Alesia Mitriță / Foto Instagram@alesiamitrita

Galerie Foto Felicitat de ”Barbie din Bănie”! Cum a fost răsplătit Mitriță după un nou meci cu gol pentru Universitatea Craiova

01.10.2024, 10:19
  • Champions League: Stuttgart - Sparta Praga, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Arsenal - PSG, marți, 22:00, DGS 1

Alexandru Mitriță (29 de ani) a marcat golul al treilea al oltenilor, în victoria cu Unirea Slobozia, scor 3-0, din etapa 11 a SuperLigii, iar la final a avut parte de o surpriză plăcută.

Mitriță, felicitat de soția Alesia, chiar pe stadion

Galerie Foto

La meci a asistat și soția sa, Alessia, care l-a răsplătit cu un sărut. Imediat cum s-a terminat partida, mijlocașul oltenilor s-a dus glonț spre zona în care se afla jumătatea sa și deși are 1,65 metri, a făcut un salt pentru a se bucura și cu jumătatea vieții lui.

În minutul 90+4, Mitriță a fost protagonistul unei faze personale la finalul căreia a marcat cu un șut superb la colțul lung. Astfel, internaționalul român a ajuns la cota 7 în actualul sezon din SuperLiga, în 11 apariții.

În plus, Mitriță mai are un gol marcat și în preliminariile Conference League, în victoria cu Maribor 3-2, dar în urma căreia oltenii au fost eliminați din cauza eșecului din tur 0-2.

După meci, în miez de noapte, Alesia a postat un selfie cu Alex, de pe canapeaua lor de acasă. Alex, obosit, era la orizontală și se uita pe telefon, în timp ce soția, protectoare, avea grijă de acesta.

Alex și Alesia Mitriță au împlinit 5 ani de căsnicie

Fotbalistul Universității Craiova a anunțat, prin intermediul contului de pe social media, că el și Alessia, cunoscută și ca ”Barbie din Bănie” au împlinit, în septembrie, 5 ani de căsnicie.

Galerie Foto

”5 ani de căsnicie ❤️ Te iubesc, inima mea ❣️ Totul meu❣️”, a fost mesajul postat de Alex.

Alessia a reacționat imediat: ”Te iubesc infinit, taticu”.

Alexandru Mitriţă s-a căsătorit civil cu Alessia în septembrie 2019, în Statele Unite ale Americii, pe vremea când mijlocaşul evolua în MLS. Cei doi au împreună două fetiţe, pe pe Ava Maria şi Aris Mina.

Cununia religioasă și petrecerea au avut loc însă, la Craiova, pe 24 noiembrie 2019, iar naș le este Mihai Rotaru, finanțatorul echipei din Craiova, care l-a transferat pe Mitriță în Bănie de la Pescara în 2017, contra sumei de 730.000 de euro.

Alex Mitriță, mesaj pentru suporteri, după huiduielile la adresa lui Nicușor Bancu: ”Nu poți să ai atâta răutate”

Altfel, Alex Mitriță le-a ”bătut obrazul” suporterilor Universității Craiova, după ce o parte dintre aceștia l-au huiduit în finalul jocului pe căpitanul Nicușor Bancu (32 de ani).

Suporterii Universității Craiova l-au huiduit pe Nicușor Bancu în finalul meciului cu Unirea Slobozia, după ce apărătorul lateral a trimis o pasă spre portar, când scorul era deja 2-0 pentru olteni.

Aveam nevoie de această victorie. A fost o gură de aer. Ne așteaptă un meci greu la Galați acum. Lumea trebuie să înțeleagă că suntem pe locul doi, campionatul este foarte lung.

Nu poți să ai atâta răutate ca suporter, dacă iubești această echipă. Trebuie să fim o familie dacă vrem să câștigăm campionatul, începând de la suporteri până la ultimul om din club.

Nu ai cum să procedezi așa cu Nicușor Bancu, dar acesta este fotbalul. Trebuie să fim alături unul de celălalt.

Trebuie să aibă răbdare, campionatul este lung. Trebuie să mergem încrezători și să dăm totul pe teren (n.r. la meciul cu Oțelul)”, a spus Alex Mitriță, la flash-interviu.

Clasamentul din SuperLiga

Clasamentul SuperLigii / Foto: Digisport

VIDEO Rezumat Universitatea Craiova - Unirea Slobozia 3-0

Etichete: alex mitrita , alesia mitrita , universitatea craiova - unirea slobozia 3-0 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum au reușit spionii Israelului să se infiltreze în Hezbollah. Liderii grupării au făcut o greșeală crucială în războiul din Siria

În războiul din 2006 contra grupării Hezbollah, Israelul a încercat să îl ucidă pe Hassan Nasrallah de trei ori - a eșuat de fiecare dată. Acum, bombele lansate de armata israeliană l-au nimerit din prima încercare pe liderul grupării care le-a pus atât de mari probleme acum 18 ani. Ceea ce s-a schimbat este amploarea și calitatea informațiilor pe care Israelul s-a putut baza acum, dar și vulnerabilitățile pe care Hezbollah le-a căpătat odată ce a intervenit militar în Siria, relatează Financial Times.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii anunță o lovitură pentru Radu Drăgușin: transfer de 84.000.000 €!

Foto Fiica lui Schumacher s-a căsătorit! Invitația a venit cu o interdicție clară. ”Nu aș fi participat”. Fostul pilot, prezent?

Cel mai vechi jucător de la FCSB, OUT! Unde ar putea ajunge: ”Îți faci treaba cu el”

Nota primită de Dennis Man, după ce a marcat în ”thriller-ul” Parma - Cagliari! Valentin Mihăilă, schimbat la pauză

”Suntem o țară puternică”. A depășit orice limită: ”Voi spune lucruri pe care nu am voie să le spun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"SuperMan" defilează în Serie A! Clasamentul în care Dennis Man a fost inclus de italieni

Răsturnare de situație! Adrian Mititelu a luat decizia în privința lui Croitoru. Ce a spus de negocierile cu Prepeliță

N-a mai făcut asta de 18 ani. Decizia lui Gigi Becali înainte de PAOK-FCSB

"99 la sută erau confirmați". Cum a ratat Manchester United transferurile lui Cristiano Ronaldo și Gareth Bale

Citeşte şi

Alex Mitriță nu s-a abținut! Ce le-a transmis suporterilor Universității Craiova, după huiduielile la adresa lui Nicușor Bancu

Exclusiv ”Cel mai valoros jucător din campionat” nu are și cel mai mare salariu din România! Cât câștigă

PEROZCum nu se poate mai mândru de ea. David Beckham, de mână cu fiica lui prin Paris. Harper are 13 ani și este adorabilă

FILM NOWZoe Saldana, seducătoare într-o rochie roșie cu decolteu foarte adânc. Rolul care i-ar putea aduce Oscarul

A început lupta pentru transferul lui Mihnea Rădulescu! L-a impresionat pe MM Stoica, iar Dinamo și Sepsi l-au ofertat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Becali a atacat un jurnalist: ”Îmi vrea moartea”. Răspunsul lui: „M-a confundat cu Radu Banciu” citeşte ştirea pe ziare.com

Rapoarte ANM: România cu portocale de Teleorman, safari în Dobrogea, papagali în Deltă. Secetă și tornade în 50 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mândră de noua ei siluetă, după ce a slăbit drastic. S-a afișat într-o salopetă mulată și cizme peste genunchi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mândră de noua ei siluetă, după ce a slăbit drastic. S-a afișat într-o salopetă mulată și cizme peste genunchi

Digi World

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Digi Animal World

Ce a găsit un bărbat când se pregătea să-și spele rufele: „Era în haine, am rămas traumatizat”