Meciul dintre FCSB și Farul / Foto: Sport Pictures

Video FCSB - Farul 3-2. Final dramatic! Gazdele au reușit ”remontada”, după un penalty dictat cu intervenția VAR

articol scris de Digi Sport
09.08.2024, 23:06
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a primit vizita celor de la Farul Constanța într-un meci din cadrul etapei a 5-a din SuperLigă

  • Partida dintre cele două formații a fost în direct pe Digi Sport. De asemenea, abonații Digi România au putut urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro

FCSB - Farul 3-2. Meci superb în Ghencea

”Marinarii” au început foarte bine partida și au deschis scorul în minutul 5, prin Vînă, însă Ștefănescu a ieșit la rampă și a egalat din lovitură liberă, printr-un șut excepțional, în minutul 42.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

La faza imediat următoare, Grigoryan a înscris și a adus-o din nou pe Farul în avantaj, iar echipa antrenată de Gică Hagi a intrat la cabine cu 2-1 pe tabelă.

Intrat pe teren la pauză, Darius Olaru a restabilit egalitatea în minutul 87 printr-un șut din afara careului, care l-a păcălit pe portarul Buzbuchi.

Același Darius Olaru a înscris dintr-un penalty dictat cu intervenția VAR, în minutul 90+4, și a consemnat prima victorie a FCSB-ului din această ediție de SuperLigă.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - Farul Constanța 3-2:


Înainte de acest meci, Farul Constanța se află pe locul nouă în clasament, cu patru puncte acumulate în patru etape. De cealaltă parte, FCSB are doar două puncte și este pe locul 15, dar campioana României are un meci în minus disputat.

Este important de precizat că înainte de această partidă la ambele echipe au fost marcate reveniri importante. Florin Tănase s-a întors la FCSB, iar Denis Alibec a revenit la Farul.

Istvan Kovacs a fost delegat pentru meciul FCSB - Farul și va fi ajutat la cele două linii de Mihai Marius Marica şi George Florin Neacşu, în timp ce rezervă va fi Ionuţ Coza. În Camera VAR se vor afla George Rareş Vidican şi Ferencz Tunyogi.

Clasament SuperLiga

Clasamentul SuperLigii / Foto: captură Digi Sport

Gică Hagi a prefațat meciul cu FCSB

”Un meci cu campioana României, cred că e o provocare pentru tot ce înseamnă Farul, începând de la noi, de la staff, la jucători, la suporteri. Toţi ne dorim să facem un meci bun.

Să mergem la Bucureşti să ne depăşim, să facem un meci mare. Clar adversarul e foarte bun şi te obligă să faci ambele faze foarte bine.

Nu avem voie să greşim ca să putem să sperăm la ce ne dorim cu toţii, să câştigăm. Chiar dacă au jucat în Europa, au făcut un meci mare ieri, au jucători, au lot, au cu ce să-i înlocuiască. Suntem pregătiţi de acest lucru.

(n.r. e un avantaj pentru Farul că FCSB a jucat în cupele europene?) Nu avem de unde să ştim lucrul ăsta.

Cu avantaje, dezavantaje, ştim că vom întâlni o echipă foarte bună, competitivă, care face ambele faze. Jucători foarte buni. Trebuie să ne autodepăşim ca să sperăm la victorie”, a spus Gică Hagi. 

Etichete: gica hagi , farul constanta , elias charalambous , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea

Postările patronului pe contul său sunt, de cele mai multe ori, oglinda companiei. Elon Musk, care deține rețeaua de socializare X, postează des, dar uneori mesajele sunt greu de descifrat. De data aceasta este vorba despre o postare politică, urmare a incidentului tratat drept posibilă tentativă de asasinat, a cărui victimă ar fi putut fi candidatul republican la alegerile prezidențiale, Donald Trump. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Exclusiv Gigi Becali a luat o decizie radicală după CFR Cluj - FCSB: ”La revedere! S-a terminat”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Asta ar însemna finalul sezonului!" Scenariu dramatic venit din Italia, după accidentarea lui Valentin Mihăilă

Foto Decizie istorică: Portugalia scoate monedă cu Cristiano Ronaldo! Cum arată și cât valorează

Premiile în bani pe care UEFA le pune pe masă în noul format Champions League

Lionel Messi a făcut spectacol la revenirea pe teren, iar americanii au făcut imediat anunțul

Citeşte şi

Marius Șumudică ”l-a copiat” pe Gigi Becali! Ce s-a întâmplat la pauza meciului Rapid - ”U” Cluj

Gigi Becali este convins: ”Va fi o mare surpriză pentru toată România anul acesta”

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Jordan Chiles nu renunță! Gimnasta din SUA acuză un „grav conflict de interese” și vrea înapoi medalia de bronz citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică și-a expus formele neatinse de bisturiu, pe litoralul românesc, în costum de baie: "La vârsta ta, ești nr. 1"

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia