Imagini de la finalul meciului FCSB - Poli Iași 2-1 / Foto: Sport Pictures

Fanii FCSB-ului au reacționat imediat după ce au auzit că Marius Șumudică ar putea prelua echipa

articol scris de Digi Sport
21.08.2023, 10:00
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Poli Iași, în primul meci de la eliminarea din turul 3 preliminar al Conference League.

Fanii FCSB-ului nu-l vor pe Marius Șumudică antrenor. Imagini surprinse la finalul partidei cu Poli Iași

Galerie Foto

Roș-albaștrii au 5 victorii în primele 5 partide jucate în SuperLiga și sunt pe primul loc în clasament, deși au un meci mai puțin disputat.

Apele s-au mai liniștit în tabăra campioanei, după eșecul cu Nordsjaelland și eliminarea din Europa. În urmă cu câteva zile, Marius Șumudică s-a aflat din nou în discuții ca posibil înlocuitor pentru Elias Charalambous pe banca FCSB-ului.

Prieten cu Gigi Becali, "Șumi" nu a ascuns că a discutat cu patronul roș-albaștrilor. Galeria FCSB-ului a transmis un mesaj clar la meciul cu Poli Iași, scrie GSP.ro.

Ultrașii din Peluza Nord au scandat injurii la adresa lui Marius Șumudică, scrie sursa citată, și și-au expus astfel părerea cu privire la o potențială venire a antrenorului la cârma echipei.

Marius Șumudică: ”Nu am nevoie de Djokovic să fiu antrenor la FCSB!”

Marius Șumudică (52 de ani) a avut o reacție dură după ce s-a spus că Damjan Djokovic (33 de ani) l-ar fi contactat personal pe antrenor pentru a-l convinge să semneze cu FCSB.

Fostul tehnician al lui Al-Raed susține că informația este complet falsă și spune că nu știe dacă Gigi Becali este interesat de serviciile sale.

Totuși, Marius Șumudică a recunoscut că poartă discuții cu mai multe cluburi din Superliga României, însă a mărturisit că, cel puțin deocamdată, nu este tentat să revină în primul eșalon românesc.

”Eu, știți foarte bine, am renunțat la postul de analist. Vreau să stau departe de ceea ce înseamnă fenomenul. Sunt un antrenor curtat, e adevărat că am ceva oferte, ceva contacte cu câțiva patroni din fotbalul românesc. Au fost făcute și publice.

Nu am luat nicio decizie. Nimic nu mă face să iau o decizie, nimic nu mă atrage. Sunt consternat de ceea ce apare în presă. Nu poți să vii și să spui că Djokovic m-ar fi sunat și că vestiarul FCSB-ului mă dorește. Nu am vorbit în ultimele două luni decât o singură dată cu Djokovic la telefon, când s-a întors din pregătire, pentru niște chestii personale.

Nu am vorbit despre ce se întâmplă la FCSB, nu mă interesează. Nu vreau să îi fie pusă în cârcă lui Djokovic, pentru că nu e onest, corect, fair să aruncăm mizeria în spatele lui Djokovic doar pentru că a lucrat cu mine în ultimul an. Nu am vorbit cu el două luni de zile! Dacă vreți, scoatem listingul la telefon.

E prea mult deja, am acceptat o grămadă de mizerii, am tăcut din gură, am fost atacat de fel de fel de oameni. Am zis că nu mai intru, dar acum sunt consternat. E o mizerie ceea ce se scrie în articolul respectiv, că Djokovic m-a sunat personal să îmi spună nu știu ce de FCSB.

Sunt destui jucători pe care îi cunosc de la FCSB. Nu aș fi vorbit niciodată cu Djokovic și nu am nevoie de el să fiu antrenor la FCSB. Eu nu pot să spun dacă mă dorește FCSB sau nu. Că vestiarul mă dorește și că eu am luat legătura cu Djokovic, ultima parte e o minciună. Știu de cine este dată, vrea să îl denigreze pe Djokovic. E cineva din lumea fotbalului. Dacă are cineva ceva cu mine, mă poate întâlni.

(n.red. Radu Naum: E cineva de la FCSB?) Suntem la cald, cald, rece? Nu vreau să detaliez. Nu am avut niciun dialog cu Djokovic. Dacă vestiarul mă dorește, înseamnă că sunt apreciat și le mulțumesc”, a declarat Marius Șumudică la emisiunea Fotbal Club

Marius Șumudică, liber de contract

Marius Șumudică este liber de contract, după ce s-a despărțit în această vară de Al-Raed.

Antrenorul a câștigat un campionat în România, cu Astra Giurgiu (2016), dar și Cupa României (2017).

În România, Șumudică a mai antrenat echipele Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, FC Brașov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna și CFR Cluj.

Experiențele lui Marius Șumudică în străinătate au fost la Kavala, Al-Shaab, Kayserispor, Al-Shabab, Gaziantep, Caykur Rizespor, Yeni Malatyaspor și Al-Raed.

VIDEO FCSB - Poli Iași 2-1

Etichete: marius sumudica , elias charalambous , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Exclusiv ”Mâine dăm banii”. Gigi Becali a anunțat un transfer la FCSB! Suma pe care o plătește patronul campioanei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mircea Lucescu l-a sunat pe Daniel Pancu, după scandalul din Giulești. Ce a făcut în primele 15 minute ale discuției

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

Exclusiv Dinu Gheorghe a revenit în direct: cum l-a numit pe Dan Șucu

Dan Șucu, decizie finală în cazul lui Marius Șumudică! ”Toate șansele de pe pământ”

Citeşte şi

Exclusiv Rapid i-a decis soarta lui Marius Șumudică

Criticat după eșecul cu Voluntari, Marius Șumudică și-a anunțat decizia: ”Niciodată!”

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”