Gigi Becali la palat / Foto: Captură Digi Sport

Gigi Becali a anunțat că va fi prezent pe stadion

articol scris de Digi Sport
16.09.2024, 20:15
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

În urma remizei din Gruia, 2-2 cu CFR ClujFCSB ocupă locul 12 în ierarhia SuperLigii, cu 9 puncte adunate în 8 meciuri.

Gigi Becali (66 de ani), într-un interviu oferit la "palatul" din Aleea Alexandru în care a vorbit, printre altele, și despre revenirea sa pe stadion.

Gigi Becali: "La meciul cu Manchester United sigur voi fi pe stadion"

Latifundiarul din Pipera a anunțat că va fi prezent la meciul de pe teren propriu cu Manchester United, programat pe 30 ianuarie 2025, de la ora 22:00, pe Arena Națională.

Becali a declarat că există șanse mari să își facă simțită prezența și în meciul de debut al FCSB-ului din Europa League, cu FK RFS, programat pe 26 septembrie 2024, de la ora 22:00, tot pe Arena Națională.

"(n.r. La meciul cu Manchester o să fiți pe stadion?) S-ar putea să fiu pe stadion și acum cu Riga, poate, nu știu. Când nu sunt emoții și nu am nicio problemă e altceva. Nu e sigur, nu știu, dar clar cu Manchester voi fi. Toată lumea vrea.

Cu Riga, slabă, bună, noi trebuie să facem puncte. Poate Dumnezeu așa a zis 'Stai să faci niște puncte acum și la anul să te duci în grupe', așa face, țaca țaca țaca. Eu am luat două goluri de la Sparta Praga la mișto. A doua repriză n-a mai contat, o echipă care are valoare nu o călărești o repriză întreagă. Am nimicit-o. Noi la un pas am fost de Champions League.", a anunțat patronul campioanei României.

Gigi Becali a vorbit și despre sumele de bani pe care clubul urmează să le încaseze.

"Acum ai curaj, patru milioane și ceva, aproape cinci milioane din bilete. Nu-ți mai este teamă și nu te mai gândești că aduci bani de acasă.

Am luat șase milioane și pe Coman, mai luam încă cinci milioane o sută acum (n.r. după calificarea în Europa League), plus cinci milioane pe bilete, plus marketpool, milioane și milioane.", a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali schimbă sistemul la FCSB: ”Am văzut eu ce înseamnă Tănase la mijlocul terenului

Gigi Becali și-ar fi dorit victoria în confruntarea cu echipa pregătită de Dan Petrescu, însă în cele din urmă a fost nevoit să se mulțumească doar cu un punct. La finalul meciului, patronul FCSB-ului a anunțat că va face o schimbare importantă în cadrul echipei.

Becali a declarat că va modifica sistemul, din 4-2-3-1 în 4-1-4-1, în ciuda opoziției ferme a lui MM Stoica. Prestația lui Florin Tănase din repriza a doua l-a convins pe finanțatorul roș-albaștrilor să ia această decizie radicală.

La revedere cu doi închizători, s-a terminat! Am văzut eu ce înseamnă Tănase la mijlocul terenului. Tănase, Olaru și Șut (n.r.- vor juca în linia mediană). Vreau să dăm câte 4-5 goluri, să distrugem adversarul, să-l năucim”, a transmis Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

VIDEO Rezumat CFR Cluj - FCSB 2-2

Etichete: manchester united , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Jucătorul care i-a aruncat tricoul în față lui Mircea Lucescu: ”Sunt o stea, trebuie să joc mereu”. Reacția lui ”Il Luce”

Oficial Total neașteptat! Se bătea la promovare, dar a decis să plece tocmai în liga a patra

Are o afacere de peste 200.000.000 de euro și a anunțat că vrea să preia o echipă de tradiție din România

Chelsea s-a săturat! Vrea să scape de fotbalistul de 70.000.000€

Citeşte şi

Legenda lui Arsenal a "pus tunurile" pe fotbaliștii de la Manchester United: "Se ascund în spatele antrenorului!"

Gigi Becali, decizie fără precedent la FCSB! Se bagă și la antrenamente: ”Comand de acasă, stau în pat și zic”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

Prețul real pentru atacantul căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de 500.000.000 de euro citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi