Gigi Becali / Foto: Sport Pictures

Fotbalistul care a bătut palma cu Gigi Becali după meciul cu Maccabi. ”I-a acceptat condițiile”

articol scris de Digi Sport
24.07.2024, 15:42
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

FCSB a remizat, marți seară, în Ghencea, cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, iar miercurea viitoare, la Budapesta, ora 21:00, se va decide cine va fi echipa care va face pasul spre turul 3 preliminar din UEFA Champions League.

Gigi Becali a bătut palma cu Risto Radunovic

Galerie Foto

Gigi Becali (66 de ani) nu a fost supărat de remiza cu israelienii, ba, mai mult, e convins că echipa sa va face pasul spre faza următoare a celei mai galonate competiții europene intercluburi din Europa.

Încântat de felul în care a evoluat echipa, finanțatorul roș-albaștrilor a luat decizia de a bate palma cu Risto Radunovic (32 de ani). Fundașul stânga din Muntenegru mai avea contract cu FCSB până la finalul acestui an, 31 decembrie 2024, dar nu se înțelegea cu milionarul din Pipera asupra noului contract.

Radunovic avea un salariu stagional de 10.000 de euro, iar Becali a spus că-i oferă de acum înainte 15.000 de euro. Se pare că finanțatorul s-a decis să-i facă toate poftele fundașului stânga, încântat de evoluția acestuia din meciul cu Maccabi. ”Becali i-a dat azi răspunsul, în funcție de șansele de calificare. I-a zis că da, că e de acord cu prelungirea și cu ce își dorește jucătorul”, susține gsp.ro.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Risto Radunovic, potrivit Transfermarkt.
  • Un gol și 3 assist-uri în 37 de meciuri sunt cifrele lui Radunovic din sezonul trecut.
  •  5 goluri și 13 pase decisive reprezintă bilanțul lui Radunovic în cele 140 de meciuri bifate până acum la FCSB.

Risto Radunovic, după FCSB - Maccabi 1-1: ”Am vorbit cu cineva”

La finalul partidei de pe Ghencea, la flash-interviu, Radunovic a vorbit și despre viitorul său.

”Nu pot să zic că e un rezultat echitabil. Nu am fost inspirați în seara asta, după au marcat ei și trebuie să ne mulțumiți cu asta. Ultimele 15 minute am forțat și îmi pare rău că nu am câștigat. 

Sunt campionii Israelului, sunt o echipă bună. Avem avantaj că se joacă la Budapesta și sperăm să ne calificăm. Nu mă gândesc la eliminare, sper să avem un rezultat bun și să ne calificăm. Jocul ne dă speranțe. Sper să câștigăm la un gol diferență și să ne calificăm. 

Nu s-au schimbat multe, dar nu mai e Coman cu noi. Era un jucător care făcea meciuri mare, care avea calitate. Dar acum trebuie să iasă altcineva în evidență. 

Eu am zis că am contract până în iarnă, vedem ce o fi. Acum am voie să discut cu oricine și vedem ce o fi. Nu pot să vorbesc, vedem ce spun agenții și aștept cea mai bună soluție. Nu am nimic concret, am vorbit cu cineva, dar nu pot să zic că e ceva oficial”, a spus Risto Radunovic.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , risto radunovic , radunovic fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR

Marcel Ciolacu a fost întrebat luni cum cataloghează declarațiile lui Nicolae Ciucă, care a spus că PSD este urmașul PCR și că își dorește ca PNL să facă o coaliție de dreapta după alegeri. Ciolacu s-a declarat convins că niciun partid nu va putea guverna singur după alegeri.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Cristi Borcea, marcat de moartea lui Gigi Mulțescu. L-a caracterizat în câteva cuvinte

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul: ce se întâmplă cu jucătorul de 1.700.000 €, ”clientul” patronului de la FCSB: ”Nu, tată”

Sepsi nu mai caută antrenor

Fotbalistul care ”l-a dat pe spate” pe Ioan Varga: ”De rasă! Cel mai bun din România”

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul: ”4.3 milioane de euro”. Peste câteva secunde, a prezis că mai dă o lovitură financiară

Reacția lui Gigi Becali după semnul ”plângi de ciudă” făcut de Munteanu la golurile din CFR - FCSB 2-2

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWCum arată și ce face acum Gabrielle din "Xena, prințesa războinică", la 53 de ani. Renee O'Connor nu s-a mai făcut remarcată la Hollywood

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit