FRF a încetat parteneriatul cu Nordis / Foto: Sport Pictures

Oficial FRF a încheiat contractul cu Nordis! ”Se angajează să găsească un nou partener strategic”

articol scris de Digi Sport
22.10.2024, 12:21
  • UCL: Milan - Brugge, marți, 19:45, DGS 1

  • UCL: Real Madrid - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, încetarea parteneriatului cu Nordis Group, sponsor al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), ca urmare a acuzaţiilor de fraudă imobiliară cu care se confruntă în ultimele săptămâni compania.

FRF a încetat parteneriatul cu Nordis

"Federaţia Română de Fotbal anunţă încetarea parteneriatului cu Nordis Group, care a susţinut activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor. Colaborarea, menită să sprijine programele de dezvoltare şi modernizare a arbitrajului românesc, nu va mai continua începând de astăzi", se menţionează pe site-ul citat.

Conducerea FRF menţionează că va căuta un alt sponsor care să susţină activitatea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

"Investiţia în pregătirea arbitrilor reprezintă un element esenţial pentru asigurarea unui arbitraj de calitate în competiţiile naţionale şi internaţionale. În acest sens, FRF se angajează să găsească un nou partener strategic care să contribuie la îmbunătăţirea continuă a nivelului de pregătire al arbitrilor români. Noul partener al CCA va fi anunţat în perioada următoare, după finalizarea discuţiilor în curs", mai precizează FRF.

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux, a fost principalul sponsor al CCA de la sfârşitul anului 2020, arbitrii din primele trei eşaloane purtând numele companiei pe tricouri în timpul meciurilor, dar şi pe celelalte echipamente. Din aprilie 2021, Nordis a semnat un alt contract cu FRF, devenind sponsor şi al selecţionatelor U19 şi U20 ale României, iar din mai 2022 şi al reprezentativei U21.

Compania Nordis Group se află de câteva săptămâni în mijlocul unui scandal de fraudă imobiliară în urma investigaţiei jurnalistice realizate de Recorder. Dezvoltatorul imobiliar este acuzat că a încasat bani în avans de la mai multe persoane pentru construcţia a sute de apartamente pe care nu le-a realizat.

Pe rolul Tribunalului Bucureşti se află deja un dosar privind deschiderea procedurii de insolvenţă a Nordis Management SRL. În prezent, procedura se află în etapa primelor măsuri din perioada de observaţie, respectiv cea de notificare a tuturor creditorilor, întocmirea tabelului preliminar al creditorilor, inventarierea şi evaluarea bunurilor companiei.

În urma scandalului, mai mulţi oameni politici au anunţat că vor depune în Parlament un proiect de lege denumit "Nordis" prin care dezvoltatorii imobiliari să nu poată solicita unui cumpărător un avans mai mare de 10-15% din valoarea apartamentului, notează Agerpres.

Etichete: frf , sponsor frf , nordis , arbitri superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Care sunt cele două țări NATO pe care Putin le-ar ataca în cel mai negru scenariu al generalilor americani

Oficiali militari de rang înalt, inclusiv generalii americani Philip Breedlove și Ben Hodges, au luat în calcul mai multe scenarii pentru un război între NATO și Rusia. Potrivit acestora, în cel mai negru scenariu, președintele rus Vladimir Putin ar invada Letonia și Lituania în 2027, folosind regiunea Kaliningrad și teritoriul Belarusului drept capete de pod, relatează cotidianul german BILD, citat de The Moscow Times.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

”Să fie deportați în Siberia!” Nu s-a abținut după ce a văzut ce s-a întâmplat la referendumul din Republica Moldova

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

OUT? Scoțienii s-au săturat și i-au cerut să plece de la Rangers: ”Depășit!”

Lovitură de teatru: ”Radu Drăgușin ia în calcul să plece de la Tottenham în iarnă”. Clubul care e gata să-l transfere

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a spus Viorel Moldovan despre Marius Șumudică, după Rapid - Farul 5-0

Oficial UEFA a stabilit arbitrul pentru Rangers - FCSB! La începutul anului a fost suspendat în propria lui țară

Prima reacție a lui Ciprian Marica, după ce Gică Hagi a spus că ”poate nu o să mai fie pe bancă” la Farul

Oficial Marius Croitoru, OUT de la FCU Craiova

Citeşte şi

Stoichiță a anunțat ce se va întâmpla cu Pancu după comportamentul incalificabil din Giulești: ”Nu se poate uita ce a făcut”

Oficial FRF, anunț triumfător înaintea ultimelor două meciuri din Liga Națiunilor

PEROZEva Zaharescu s-a cazat într-un resort de lux din Maldive și a făcut parada costumelor de baie. Înaltă, senzuală și sigură pe ea

FILM NOWNicole Kidman, adevărul despre scenele intime din filmul „Babygirl”. Actrița joacă alături de Harris Dickinson, în vârstă de 28 de ani

Detaliul neștiut despre noul stadion Dinamo. Stupoare pentru Peluza Cătălin Hîldan citeşte ştirea pe Prosport.ro

Hackerii au anunțat transferul vedetei lui Real Madrid la Juventus. Răspunsul italienilor citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sigură pe ea și cuceritoare. Selena Gomez, într-o rochie decoltată care i-a îmbrățișat perfect silueta

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sigură pe ea și cuceritoare. Selena Gomez, într-o rochie decoltată care i-a îmbrățișat perfect silueta

Digi World

Doi doctori, total uimiți de ce au văzut la microscop pe mâini aparent curate: "Oh, asta e dezgustător!"

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”