Partida dintre Farul și CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Video Farul Constanța - CFR Cluj 1-1. Trupa lui Hagi tremură pentru play-off. Ardelenii, la 11 puncte de liderul FCSB

articol scris de Digi Sport
02.03.2024, 21:50
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Partida dintre Farul Constanța și CFR Cluj s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, în etapa cu numărul 29 din SuperLiga României.

În urma acestui rezultat, Farul nu reușește să își asigure calificarea în play-off și trebuie să aștepte ultima etapă. Echipa lui Gică Hagi ocupă locul cinci în clasament, cu 42 de puncte, la doar două lungimi în fața celor de la Hermannstadt și UTA Arad, și la patru puncte de U Cluj, care are însă un meci mai puțin. De cealaltă parte, CFR Cluj ajunge la 50 de puncte și ocupă a treia poziție a clasamentului la un singur punct în urma celor de la Rapid.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Farul Constanța- CFR Cluj 1-1. Constănțenii nu reușesc să își asigure calificarea în play-off

Constănțenii au controlat prima parte a partidei, dar elevii lui Gheorghe Hagi au irosit mai multe șanse importante de gol. Louis Munteanu putea deschide scorul în minutul 18, după o pătrundere superbă a lui Grigoryan, dar atacantul Farului a fost blocat de defensiva adversă.

”Marinarii” au ratat o ocazie mare și în minutul 23, iar cea mai mare oportunitate din prima repriză a venit în minutul 30. După o intervenție stângace a lui Sava, balonul a sărit la Munteanu, care a șutat bine, dar Ajeti a respins de pe linia porții.

Câteva minute mai târziu, portarul ardelenilor și-a reparat greșeala și a avut o paradă superbă la șutul lui Louis Munteanu.

Constănțenii au deschis scorul în minutul 65 prin Ronaldo Deaconu, care a marcat cu un șut din interiorul careului.

Totuși, ardelenii au marcat golul egalizator în minutul 83, prin Ajeti, care l-a învins pe Buzbuchi cu un voleu superb.

Clasamentul din SuperLiga României / Foto: Flashscore

VIDEO Rezumatul partidei Farul Constanța - CFR Cluj 1-1


Înainte de această partidă, Farul Constanța se află pe locul cinci în campionat, 41 de puncte, și are nevoie de cele trei puncte pentru a se califica matematic în play-off-ul SuperLigii. În plus, elevii lui Gică Hagi se pot apropia la un punct de Universitatea Craiova.

De cealaltă parte, CFR Cluj o poate depăși pe Rapid și să urce temporar pe poziția secundă. Elevii lui Adrian Mutu sunt siguri de locul de play-off în acest moment.

Ardelenii s-au impus în meciul tur, din Gruia, cu scorul de 3-1. Totuși, clujenii au pierdut la limită ultima deplasare de la Constanța, din sezonul trecut, 0-1.

Gică Hagi: ”Nu fac socoteli, nu mă pricep”

Gică Hagi se așteaptă la un meci dificil pe teren propriu contra ardelenilor. ”Regele” nu se gândește la calculele pentru calificarea în play-off.

Avem un meci acasă cu un adversar foarte puternic, care se bate la campionat. Ne dorim cele trei puncte, să facem un meci foarte bun, complet.

Sper să avem capacitatea să găsim la trei zile soluţii, să fim puternici, să avem reacţie, să avem o atitudine bună şi să facem un meci mai bun ca ei, pentru că sunt un adversar foarte bun. Şi noi avem nevoie de puncte.

Avem nevoie de această victorie şi sperăm să o obţinem. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Suntem în faţa unui meci important acasă şi concentrarea trebuie să fie totală.

Trebuie să fim toţi inspiraţi pentru a face un meci foarte bun, pentru că adversarul este foarte puternic. Nu fac socoteli, nu mă pricep la astfel de lucruri, chiar dacă sunt și eu în fotbal. Nu îmi place, să zic mai bine!

Știu că jucăm meci acasă și e nevoie să facem totul pentru a câștiga. Mentalitatea noastră este să luăm trei puncte la fiecare meci”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Clasament SuperLigă

Clasament SuperLigă / Foto: Captură digisport.ro

Etichete: gica hagi , cfr cluj , farul constanta , adrian mutu , etapa 29 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Adrian Mutu a primit oferta să revină în SuperLigă! Răspunsul dat

Exclusiv Rădoi, favorit la Sepsi? De ce se întârzie numirea noului antrenor. ”Cine vine, trebuie să accepte condiția asta”

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia