Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana la meciul FCSB - Petrolul / Foto: Sport Pictures

FCSB - Petrolul Ploiești, LIVE VIDEO, 21:30, Digi Sport 1. Campioana României caută a treia victorie din SuperLigă

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 10:08
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

FCSB va juca azi, 21 septembrie, pe teren propriu, împotriva Petrolului, pe stadionul Ghencea, într-un meci din cadrul etapei a 10-a din SuperLiga, de la ora 21:30.

  • Partida va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România. Tot azi în SuperLiga României se va disputa și partida dintre FC Hermannstadt și CFR Cluj.

FCSB - Petrolul Ploiești, LIVE VIDEO, 21:30, Digi Sport 1. Campioana României caută un nou succes în SuperLigă

Înainte de acest meci, Petrolul Ploiești se află pe loc de play-off, și are 14 puncte acumulate după primele nouă runde. De cealaltă parte, FCSB ocupă doar poziția a 12-a, cu nouă puncte. Este important de precizat că roș-albaștrii au un meci mai puțin disputat.

Ambele echipe vin după rezultate de egalitate. FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 2-2 în deplasare, în tmp ce Petrolul a încheiat la egalitate partida cu Farul Constanța, scor 1-1.

În ultimul meci direct, FCSB s-a impus la limită pe Arena Națională cu scorul de 1-0, după ce Valentin Țicu a trimis mingea în propria poartă în startul reprizei secunde.

Până în acest moment, FCSB a bifat două victorii, trei remize și trei înfrângeri. În același timp, Petrolul a adunat trei victorii, cinci rezultate de egalitate și o înfrângere.

Clasament SuperLigă

Clasament SuperLiga / Foto: Captură Digi Sport

Sanjin Alagic: ”Îl cunosc pe Gigi Becali (n.r. râde). Este mereu la televizor”

Înaintea acestui duel, Sanjin Alagic (46 de ani), antrenorul principal al prahovenilor, a fost întrebat, printre altele, dacă-l cunoaște pe Gigi Becali (66 de ani), cel care conduce destinele clubului ”roș-albaștru”, iar răspunsul bosniacului a fost unul afirmativ. 

De asemenea, Alagic crede că prezența constantă a lui Gigi Becali pe ”micile ecrane” pune presiune pe jucătorii FCSB, și nu pe adversarii bucureștenilor. 

”Da, îl cunosc pe Gigi Becali (n.r. râde). Cine nu-l cunoaşte? Este mereu la televizor. Cred că pune o presiune mai mare pe echipa sa decât pe echipa noastră. Presiunea este pe FCSB, noi mergem relaxaţi, suntem într-o poziţie bună, într-o formă bună, jucăm din ce în ce mai bine şi vor fi curajoşi acolo”, a spus Alagic, la conferința de presă. 

Rareș Vidican a fost delegat de CCA să arbitreze partida dintre FCSB și Petrolul

Cel care va conduce partida dintre FCSB și Petrolul va fi Rareș Vidican, din Satu-Mare. Acesta va fi asistat de Adrian Vornicu și Marius Marchidanu.

În camera VAR va fi Sorin Costreie, în timp ce Valentin Porumbel este arbitrul de rezervă al partidei.

Cu Rareș Vidican la centru, Petrolul Ploiești nu a mai câștigat de 3 ani, după ce ultima victorie a fost în februrie 2021, în meciul din Cupa României, contra celor de la Poli Iași, scor 3-0.

Etichete: petrolul ploiesti , elias charalambous , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video La o zi după ce a fost inclus de Lucescu pe lista preliminară a stranierilor, ”Tricolorul” a marcat pentru echipa sa

”A fost haos”. A auzit ce vrea să facă Gigi Becali la FCSB și nu s-a mai abținut

Oficial Marian Huja a semnat, chiar în ziua meciului FCSB - Petrolul

A încercat să ridice 105 kilograme, dar i-a căzut bara cu toată greutatea pe gât! Atenție, detalii și imagini cu impact emoțional

Citeşte şi

200.000 de euro pentru Elias Charalambous! Reacția antrenorului de la FCSB

Câți suporteri sunt așteptați la FCSB - Petrolul, ultmul test al campioanei înainte de debutul în Europa League

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWDakota Johnson, expertă în parcări. Imagini virale cu actrița americană la volan

Transferul uriaș cu care Dinamo vrea să dea lovitura în Superliga! A fost la Manchester United și e jucător de națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ea a campioana României la Roland Garros! A lăsat racheta din mână și acum e "doamna doctor" citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare