Gigi Becali / Foto: captură Digi Sport

Fotbalistul considerat cel mai bun pe postul său din SuperLigă de Gigi Becali, lăudat ”la scenă deschisă”

articol scris de Digi Sport
07.06.2024, 16:24
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

FCSB a câștigat titlul de campioană în SuperLiga la finalul sezonului trecut, după o pauză de 9 ani. 

La acest succes al ”roș-albaștrilor” pe plan intern au contribuit și prestațiile mai multor jucători din angrenajul echipei patronate de Gigi Becali (65 de ani), precum Florinel Coman (26 de ani) și Darius Olaru (26 de ani). 

Chiar dacă nu a ieșit foarte mult în evidență prin prisma poziției mai retrase pe care o ocupă în teren, Adrian Șut (25 de ani) a fost unul dintre favoriții ”latifundiarului din Pipera”, pe care omul de afaceri a susținut că-l consideră cel mai bun din SuperLigă de pe postul său, acela de ”închizător”. 

Cuvinte frumoase despre Adrian Șut a avut și fostul său antrenor de la Unirea Jucu (Liga a 3-a) și Pandurii Târgu-Jiu (Liga a 2-a), Adrian Iencsi (49 de ani). 

Adrian Iencsi: ”Șut se pune în slujba echipei. E tipul acela de jucător care chiar poate juca la o echipă bună”

Adrian Iencsi a susținut că-i dă dreptate lui Gigi Becali, atunci când acesta spune că Adrian Șut este cel mai bun fotbalist din țară pe postul de mijlocaș defensiv. 

De asemenea, fostul antrenor secund al Rapidului a subliniat că Șut este un jucător extrem de important muncitor la mijlocul terenului, care nu iese neapărat în evidență. 

Totodată, Iencsi este de părere că jucătorul ”roș-albaștrilor” are valoarea necesară pentru a evolua la o echipă bună din vestul Europei. 

"Ce a spus domnul Gigi Becali la vremea respectivă, a avut dreptate (n.r. că Adrian Șut este cel mai bun din România pe postul său). Și atunci pentru mulți poate că era o surpriză. Eu când am auzit treaba asta chiar i-am dat dreptate. Poate mulți strâmbau din nas.

Adi Șut nu este jucătorul care să facă floricele. Nu iese în evidență cu lucrurile astea, dar este un jucător care în primul rând se pune în slujba echipei. E foarte important ca un jucător să facă asta. Să se încadreze într-un anumit mecanism, sistem de joc și așa mai departe.

Pentru mine, Șut este jucătorul care dacă ar pleca undeva la o echipă bună, cred că s-a adapta și ar deveni un lider. E tipul acela de jucător care chiar poate juca la o echipă bună.

Cred că i s-a potrivit orice campionat. Nu mai contează. Poți să mergi și în Spania și în Germania, pentru că se pune accentul acum pe tactică. Eu cred că s-a adapta în orice țară", a spus Iensi, la Sport.ro

  • 42 de meciuri a jucat Șut pentru FCSB în sezonul trecut, în toate competițiile
  • 3 goluri și un assist a reușit mijlocașul pentru formația ”roș-albastră”
  • 2,7 milioane de euro este cota de piață a lui Șut, potrivit Transfermarkt 

Pentru prestațiile bune pe care le-a avut în stagiunea trecută la FCSB, Adrian Șut a fost convocat de selecționerul naționalei României Edi Iordănescu (45 de ani) în lotul preliminar pentru EURO 2024. 

VIDEO Rezumat România - Bulgaria, scor 0-0 

Etichete: gigi becali , adrian iencsi , fcsb , adrian Șut


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Carlo Ancelotti, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr. în Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Foto Real Madrid a făcut iar "remontada" în Champions League, iar glumele au curs în valuri! Cele mai tari meme-uri

3.000.000€ pentru Claudiu Petrila

Citeşte şi

Gigi Becali se întâlnește cu Răzvan Burleanu pentru că-i dă un milion de euro

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Ioan Varga

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit