Joyskim Dawa și David Miculescu / Foto: Sport Pictures

Englezii, convinși că pot da lovitura! L-au comparat pe Joyskim Dawa cu un fotbalist care a costat 45.000.000€

articol scris de Digi Sport
17.10.2024, 19:34
  • SuperLiga: Buzău - Hermannstadt, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: ”U” Cluj - Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

Joyskim Dawa (28 de ani) ar putea prinde transferul carierei în această iarnă. 

Fundașul central camerunez a impresionat în ultima perioadă la FCSB, iar mai multe echipe din Anglia ar fi gata să-l transfere. 

”Everton ar putea transfera un chilipir care joacă ca un jucător de 32 de milioane de lire sterline”

Printre echipele care sunt gata să plătească patru milioane de euro pentru a îl transfera pe Joyskim Dawa se numără și Everton, iar jurnaliștii de la Liverpool Echo l-au analizat pe fotbalistul campioanei României. 

Cu ajutorul unui program prin care se compară fotbaliștii, englezii au aflat că fundașul de 28 de ani se potrivește în proporție de 96% cu Eliaquim Mangala, stopper-ul care în 2014 a costat-o pe Manchester City nu mai puțin de 45 de milioane de euro și care a ajuns și pe la Everton în a doua parte a sezonului 2017/2018. 

  • Mai mult, sursa citată a remarcat faptul că cei doi fotbaliști sunt născuți la Colombes, oraș din apropierea Parisului. 

Everton ar putea transfera un chilipir care joacă ca un jucător de 32 de milioane de lire sterline (n.r. 45 de milioane de euro). 

Totuși, ce fel de jucător este el? Are o potrivire de 96% cu Eliaquim Mangala, 33, care joacă acum la Estoril în Portugalia. Cândva cel mai scump apărător din fotbalul britanic, acesta a juca mai puțin de un meci și jumătate pentru Everton. În mod curios, cei doi s-au născut în Colombes, în suburbiile din nord-vestul capitalei franceze Paris.

Totuși, în ceea ce privește performanțele actuale din Premier League, internaționalul ucrainean Illia Zabarnyi de la Bournemouth este considerat cel mai apropiat, cu 59%, urmat de Cristian Romero de la Tottenham Hotspur și Argentina (41%) și apoi de Craig Dawson de la Wolverhampton Wanderers (37%)”, au notat englezii.

Eliaquim Mangala - 45 de milioane de euro / Foto: Profimedia

Impresarul lui Joyskim Dawa a confirmat discuțiile cu un club din Premier League

Florin Vulturar, care a intermediat și transferul de la FC Botoșani la FCSB, a confirmat că discută cu o echipă din Premier League, deși nu a numit-o. 

"Sunt ceva discuții, dar nu pot să spun echipa. Da, e o echipă din Anglia, dar nu pot să vă dau numele. E din Premier League.

Doar pentru iarnă se pot face transferuri. În momentul de față sunt discuții pentru un eventual transfer în iarnă. Momentan nu vreau să-l implicăm foarte tare pe jucător", a declarat Vulturar, potrivit Iamsport

Etichete: premier league , transfer , everton , fcsb , joyskim dawa , eliaquim mangala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj

Cu trei zile înainte de alegerile prezidenţiale, Maia Sandu se menţine detaşat în fruntea preferinţelor electoratului din Republica Moldova, dar creşte semnificativ şi proporţia alegătorilor indecişi, astfel că, dacă aceştia s-ar hotărî în cele din urmă să voteze pentru ea, există şanse ca actuala şefă a statului să fie realeasă din primul tur de scrutin, arată datele unui sondaj dat publicităţii joi.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Real Madrid a luat decizia așteptată de toată lumea, după ce Kylian Mbappe a fost acuzat de viol

Ce loc va ocupa România în clasamentul FIFA, după victoriile cu Cipru și Lituania

Un polițist a împușcat-o mortal! ATENȚIE Imagini cu puternic impact emoțional. Autoritățile: ”Putea fi mult, mult mai rău”

A fost la petrecerea din Suedia a lui Mbappe și a spus totul: "Ne-au pus telefoanele într-o cutie!"

Tottenham a reacționat, după ce Radu Drăgușin a creat golul victoriei cu Lituania

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Mircea Lucescu l-a sunat pe Daniel Pancu, după scandalul din Giulești. Ce a făcut în primele 15 minute ale discuției

Exclusiv Decizia luată de Daniel Pancu, după ce Rareș Ilie a înjurat-o pe Steaua în Giulești, la România U21 - Elveția U21

Exclusiv Dinu Gheorghe a revenit în direct: cum l-a numit pe Dan Șucu

Dan Șucu, decizie finală în cazul lui Marius Șumudică! ”Toate șansele de pe pământ”

Citeşte şi

Liverpool, la un pas de primul transfer al iernii. ”Cormoranii” au acceptat să plătească 25.000.000€

Florin Andone semnează: detaliile contractului

PEROZCine e femeia celebră care l-a făcut tată pe Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, mort la 31 de ani. Își adora fiul

FILM NOWAl Pacino, despre motivul real pentru care a acceptat să joace în Godfather III: "Eram falit. Alegerea nu putea fi mai simplă"

”Sunt convins! Se poate bate la primele locuri”. Cum prefațează Helmut Duckadam derby-ul Dinamo – FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie extraordinară a Anei Bogdan! A învins o mare favorită și s-a calificat în sferturi citeşte ştirea pe ziare.com

Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită: „Am dreptul să-mi găsesc fericirea!” El s-a despărțit anul trecut de Claudia Iosif

Digi World

Tehnica simplă de introdus în dietă pentru a slăbi și a spori longevitatea. Mare atenție pentru a nu o duce la extreme

Digi Animal World

Casa unei femei din Washington, asaltată de 100 de ratoni: „Nu am văzut niciodată atât de mulți în același loc”