Juan Bauza, Ovidiu Popescu și Risto Radunovic în meciul FCSB - U Craiova 1948 / Foto: Sport Pictures

Video FCSB - U Craiova 1948 1-1. Meci electrizant, cu ocazii "la minut". Florinel Coman a avut două bare

articol scris de Digi Sport
31.07.2022, 23:59
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

FCSB - U Craiova 1948 s-a terminat 1-1, în etapa a treia din Superliga, după un meci superb, cu ocazii "la minut".

FCSB - U Craiova 1948 1-1. Meci electrizant, cu ocazii "la minut". Florinel Coman a avut două bare

După debutul cu victorie pe banca FCSB-ului, 4-2 cu Saburtalo, în Conference League, Nicolae Dică a obținut o remiză cu oltenii antrenați de Marius Croitoru, care a stat în tribună, din cauza unei suspendări.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Meciul a început furtunos, cu o ocazie a FCSB-ului, urmată imediat de replica oltenilor, dar Târnovanu a fost la post. A urmat apoi lobul lui Coman, parat spectaculos de Popa, iar la cealaltă poartă, Bauza a ratat singur cu portarul.

Târnovanu s-a remarcat apoi la lovitura de cap a lui Compagno, iar peste câteva minute, același atacant a fost blocat de Dawa. Ianis Stoica a irosit apoi o șansă, după o ieșire pe sub minge a portarului.

FCSB - U Craiova 1948 1-1. Oltenii au egalat dintr-un penalty acordat cu ajutorul VAR-ului

Peste nici 5 minute, FCSB a avut două oportunități în interval de câteva secunde, prin Ianis Stoica și Cordea. Ritmul incredibil a continuat, iar Compagno și Bauza au ratat exasperant în aceeași fază.

Robert Popa a respins șutul violent al lui Ovidiu Popescu, iar mingea trimisă de Coman, din lovitură liberă, a fost reținută de portar. Același Coman a încheiat prima repriză cu o transversală.

Partea secundă a început în aceeași cadență, iar Ianis Stoica a ratat din nou. În minutul 47, Tamm, intrat la pauză, a deschis scorul, numai că peste nici 10 minute, oltenii au primit un penalty cu ajutorul VAR-ului, iar Compagno a transformat lovitura de pedeapsă.

Olaru a avut și el apoi o oportunitate, iar Cordea nu a nimerit poarta. Octavian Popescu a făcut și el o fază superbă, cu un dribling de efect în careu, dar nu a reușit să înscrie.

Pe final, șutul lui Marquet a fost respins de Târnovanu de sub transversală, iar Cordea a ratat și el pe final. Același Coman a avut apoi a doua bară, singur cu portarul, iar FCSB - U Craiova 1948 s-a terminat 1-1.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - U Craiova 1948 1-1:


Știrea inițială:

FCSB o întâlnește pe U Craiova 1948 într-un meci din etapa a 3-a a Superligii care va începe duminică și se va termina luni.

  • Meciul dintre FCSB și U Craiova 1948 se joacă de la ora 22:30, și poate fi urmărit în format LIVE VIDEO pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS. 

FCSB - U Craiova 1948, LIVE VIDEO, 22:30, Digi Sport 1. Nicolae Dică, la primul test în campionat după revenirea pe banca ”roș-albaștrilor”

Pentru FCSB urmează al doilea meci cu Nicolae Dică pe bancă, după meciul din Conference League cu Saburtalo Tbilisi, scor 4-2 (4-3 la general). ”Roș-albaștrii” speră la prima victorie în campionat, după ce în primele două etape au obținut un singur punct din duelurile cu U Cluj, scor 1-1, și cu Rapid, scor 0-2.

De partea cealaltă, cei de la U Craiova 1948 au trei puncte în clasamentul Superligii, după ce în prima etapă au pierdut pe terenul celor de la Farul, scor 1-2, iar în runda secundă au învins campioana CFR, scor 3-1.

Clasamentul Superligii / Foto: Digi Sport

În stagiunea trecută, în meciurile disputate în sezonul regulat, FCSB a obținut patru puncte din confruntările cu U Craiova 1948. ”Roș-albaștrii” s-au impus în tur, scor 1-0, în timp ce meciul retur de la București s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Remarcatul lui Nicolae Dică înaintea meciului cu U Craiova 1948

Antrenorul FCSB-ului a rămas impresionat de Juan Bauza (26 de ani), mijlocașul argentinian al formației din Bănie. Dică este convins că fotbalistul sud-american va face diferența în partidele în care se va afla pe teren.

”FCU Craiova are o echipă bună, cu experiență. S-a văzut la meciul lor cu CFR Cluj că au fost conduşi şi au reuşit totuşi să întoarcă scorul.

Bauza de la ei este într-o formă foarte bună, dacă va fi sănătos, va face diferența în multe partide în acest sezon”, a transmis Nicolae Dică, la conferința de presă.

Jucătorii lui U Craiova 1948, despre duelul cu FCSB

Radu Negru și Jeremy Huyghebaert sunt fotbaliștii de la U Craiova 1948 care au prefațat duelul contra FCSB-ului.

Întâlnim FCSB, echipa cu cel mai bun lot, cel puțin pe hîrtie, din România. Venim cu un moral bun după jocul nostru cu cei de la CFR. Sperăm să facem o partidă bună, să plecăm cu toate cele trei puncte de la București. Și să jucăm ceea ce antrenăm, pentru că dacă vom face acest lucru, sigur nu are cum să iasă rău.

Este o rivalitate de mulți ani. Și acest aspect va conta. Căci este un meci frumos, cu o atmosferă frumoasă. Ați văzut câtă lume se strânge mereu pe Arena Națională. Plus că gazonul este de cea mai bună calitate. Nu avem niciun motiv să nu jucăm fotbal”, a declarat Radu Negru, în cadrul unei conferințe de presă.

Meciul este unul dificil. E important pentru noi să avem continuitate după meciul cu CFR. Cred că avem atuurile să facem un meci bun și cred că suntem pregătiți pentru acest lucru”, a precizat și Jeremy Huyghebaert.

Imagini din sezonul trecut de la confruntările dintre FCSB și U Craiova 1948

Galerie Foto

Etichete: nicolae dica , etapa 3 , superliga , radu negru , fcsb u craiova 1948 , jeremy huyghebaert


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Promisiunea făcută de Hervin Ongenda, după ce a revenit în SuperLiga: ”Mai am multe de dovedit”

Adrian Mititelu a reacționat, după ce Sidibe a așteptat în Gara de Nord și transferul la FCSB a intrat în impas

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia