Scandal în timpul meciului Rapid - Oțelul / Foto: captură Digi Sport

FIFA a intervenit, după ce un impresar român a bruscat un jurnalist și l-a amenințat cu bătaia! ”Nota de plată”

articol scris de Digi Sport
07.10.2024, 21:29
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

În timpul meciului Rapid - Oțelul Galați, scor 0-0, din etapa cu numărul 11 din SuperLiga României, a avut loc un eveniment regretabil.

Impresarul Rareș Pop a avut un comportament agresiv față de mai mulți jurnaliști care încercau să filmeze sau să afle informații suplimentare despre Cristian Chira, scos pe targă după ce și-a rupt glezna.

La puțin timp după acest regretabil incident, Jandarmeria a reacționat și l-a sancționat aspru pe Rareș Pop. Astfel, agentul FIFA a primit interdicție pe stadion timp de un an și o amendă în valoare de 500 de lei.

FIFA i-a suspendat licența impresarului Rareș Pop timp de 60 de zile

Rareș Pop a devenit agent FIFA în luna mai a anului 2023, iar forul continental nu a rămas indiferent după cazul din Giulești.

Conform playsport.ro, forul mondial i-a suspendat licența impresarului timp de 60 de zile, însă sancțiunea este una provizorie.

Va avea loc și o investigație, iar sancțiunea dictată de FIFA poate fi urmată și de alte pedepse.

Galerie Foto

Rareș Pop: ”Regret profund, a fost o reacție anormală. Orice sancțiune va fi aplicabilă, eu o voi respecta”

”Vreau să încep prin a încep prin a îmi cere scuze pentru evenimentul petrecut ieri seară. I-am transmis scuzele mele și în privat, regret profund, a fost o reacție anormală. Nu-mi stă în caracter, am mai trecut prin situații tensionate și le-am trecut cu calm. Era o învălmășeală, era o situație de stres. Nu mai știu fiecare eveniment produs, regret și îmi cer scuze.

În momentul în care Chira s-a accidentat, el fiind jucătorul reprezentat de mine, am coborât repede la ambulanță. Atunci am fost sunat de mama lui, ea plângea în hohote și încercam să o calmez. I-am spus că mă duc să-l încurajez pe Cristi, iar în momentul respectiv, într-o situație de stres, am reacționat cum nu trebuia. A fost o reacție la cald pe care nu trebuia să o am.

Am văzut că s-a vorbit și pe tema aceasta. Nu sunt oficial al clubului, nu am primit de la niciun oficial de la club vreun badge (n.r. legitimație). Aveam o acreditare de mai de mult, este un simplu badge de acreditare.

Nu am fost oprit de jandarmi, probabil am fost sancționat în listă. Îmi asum orice sancțiune. Mai mult nu pot să fac. Sper ca timpul să demonstreze cum sunt eu ca persoană și vreau să știe toată lumea că eu nu sunt așa. Cu siguranță nu se va mai repeta.

Eu le-am spus să nu mai filmeze în ambulanță, pentru că există dreptul la viața privată. Intenția mea a fost cea de a proteja intimitatea jucătorului. Vreau să spun că respect ceea ce fac jurnaliștii, sunt convins că au un rol important în societate. Trebuia să mă comport altfel. Orice sancțiune va fi aplicabilă, eu o voi respecta”, a spus Rareș Pop.

Etichete: fifa , rares pop


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
CCR a făcut publică hotărârea privind respingerea candidaturii Dianei Şoşoacă la Preşedinţie

Curtea Constituţională a României a publicat, luni seară, hotărârea privind respingerea candidaturii Dianei Iovanovici-Şoşoacă la funcţia de preşedinte al României.Potrivit documentului, înregistrarea acestei candidaturi încalcă unele condiţii de eligibilitate, cu referire la ”valorile democraţiei, la statul de drept, la respectarea Constituţiei corelate cu garanţia politicomilitară a acestora, respectiv apartenenţa României la UE şi NATO”.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Împăcarea anului, după 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele"

Exclusiv Intrat în ultimul an de contract, Nicolae Stanciu a anunțat la ce echipă din România vrea să joace

Exclusiv "Telenovela" s-a încheiat, la câteva ore după FC Botoșani - Rapid 2-0. Ce se întâmplă cu Marius Șumudică

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Jucătorul de la FCSB căruia Gigi Becali i-a spus ”ADIO” a plecat din Capitală și a transmis un mesaj de TREI cuvinte

Exclusiv Marius Șumudică a rupt tăcerea! ”Am avut o discuție cu domnul Șucu”

Gigi Becali e convins că va face cel mai scump transfer din istoria SuperLigii: 15.000.000 €. ”Nu știam că e atât de bun”

Exclusiv Anamaria Prodan, prima reacție după ce a dat ”nas în nas” cu Giovanni Becali într-un apel VIDEO

Citeşte şi

Foto Exclusiv Cum a apărut Cristian Chira la meciul Oțelul - Universitatea Craiova, după accidentarea gravă din meciul cu Rapid

FIFA, gata să facă o schimbare istorică în fotbal

PEROZDavid Beckham, la bustul gol, doar cu fes pe cap și un prosop în jurul taliei. Răsfățul de weekend, la sauna scumpă din propria curte

FILM NOWEva Longoria, criză de râs pentru că fiul ei nu se mai lăsa dus de pe covorul roșu. La costum, cu freza făcută, puștiul a fost delicios

I-a transmis un mesaj clar lui Dan Șucu legat de demiterea imediată a lui Șumudică. „Asta trebuie acum la Rapid” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ar fi transferul anului în fotbalul românesc. Gigi Becali, gata să îl aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB: ”Oricând vrea el vine” citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Soția lui Jorge a furat toate privirile la nunta Lorei. Ramona e trecută de 50 de ani, dar pare de 30: "Aveți o soție splendidă"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale