Radu Boboc, în stânga / Foto: Sport Pictures

”Ești pregătit pentru duelul cu Mitriță?”. Răspunsul dat de fotbalistul lui ”U” Cluj

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 15:10
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Universitatea Craiova o va întâlni pe Universitatea Cluj, duminică, 22 septembrie, de la ora 21:30, pe Cluj Arena din Cluj Napoca, într-o partidă din etapa a 10-a a Superligii.

  • Partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Radu Boboc, pregătit pentru duelul cu Alexandru Mitriță: ”Sunt pregătit pentru orice meci”

Înainte de meciul direct, Radu Boboc a participat la o conferință de presă și a fost întrebat despre duelul cu Alexandru Mitriță, vedeta celor de la Universitatea Craiova. 

Fotbalistul Universității Cluj a spus destul de clar că este pregătit pentru a-i face față lui Mitriță. În cazul unei victorii, ”Șepcile roșii” s-ar distanța în vârful clasamentului din SuperLigă, unde se află pe primul loc.

”Normal că sunt pregătit de duelul cu Mitriță. Mereu întâlnesc unii dintre cei mai buni jucători din campionat, pentru că extremele sunt de obicei cei mai periculoși jucători și sunt pregătit pentru orice meci.

Clar că fiecare meci îl abordăm la victorie. Ne gândim să câștigăm fiecare meci. Cred că acesta e singurul mod în care poți aborda un meci.

Craiova mereu s-a luptat la play-off, la locurile din față și știm că e o echipă bună, cu jucători de valoare foarte mare și trebuie să abordăm meciul corect, să fim conștienți de ce pot să ofere pe teren și să încercăm să câștigăm meciul.”, a spus Radu Boboc.

Clasament SuperLiga

Clasament SuperLiga / Foto: Captură Digi Sport

Costel Gâlcă: ”Transmit suporterilor să lase jucătorii în pace, iar dacă vor un vinovat acela sunt eu” / Cicâldău nu va juca împotriva Universității Cluj

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a 10-a a Superligii de fotbal, Universitatea Cluj, a demonstrat până acum că este cea mai bună echipă a campionatului, însă a subliniat că jucătorii săi se pot impune dacă vor avea o poziţionare mai bună în apărare.

"Înfruntăm liderul clasamentului, Universitatea Cluj, care a demonstrat că este cea mai bună echipă a campionatului până acum. Este o echipă cu o mare omogenitate şi în apărare şi în atac, cu jucători de calitate care duc repede mingea în faţă, iar acţiunile lor se încheie de multe ori cu succes.

Îmi doresc ca echipa mea să fie mai compactă, să aibă o poziţionare mai bună în apărare", a spus tehnicianul.

"Normal că a fost dureros să pierdem la Iaşi pentru că în ultimele trei meciuri am obţinut doar un punct. Ne-am creat ocazii, am marcat însă doar două goluri şi am primit cinci. Deci pe undeva e normal ca încrederea să scadă.

Dar cu o atitudine mai bună şi cu o poziţionare mai bună putem face un joc bun şi să câştigăm. Noi suntem pregătiţi, acest meci este important pentru noi", a adăugat el.

Etichete: u cluj , universitatea craiova , alexandru mitrita , radu boboc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ordinul nu se discută! Cum arată primul 11 al FCSB-ului pentru duelul cu Petrolul. Bîrligea debutează

Video Hermannstadt - CFR Cluj 0-0. Niciuna dintre cele două n-a putut da lovitura! Remiză între Măldărășanu și Petrescu

Iftime, discurs fără milă la adresa lui Marius Croitoru după 3 ani de colaborare: ”Nimeni nu-l suportă. Ești măscărici?”

Horațiu Moldovan, impresionant la al doilea meci pentru Sassuolo! Nota primită de român

Citeşte şi

Constantin Gâlcă a răbufnit la conferință + Anunțul făcut despre Alex Cicâldău

Exclusiv Gigi Becali a revenit, după ce a auzit ce replică i-a dat Alex Chipciu

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

L-a desființat pe Nicolae Dică după ce l-a demis: „Va rămâne poreclit `Zece Zero`. Noul antrenor va fi o mare surpriză” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Nicolae Dică a fost făcut praf de patronul care abia l-a demis: ”Zece Zero... Nu are nicio calitate profesională” citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare