Alexandru Chipciu / Foto: Profimedia

Video Gigi Becali a dezvăluit de unde a intervenit ”ruptura” de Chipciu. ”M-a dezamăgit, vă spun acum”

articol scris de Digi Sport
07.10.2024, 15:41
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Gigi Becali (66 de ani) a spus, în premieră, de ce nu a insistat așa de mult ca Alexandru Chipciu (35 de ani) să revină la FCSB.

Becali, dezamăgit de Chipciu după ce s-a dus la CFR Cluj

Finanțatorul campioanei SuperLigii a precizat că nu se aștepta ca fotbalistul să semneze cu CFR Cluj, club considerat rival de milionarul din Pipera.

”Chipciu a greșit, vă spun acum. M-a dezamăgit.

Nu trebuia să plece la CFR. L-ai văzut la altă echipă pe Săpunaru, în afară de Rapid? În România mă refer.

Dacă ești al Stelei, nu te duci la Dinamo, Rapid, CFR și Craiova. Bine, Craiova e mai recent rivală, în ultimii ani.

Aaa, că s-a dus la U Cluj, nu am nicio problemă cu băiatul. Dar nu trebuie să aleagă CFR-ul”, a spus Becali, la conferința de presă, devenită tradițională, din fața Palatului său din Aleea Alexandru, București.

  • FC Brașov, Forex Brașov, CF Brăila, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, CFR Cluj și U Cluj sunt formațiile la care a evoluat Chipciu de-a lungul carierei.
  • 76 de meciuri, 5 goluri și 5 pase decisive sunt cifrele lui Chipciu la CFR Cluj.

Chipciu a avut două tentative de a reveni la FCSB, cea mai recentă chiar în acest an. Totuși, a părut că fotbalistul cu 6 trofee de campion al României, dintre care 3 câștigate cu FCSB, era dorit mai mult de staff-ul campioanei și de MM Stoica decât de Becali.

  • Chipciu a mai evoluat la FCSB în perioada ianuarie 2012 - iulie 2016. A câștigat 3 titluri de campion cu trupa roș-albastră, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României și o Supercupă.

La un moment dat, mutarea era ca și făcută, dar au existat mai multe întorsături de situație, dar în mai 2024 ”telenovela” s-a încheiat: Chipciu a continuat la ”Șepcile Roșii”.

Gigi Becali a anunțat că Ionuț Panțîru va pleca de la FCSB în condițiile actuale 

În altă ordine de idei, patronul campioanei a avut o mare nemulțumire, și anume prestația lui Ionuț Panțîru (28 de ani), care a fost scos de pe teren după doar 29 de minute, după ce runda trecută, cu Sepsi, fusese integralist. 

Becali a anunțat că și-a pierdut răbdarea cu Panțîru, fotbalist care a suferit mai multe accidentări din 2021 încoace. La un moment dat, "Latifundiarul din Pipera" spunea că îl plătește degeaba, dar nu renunță la el.  

"Panțîru poate să-și ia adio. Să vedem, asta este. Ce să faci? Păi, intri primul meci și joci extraordinar, apoi joci la mișto, nu bagi piciorul. Nici nu are contractul înregistrat la Ligă, mi-a zis Vali Argăseală (n.r. contractul pe care urma să i-l prelungească).

Hai, la revedere, du-te, tată, și lasă-ne în pace! Nu mai primește nicio șansă. Adică, nu știu, să vedem. Nu mai are șanse multe. I-am zis și în avion, i-am zis și în Grecia.

'Băi, ai jucat extraordinar și m-ai făcut să-ți prelungesc contractul. Vezi că ai început să joci la alibi, nu mai bagi piciorul, acum ai contract'. Dar uite că a avut ghinion, pentru că nu s-a înregistrat", a declarat Becali. 

  • Contractul lui Ionuț Panțîru cu FCSB expiră pe 31 decembrie.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - Gloria Buzău 3-2

Etichete: alexandru chipciu , gigi becali , chipciu cfr cluj , becali chipciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„În cazul unui război în Europa, Ungaria ar putea să nu își îndeplinească obligațiile care îi revin în temeiul articolului 5 NATO”

NATO se confruntă cu o cerere urgentă de reformă în contextul infiltrării rusești în rândul Alianței și al îndoielilor crescânde cu privire la angajamentul statelor membre, este de părere Institutul Robert Lansing în cadrul unei analize. „Având în vedere sabotajul politic și geopolitic al Ungariei, calitatea sa de membru al NATO a devenit contraproductivă și un risc de securitate”, arată analiza.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Exclusiv Intrat în ultimul an de contract, Nicolae Stanciu a anunțat la ce echipă din România vrea să joace

Împăcarea anului, după 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele"

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

Exclusiv OUT! Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea la FCSB, deși a semnat acum o lună! Nici Darius Olaru n-a scăpat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Convocat în premieră la națională! Pe cine a ales Mircea Lucescu în locul lui Adrian Șut, accidentat

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Oficial Dorit de CFR Cluj, Alex Dobre a semnat cu Rapid! Durata contractului + Prima reacție

Mihai Stoica a anunțat ce se întâmplă cu Adrian Șut, după ce a ajuns accidentat în cantonamentul naționalei

Citeşte şi

Video Anunțul lui Gigi Becali: ”Stanciu e al Stelei. Dacă vrea, din iarnă îl bag jucător și antrenor secund”

Video ”L-am tras de șunci, cum l-a tras Dorinel pe ăla de tricou. Ce e asta?”. Gigi Becali l-a văzut și s-a dus la el

PEROZDavid Beckham, la bustul gol, doar cu fes pe cap și un prosop în jurul taliei. Răsfățul de weekend, la sauna scumpă din propria curte

FILM NOWEva Longoria, criză de râs pentru că fiul ei nu se mai lăsa dus de pe covorul roșu. La costum, cu freza făcută, puștiul a fost delicios

I-a transmis un mesaj clar lui Dan Șucu legat de demiterea imediată a lui Șumudică. „Asta trebuie acum la Rapid” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ar fi transferul anului în fotbalul românesc. Gigi Becali, gata să îl aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB: ”Oricând vrea el vine” citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale