Partida dintre Farul și Sepsi / Foto: captură Digi Sport

Video Farul - Sepsi 2-1. ”Marinarii” s-au impus, la capătul unui meci cu penalty-uri și eliminări! ”Dublă” pentru Alibec

articol scris de Digi Sport
22.09.2024, 17:56
  • Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj - Univ. Craiova, duminică, 21:30, DGS 1

Farul Constanța a primit vizita celor de la Sepsi duminică, 22 septembrie, pe teren propriu, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 10 din SuperLiga României.

  • Partida a putut fi văzută în direct la Digi Sport 1. De asemenea, meciul a putut fi urmărit și în format Live Video&Text pe digisport.ro, dat și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Farul Constanța - Sepsi 2-1. Două penalty-uri și două cartonașe roșii! Denis Alibec, eroul ”Marinarilor”

Farul Constanța a început excelent partida și a deschis scorul în minutul 12, după ce Denis Alibec a înscris din penalty. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Ulterior, Mihai Bălașa a primit al doilea galben și a părăsit terenul încă din minutul 30, însă cursul jocului nu s-a schimbat foarte mult.

După pauză, ”Marinarii” au mai primit un penalty, ratat în primă fază de Grigoryan. Niczuly nu a avut niciun picior pe linia porții, motiv pentru care lovitura s-a repetat. De data aceasta a executat Alibec, care a înscris și a făcut dubla.

Omar El Sawy, aflat pe teren de doar 17 minute, a văzut cartonașul roșu după ce a făcut un henț din postura de ultim apărător.

Marius Coman a redus din diferență în minutul 90+2, dar s-a dovedit a fi prea târziu pentru covăsneni, care nu au putut egala.

Astfel, în urma acestei victorii, Farul Constanța a acumulat 12 puncte și i-a devansat pe covăsneni. ”Marinarii” sunt pe locul 8, iar Sepsi ocupă poziția a noua, cu 11 puncte.


Înainte de acest meci, Farul Constanța se află pe locul 13 în clasament, cu 9 puncte acumulate în cele 9 meciuri disputate, două victorii, trei remize și patru eșecuri.

De cealaltă parte, Sepsi are 11 puncte și ocupă poziția a 8-a în SuperLigă, cu trei victorii, două rezultate de egalitate și patru înfrângeri care au venit una după alta. Este important de precizat că pe banca formației din Sfântu Gheorghe se află în continuare Valentiu Suciu, cel care i-a luat locul lui Bernd Storck.

În vara anului 2022, Suciu a revenit Sepsi OSK pe poziția de antrenor tehnic al Academiei, dar și antrenor principal la formația secundă care evoluează în Liga 3.

Ultima partidă directă dintre cele două formații s-a încheiat cu victoria categorică a celor de la Sepsi, scor 4-1, pe terenul celor de la Farul.

Denis Alibec, înainte de Farul - Sepsi: ”Avem nevoie de victorie, trebuie să legăm cel puțin trei-patru ca să mai sperăm la play-off”

În conferința de presă premergătoare partidei, Denis Alibec a spus că Farul are ca obiectiv play-off-ul și l-a contrazis astfel pe Mutu, care a susținut  că ”Marinarii” au alt target pentru acest sezon. De asemenea, atacantul sosit în această vară la Constanța a vorbit și despre atmosfera din vestiar.

”Va fi un meci greu pentru că și ei sunt într-o perioadă dificilă. Acasă noi am jucat bine cu cei de la Sepsi și sper să o facem și mâine. Avem nevoie de victorie, trebuie să legăm cel puțin trei-patru ca să mai sperăm la play-off.

Important este să jucăm mai bine, să controlăm meciul, rezultatele vor veni. Meciul de la Ploiești a fost unul destul de bun din partea noastră, acolo este un teren dificil. Suntem foarte dezamăgiți că nu am luat cele 3 puncte, dar trebuie să învățăm din asta și să nu mai facem greșeli.

Atmosfera din vestiar este bună și săptămâna aceasta ne-am pregătit foarte bună, cred că vom face un meci bun. Să sperăm că voi continua să înscriu, cum a fost și la Ploiești”, a spus Denis Alibec.

Etichete: farul constanta , sepsi , denis alibec


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a spus fiul lui Adrian Iovan după moartea tatălui în accidentul aviatic din Apuseni. Romanița: „Avea 7 ani”

Designerul vestimentar Romanița Iovan a dezvăluit unul dintre cele mai dificile momente din viața ei după ce fostul soț, pilotul Adrian Iovan, a murit în accidentul aviatic din Munții Apuseni. „Nu înțeleg cum dintr-un avion plin de medici, nu a fost niciunul în stare să-l ajute pe tata”, sunt cuvintele pe care Albert, fiul Romaniței Iovan, i le-a spus mamei sale la doar 7 ani. Adrian Iovan a murit după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbușit într-o zonă împădurită din Apuseni pe data de 20 ianuarie 2014.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Are 20 de ani, e iubita fiului unui ”interlop” arestat și câștigă o avere în fiecare lună. Tatăl ei a scos oamenii pe străzi

Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă

Jucătorul pe care Gigi Becali nu vrea să-l mai vadă la FCSB: ”Să plece câinele de la măcelărie?”. Ce salariu are

Exclusiv Gigi Becali n-a stat pe gânduri! Patronul FCSB-ului l-a schimbat la pauză pe Bîrligea și i-a transmis un mesaj clar

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul în cazul fazei care a declanșat scandalul de la FCSB - Petrolul + Mai trebuia dat un roșu!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Rednic a răbufnit după ce ”trădătorul” a semnat cu altă echipă din SuperLigă: ”Nu mai există respect. Doar bani, bani, bani”

Live Video&Score Manchester City - Arsenal 1-2, ACUM, pe Digi Sport 1. "Tunarii" au rămas în 10 oameni!!

Gică Hagi a spus cine trebuia să execute penalty-ul ratat de Grygorian: ”Eu aveam altă părere”

Video Debut de coșmar pentru fotbalistul pentru care Dan Șucu a plătit 400.000€! Eliminat după doar 17 minute

Citeşte şi

Video ”Îi transmiți un mesaj lui Budescu?” Alibec a replicat instant, cu zâmbetul pe buze

Galerie Foto Cine este Anca Surdu, ex-sportiva care i-a cucerit inima lui Denis Alibec. ”Ai nevoie doar de pantofi şi de un drum”

PEROZIrina Shayk, luată prin surprinde de paparazzi în Milano. Supermodelul rus încerca cu ardoare să-și ascundă machiajul strident

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Fostul atacant al lui Gigi Becali la FCSB e gata să antreneze în Superliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Misteriosul caz al Elenei Rybakina, locul 4 WTA. A "dispărut" din circuit și există suspiciuni mari în privința relației cu fostul antrenor citeşte ştirea pe ziare.com

Un român ajuns în Ucraina descoperă cât costă viața de zi cu zi: ”Doamne ferește, în România plătești de trei ori mai mult pentru această masă" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Ce avere are Inna, la doar 37 de ani. Artista deține o proprietate care costă peste un milion de dolari

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Ce avere are Inna, la doar 37 de ani. Artista deține o proprietate care costă peste un milion de dolari

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare