Sepsi - Farul / Foto: Sport Pictures

Farul - Sepsi, LIVE VIDEO, 16:00, Digi Sport 1. Covăsnenii i-au ”demolat” pe ”Marinari” în ultimul meci direct

articol scris de Digi Sport
22.09.2024, 09:33
  • Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj - Univ. Craiova, duminică, 21:30, DGS 1

Farul Constanța va primi vizita celor de la Sepsi duminică, 22 septembrie, pe teren propriu, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 10 din SuperLiga României.

  • Partida va putea fi urmărită la ora 16:o0, în direct la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și în format Live Video&Text pe digisport.ro, dat și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Farul Constanța - Sepsi, LIVE VIDEO, 16:o0, Digi Sport 1. ”Marinarii” sunt în căutarea unei noi victorii în SuperLigă

Înainte de acest meci, Farul Constanța se află pe locul 13 în clasament, cu 9 puncte acumulate în cele 9 meciuri disputate, două victorii, trei remize și patru eșecuri.

De cealaltă parte, Sepsi are 11 puncte și ocupă poziția a 8-a în SuperLigă, cu trei victorii, două rezultate de egalitate și patru înfrângeri care au venit una după alta. Este important de precizat că pe banca formației din Sfântu Gheorghe se află în continuare Valentiu Suciu, cel care i-a luat locul lui Bernd Storck.

În vara anului 2022, Suciu a revenit Sepsi OSK pe poziția de antrenor tehnic al Academiei, dar și antrenor principal la formația secundă care evoluează în Liga 3.

Ultima partidă directă dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria categorică a celor de la Sepsi, scor 4-1, pe terenul celor de la Farul.

Clasament SuperLiga

Clasamentul SuperLigii / Foto: Captură Digi Sport

Denis Alibec, înainte de Farul - Sepsi: ”Avem nevoie de victorie, trebuie să legăm cel puțin trei-patru ca să mai sperăm la play-off”

În conferința de presă premergătoare partidei, Denis Alibec a spus că Farul are ca obiectiv play-off-ul și l-a contrazis astfel pe Mutu, care a susținut  că ”Marinarii” au alt target pentru acest sezon. De asemenea, atacantul sosit în această vară la Constanța a vorbit și despre atmosfera din vestiar.

”Va fi un meci greu pentru că și ei sunt într-o perioadă dificilă. Acasă noi am jucat bine cu cei de la Sepsi și sper să o facem și mâine. Avem nevoie de victorie, trebuie să legăm cel puțin trei-patru ca să mai sperăm la play-off.

Important este să jucăm mai bine, să controlăm meciul, rezultatele vor veni. Meciul de la Ploiești a fost unul destul de bun din partea noastră, acolo este un teren dificil. Suntem foarte dezamăgiți că nu am luat cele 3 puncte, dar trebuie să învățăm din asta și să nu mai facem greșeli.

Atmosfera din vestiar este bună și săptămâna aceasta ne-am pregătit foarte bună, cred că vom face un meci bun. Să sperăm că voi continua să înscriu, cum a fost și la Ploiești”, a spus Denis Alibec.

Etichete: farul constanta , sepsi , denis alibec


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Biden, surprins cu microfonul uitat deschis: „China ne pune la încercare”

China „ne pune la încercare”, le-a spus, sâmbătă, preşedintele american Joe Biden liderilor Australiei, Indiei şi Japoniei, potrivit unor remarci surprinse de presă la o reuniune în Statele Unite care trebuia să se desfăşoare cu uşile închise. Remarca este mult mai directă și mai ofensatoare decât declaraţia comună a grupului „Quad”, publicată sâmbătă la finalul summitului, care evită orice menţiune directă a Beijingului, menționând doar că liderii celor patru ţări se declară „foarte preocupaţi de situaţia din Mările Chinei de Est şi de Sud”.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Are 20 de ani, e iubita fiului unui ”interlop” arestat și câștigă o avere în fiecare lună. Tatăl ei a scos oamenii pe străzi

Jucătorul pe care Gigi Becali nu vrea să-l mai vadă la FCSB: ”Să plece câinele de la măcelărie?”. Ce salariu are

Exclusiv Gigi Becali n-a stat pe gânduri! Patronul FCSB-ului l-a schimbat la pauză pe Bîrligea și i-a transmis un mesaj clar

Video FCSB - Petrolul Ploiești 1-1. În 10 oameni timp de 60 de minute, campioana României a fost egalată la ultima fază

Gestul cum rar se vede făcut de Mihai Popescu, după ce a fost eliminat direct în meciul FCSB - Petrolul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali: ”Cum adică să fie glumă? Locurile 1, 2, 3 și 4 sunt ocupate”

Video Exclusiv ”Dan Petrescu a pierdut campionatul cu CFR, a ratat Europa, nu putem trăi din amintiri”. Antrenorul, pus la colț!

Probleme pentru Real Madrid. Jude Bellingham ar putea ajunge pe masa de operație

Exclusiv Gigi Becali l-a amenințat în direct pe Daniel Bîrligea

Citeşte şi

Galerie Foto Cine este Anca Surdu, ex-sportiva care i-a cucerit inima lui Denis Alibec. ”Ai nevoie doar de pantofi şi de un drum”

Denis Alibec îl contrazice pe Mutu. ”Suntem foarte dezamăgiți!”

PEROZIrina Shayk, luată prin surprinde de paparazzi în Milano. Supermodelul rus încerca cu ardoare să-și ascundă machiajul strident

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

L-a desființat pe Nicolae Dică după ce l-a demis: „Va rămâne poreclit `Zece Zero`. Noul antrenor va fi o mare surpriză” citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Nu a contat”. Gigi Becali, nemulțumit de cel mai scump transfer al verii: ”Să vedem” citeşte ştirea pe ziare.com

Un român ajuns în Ucraina descoperă cât costă viața de zi cu zi: ”Doamne ferește, în România plătești de trei ori mai mult pentru această masă" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Julio Iglesias Jr., mesaj emoționant pentru noua lui iubită, care a împlinit 37 de ani. Fanii, val de reacții: „Când e nunta?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Împlinește 42 de ani, dar continuă să arate spectaculos. Andreea Antonescu, apariție de milioane pe Instagram: „Cum reușești?”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare