Mihai Stoichiță / Foto: captură Digi Sport

"Este o pierdere retragerea lui Gigi Becali din fotbal?". Mihai Stoichiță a răspuns imediat

articol scris de Digi Sport
26.04.2023, 15:33
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Anunțul retragerii lui Gigi Becali (64 de ani) din fotbal este privit cu scepticism de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc, iar aceștia consideră că patronul de la FCSB nu va putea sta mult timp în afara fenomenului.

Mihai Stoichiță nu crede în retragerea lui Gigi Becali

Mihai Stoichiță și Gigi Becali au lucrat împreună la FCSB, de două ori, iar actualul directorul tehnic al Federației Române de Fotbal  fost întrebat ce părere are despre retragerea afaceristului din fenomen. "Lippi" a spus că acest lucru ar însemna o pierdere uriașă pentru fotbalul românesc, însă este de părere că afaceristul din Pipera nu va rezista prea mult tentației de a fi implicat la club.

"Am mai spus-o și acum două zile. Nu cred că va rezista Gigi prea mult fără fotbal. E pasiunea lui principală. O să-l sun, l-am mai sunat. Am o relație cu el cum am cu toți președinții cu care am lucrat. A fost în primă fază normal sub imperiul emoțiilor care au fost, dar acum văd că se dezamorsează toată această stare tensionată. 

(n.r. dacă retragerea lui Gigi este o pierdere) Mare! Nu vă supărați, un patron care ține o echipă de 20 de ani la nivel înalt, că a fost campioană, că a fost locul doi, locul trei, îți dai seama. Asta înseamnă în primul rând pasiune, constanță în a investi niște bani. Nu știu cine ar mai fi făcut asta. Eu îi admir pe toți patronii din fotbalul românesc care încearcă să țină interes pentru această activitate”, a spus Mihai Stoichiță, în cadrul unei conferințe de presă.

Răzvan Burleanu, după ce Gigi Becali i-a trimis SMS: ”I-am blocat numărul”

În cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea Digi Sport Special, în miez de noapte, Gigi Becali a dezvăluit că i-a scris lui Burleanu și i-a cerut explicații în legătură cu arbitrajul lui Horațiu Feșnic din derby-ul cu Rapid, dar și cu privire la menținerea lui Kyros Vassaras în funcția de președinte CCA și nu numai.

În ceea ce privește retragerea, nu este pentru prima dată când spune acest lucru. S-a mai retras, s-a reîntors. Ce pot să vă spun despre domnul Gigi Becali, pe care l-am cunoscut în ultimii ani, este că ține mult la propria sa imagine și este interesat de bani. Mă îndoiesc că se va retrage.

Vă confirm primirea unui mesaj imediat după meci și al doilea în următoarea dimineață. I-am blocat domnului Becali numărul de telefon, deci nu știu să vă spun dacă m-a mai căutat. Sunt mesajele pe care le-a comunicat și public. Am făcut asta ca să aibă mai puține păcate la următoarea spovedanie”, a transmis Răzvan Burleanu, în conferința de presă de după Adunarea Generală a FRF.

"Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău! Este creația ta! Mai adu câțiva greci ca să conduceți federația. Păi, ce contează în țara asta de sclavi, pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri?!", a fost mesajul lui Gigi Becali pentru Răzvan Burleanu, citit de Vali Moraru, realizatorul Digi Sport Special.

Etichete: gigi becali , superliga , mihai stoichita , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Când ar putea debuta Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova. Problema pe care o are

Jucătorul care i-a aruncat tricoul în față lui Mircea Lucescu: ”Sunt o stea, trebuie să joc mereu”. Reacția lui ”Il Luce”

Oficial Total neașteptat! Se bătea la promovare, dar a decis să plece tocmai în liga a patra

Răzvan Sava a spus de ce a ales transferul la Udinese: ”Mă simt puternic”

Citeşte şi

Reacția sinceră a lui Andrei Ivan despre ofertele primite de la Rapid și FCSB

Exclusiv ”Nu era capabil”. Dorin Rotariu a ajuns în Liga 2 din Turcia, iar Iosif Rotariu a vorbit despre viitorul său

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

Prețul real pentru atacantul căruia Gigi Becali i-a pus o clauză de 500.000.000 de euro citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi