi mă știți pe mine și ați văzut că eu am schimbat și în minutul 20, dar niciodată nu am băgat un jucător și după să-l scot în repriza a doua, e prea degradant. Eu vă spun ceea ce cred. Eu comentez din afară ceea ce cred eu”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club.

Mesajul lui Ioan Varga pentru Gigi Becali

Îi transmit domnului Becali să-și vadă de echipa sa, să-și vadă de afacerea sa, să-și vadă de ciorba sa. Domnul Becali nu m-a auzit pe mine comentând despre jucătorii altei echipe sau despre fotbaliștii dânsului. Despre Bîrligea n-am avut decât cuvinte de laudă, i-am trimis chiar un mesaj că i l-am dat cu inima bună.

De ce domnia sa tot se bagă și discută? Ce treabă are domnia sa cu Louis Munteanu? Să-și vadă de treaba lui, că la noi, la CFR, lucrurile sunt într-o normalitate. Nu este ca la dânsul. La noi, antrenorul hotărăște. Bineînțeles că patronul are ultimul cuvânt, dar antrenorul este șeful.

La noi e normalitate, nu ca la FCSB, unde patronul face echipa și dictează schimbările. Deci nu poate să ne dea nouă lecții patronul unui club unde domnesc atâtea anomalii. Am putea și noi să vorbim multe despre ce se întâmplă la FCSB sau despre ceea ce face domnul Gigi Becali, dar nu o vom face pentru că e vorba despre respectul dintre noi.

Îi spun încă o dată public domnului Becali să ne lase în pace și să nu mai vorbească despre jucătorii noștri, despre antrenorii noștri, despre situația de la noi. Nu e fair, mai ales în condițiile în care eu am fost fair cu domnia sa. Am fost corect până la capăt, așa cum mă știți dintotdeauna. Nu este normal ce face Gigi Becali și îi transmit doar atât: Oprește-te!

Nu aș vrea să-mi pierd respectul pe care îl am pentru domnia sa. Haideți să ne respectăm ca patroni și să ne vedem fiecare de echipa lui. Așa mi pare se firesc, așa mi se pare de bun simț, într-un fotbal civilizat”, a spus Ioan Varga, pentru Fanatik.

Etichete: gigi becali , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani

Oficiali militari de rang înalt, inclusiv generalii americani Philip Breedlove și Ben Hodges, au luat în calcul mai multe scenarii pentru un război între NATO și Rusia. Potrivit acestora, în cel mai negru scenariu, președintele rus Vladimir Putin ar invada Letonia și Lituania în 2027, folosind regiunea Kaliningrad și teritoriul Belarusului drept capete de pod, relatează cotidianul german BILD, citat de The Moscow Times.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

”Să fie deportați în Siberia!” Nu s-a abținut după ce a văzut ce s-a întâmplat la referendumul din Republica Moldova

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gabi Balint a provocat hohote de râs în direct și a dat verdictul, după Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Marca a dat un titlu de trei cuvinte, după ce Real Madrid a reușit o revenire de poveste sub ochii lui Istvan Kovacs

Video Ce au scris spaniolii, după ce Istvan Kovacs i-a anulat eronat un gol lui Real Madrid cu Borussia Dortmund

Ianis Hagi, trimis din nou la echipa a doua a lui Rangers: ”Prințul”, gol de ziua sa

Citeşte şi

Gigi Becali se întâlnește cu Răzvan Burleanu pentru că-i dă un milion de euro

Ce a spus Gigi Becali despre Ianis Hagi, chiar înainte de Rangers - FCSB

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Nicolo Napoli, reacție categorică după ce Croitoru a fost demis de la FCU Craiova: "Mititelu mereu dă afară antrenorul" citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Reguli pentru stăpânii de animale de companie toamna. La ce trebuie să aibă grijă aceștia