Bogdan Argeş Vintilă şi Marius Popa la antrenamentul de la baza de antrenament a celor de la FCSB / Foto: Sport Pictures

FCSB, în pragul dezastrului! Fanii, la capătul răbdării: la ce meciuri au ajuns să se uite. "Sunt trei tabere, nu două!"

28.08.2019, 09:22
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Aston Villa - Bayern, joi, 22:00, DGS 2

FCSB este într-o criză profundă, iar suporterii grupării roş-albastre şi-au pierdut încrederea după seria de rezultate ruşinoase din campionat şi din cupele europene. Gabi Balint se aştepta ca la un moment dat clubul să intre în degringoladă.

"Nu a fost o surpriză, dar nu credeam că se va ajunge atât de jos. Mă aşteptam la asta din cauza manierei în care se conduce clubul. Tot ce se întâmplă e de râs! Nu e întâmplător că au pierdut 4 campionate la rând, a fost doar vina lor," a spus fostul idol din Ghencea la emisiunea Fotbal Club.

Fanii lui FCSB s-au săturat de situaţia în care a ajuns echipa

Gabi Balint este convins că haosul de la FCSB are efecte negative şi în privinţa suporterilor - tribunele goale de la meciuri sunt consecinţa directă a măsurilor luate de Gigi Becali. 

"Eu m-am delimitat de această echipă şi îi înţeleg pe fani, care s-au împărţit acum în trei tabere, nu două! Sunt unii care ţin cu Steaua Armatei, dar acum unii nu vor să mai audă de nicio Steaua, nu mai suportă ce se întâmplă şi preferă să se uite doar la fotbal internaţional.

Nu mai e nici stadion...Doare,  dar nu ai ce să faci. Şi acum în ceasul al 12-lea se merge pe aceleaşi principii," a dezvăluit Gabi Balint.

FCSB, serie teribilă în campionat

FCSB este în pericol să rateze toate obiectivele - este pe ultimul loc în clasament, la 13 puncte de CFR Cluj, iar situaţia pare disperată. Gabi Balint a comparat strategia lui Gigi Becali cu morala unei fabule celebre.  

"Playoff-ul e departe, vin meciuri tari, va fi foarte greu. E ca în desenul animat cu iepurele şi broasca ţestoasă - iepurele stătea la plajă, broasca ţestoasă şi-a văzut de drum. Mediaş, Botoşani, iaşi sunt ţestoasele care fac puncte meci de meci şi FCSB s-ar putea trezi cam prea târziu," a explicat Balint.

Viitorul, Universitatea Craiova şi CFR Cluj sunt următoarele adversare ale FCSB din Liga întâi.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Marina SUA a folosit sistemul Aegis, similar celui de la Deveselu, pentru a intercepta rachetele iraniene. Ce rată de succes a avut

Marina SUA a anunțat marți seara că două distrugătoare americane aflate în Marea Mediterană au interceptat „mai multe rachete balistice” - dintr-un total de aproape 200 - lansate de Iran asupra Israelului în timpul atacului din 1 octombrie. Cele două distrugătoare sunt de tip „Aegis”, în sensul că au același sistem antirachetă ca cel folosit de scutul de la Deveselu din România.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Florinel Coman, SHOW în Liga Campionilor! Al-Gharafa a câștigat meciul în care s-au marcat 6 goluri

N-au niciun dubiu! Britanicii au făcut predicția: scorul final la PAOK - FCSB

Surpriză la aeroport! Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu și a spus ce se va întâmpla cu decarul FCSB-ului

Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile

Un club din SuperLigă, ”pe marginea prăpastiei”! Investitorii abia veniți au plecat: ”Am părăsit clubul din cauza minciunilor”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ianis Hagi a renunțat la o sumă uriașă, pentru a putea juca, dar a primit o nouă lovitură

”E posibil să-i găsim”. Gigi Becali a dezvăluit obiectivul real al FCSB-ului

Duel Messi - Mățan în MLS! VIDEO Starul argentinian a făcut spectacol

Clasamentul din Champions League, după surprizele uriașe din etapa a doua. Cine ar intra în play-off și cine ar fi OUT

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZZendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, imagine virală cu Michael Douglas. Fanii au reacționat: „Ce frumoși sunteți, meritați să fiți fericiți!”

Imagini unice cu Gigi Becali și "călugării FCSB" la Biserica Sf. Dumitru din Salonic. Cum s-a îmbrăcat miliardarul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ilie Năstase o critică dur pe Simona Halep: "Face o mare greșeală! N-a înțeles nimic!" citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, aranjată așa cum rar au văzut-o fanii. Abia au recunoscut-o: „Așa da! N-am nimic de reproșat”

Digi World

Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit