Gică Popescu / Foto: Captură Digi Sport

Gică Popescu a răbufnit după amânarea meciului Clinceni - Farul: ”E o mizerie! LPF nu respectă regulamentul”

articol scris de Digi Sport
29.01.2022, 11:14
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Meciul Academica Clinceni - Farul, programat inițial sâmbătă, de la ora 17:00, a fost amânat pentru că formația gazdă nu are 13 jucători valizi, dintre care un portar, așa cum prevede regulamentul.

Academica Clinceni a ajuns în această situație din cauza numeroaselor plecări din această iarnă și a infectărilor cu COVID-19 din ultimele zile și, astfel, a putut cere amânarea partidei, acceptată de LPF.

Gică Popescu a răbufnit după amânarea meciului Clinceni - Farul

Gică Popescu, președintele clubului Farul Constanța, nu este, însă, absolut deloc de acord cu decizia de amânare a jocului, dată chiar în dimineața zilei în care jocul trebuie disputat și a acuzat LPF.

Fostul mare internațional consideră inexplicabilă maniera în care Academica Clinceni și-a făcut lotul pentru această parte secundă a competiției, cu doar șase jucători pe lista A și un singur portar și consideră că Farul trebuia să câștige meciul cu 3-0.

Este o mizerie păstorită de Liga Profesionistă de Fotbal. Noi am informat Liga Profesionistă de Fotbal înainte de a face publice aceste zvonuri (n.r. despre cazurile de COVID-19 de la Clinceni, de acum două zile).

Liga Profesionistă de Fotbal nu respectă regulamentul. A acceptat o listă a celor de la Clinceni fără să aibă în componență cei opt jucători formați la nivel național și patru din propria pepinieră. În plus, din câte știu eu, Cliceniul a întrerupt contractul cu patru jucători.

Toate aceste mizerii au fost aduse la cunoștință Ligi Profesioniste de Fotbal, care se pare că păstorește aceste mizerii. Dă-le meciul pierdut cu 0-3, nu e vina mea, a Farului, că tu ai doar șase jucători. E vina mea că nu ai putut să-ți faci lista?

De ce acceptă Liga ca o echipă să se înregistreze cu șase jucători pe lista A când ai posibilitatea să treci 25 de jucători? De ce păstoresc mizeriile asta cu bună știință. Eu am informat președintele Ligii în legătură cu această informație. Mi-a zis să așteptăm, să nu premedităm. Este exact ce am zis eu.

Nu știm ce vom face. Acum ne vom întâlni și noi să vedem ce decizii vom lua. Să ne anunți în dimineața meciului că nu se mai joacă meciul, mi se pare așa... . Le-am spus de acum două zile că o să fie infectați, că o să fie portarul infectat. Nu e vina mea că pun un singur portar pe listă, ci nu trei.

Când vezi astfel de mizerii îți trece pofta să mai investești în fotbal și să faci performanță. Vin amatorii de la Ligă și spun 'meci amânat'!”, a spus Gică Popescu, la ProX.

Al doilea meci amânat al Farului din acest sezon

Farul a trecut printr-un episod similar și în luna octombrie, când la FCSB era un adevărat focar de COVID-19, motiv pentru care clubul bucureștean a solicitat și a obținut amânarea jocului cu gruparea dobrogeană.

Gică Popescu a răbufnit și atunci și a transmis că amânarea unui joc ar trebui acordată doar dacă echipa în cauză nu are 13 jucători valizi strict din cauza infectărilor cu COVID-19, cum nu era cazul la FCSB, care avea și mulți accidentați.

În cele din urmă, meciul s-a jucat aproape două săptămâni mai târziu decât fusese programat inițial și a fost câștigat de FCSB cu 1-0.

Etichete: gica popescu , academica clinceni - farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Carlo Ancelotti, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr. în Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Foto Real Madrid a făcut iar "remontada" în Champions League, iar glumele au curs în valuri! Cele mai tari meme-uri

3.000.000€ pentru Claudiu Petrila

Citeşte şi

Gică Popescu, mesaj categoric după Lituania - România: ”Să nu ne emoționăm foarte mult”

Video Mircea Lucescu l-a auzit pe Gică Popescu și a reacționat

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit