Constantin Budescu şi Denis Alibec / Foto: Digi Sport

Echipa etapei cu numărul 10 din SuperLigă! Budescu și Alibec, back in business

articol scris de Digi Sport
24.09.2024, 14:02
  • Liga 2: Csikszereda - Dumbrăvița, marți, 18:30, DGS 1

  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:00, DGS 1

Etapa cu numărul 10 din SuperLiga României s-a încheiat luni, 23 septembrie, odată cu fluierul final al partidei Unirea Slobozia - Rapid, scor 1-2.

La o zi distanță, oficialii LPF au ales o echipă de start formată din fotbaliștii care s-au evidențiat în această rundă, în care 6 dintre cele 8 meciuri s-au încheiat la egalitate.

Budescu și Alibec în echipa etapei cu numărul 10! Marius Șumudică, antrenorul rundei

Marius Șumudică a fost ales antrenorul rundei, iar jucătorii selectați în formula de start sunt: Fernandez (Poli Iași) - Abeid (CFR Cluj), Găman (Hermannstadt), Huja (Petrolul), Bancu (Universitatea Craiova) - Christensen (Rapid), Aldair (Botoșani), Oshima (Universitatea Craiova) - Pop (Rapid), Alibec (Farul), Budescu (Gloria Buzău).

PORTAR

Jesus Fernandez (Poli Iaşi) - Al doilea meci la rând fără gol încasat. La Arad, portarul ieşenilor a avut opt intervenţii excepționale.

FUNDAŞI

Aly Abeid (CFR 1907 Cluj) - Fundaşul de bandă al CFR-ului a fost sigur în defensivă şi foarte periculos de fiecare dată când a urcat în atac.

Valerică Găman (FC Hermannstadt) - A făcut faţă cu brio atacurilor adverse. Experienţa sa este un mare avantaj pentru sibieni în sezonul curent.

Marian Huja (Petrolul Ploiești) - A ajuns la o maturitate care oferă încredere echipei. A câştigat toate duelurile aeriene în care a fost implicat.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) - Căpitanul oltenilor şi-a mobilizat colegii în momentele dificile, dând tonul acţiunilor ofensive.

MIJLOCAŞI

Tobias Christensen (FC Rapid 1923) - Un jucător cu o calitate tehnică deosebită, dovadă şi pasa spectaculoasă oferită la primul gol marcat de Rareş Pop.

Aldair Ferreira (FC Botoşani) - A înscris unul dintre cele mai spectaculoase goluri din ediţia curentă, şut de la peste 45 de metri. A fost întâia reuşită izbutită în campionat.

Takuto Oshima (Universitatea Craiova) - S-a impus ca titular în tricoul alb-albaştrilor din Bănie. De remarcat capacitatea de efort a japonezului. Cu puţin noroc, a înscris primul său gol în SuperLigă.

ATACANŢI

Rareş Pop (FC Rapid 1923) - Două goluri frumoase, reuşite în urma cărora Rapid s-a impus în duelul cu Unirea Slobozia. A ajuns la 11 goluri în 70 de prezenţe în Superligă.

Constantin Budescu (Gloria Buzău) - Recital! A marcat, a fost decisiv la autogol înscris de botoşăneni, a şutat în bară, a reuşit cinci driblinguri şi a încântat cu pasele sale.

Denis Alibec (Farul Constanța) - Decisiv pentru constănţeni a doua rundă la rând. A transformat două penalty-uri şi a scos un cartonaş roşu.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Şumudică (FC Rapid 1923 - FOTO) - După o prestaţie consistentă, giuleştenii au câştigat pe terenul ialomiţenilor şi s-au apropiat la trei puncte de play-off.

Etichete: lpf , alibec , budescu , echipa etapei 10


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Schimbări bruște de temperatură: furtuna Ashley aduce un val de aer polar în România. Cât va dura acest episod

După ciclonul Boris, care a provocat inundații în România, furtuna Ashley se pregătește să intre pe teritoriul țării noastre și va aduce un val de aer polar și schimbări bruște de temperatură, cu diferențe de peste 15 grade Celsius de la o zi la alta.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Victoria și David Beckham, "ruptura" anului 2024

Cristiano Ronaldo, făcut praf de o legendă după ce a ajuns la 900 de goluri: "N-are nicio treabă cu fotbalul!"

Câţi bani a ajuns să câştige Bănel Nicoliţă, după ce şi-a distrus averea în 4 ani

Ioan Varga a anunțat decizia finală a CFR-ului, după ce Louis Munteanu a petrecut în club până la 05:00

"E fericit!" Giovanni Becali a spus cine l-a convins pe Dennis Man să semneze contractul carierei

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Daniel Pancu a văzut în direct ce a spus Marius Șumudică despre el și a reacționat

Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo

Presa din Scoția s-a convins de Ianis Hagi! Verdict-fulger după ce a câștigat meciul de unul singur

CSA Steaua, prima reacție după ce a fost amendată, iar meciul cu Csikszereda nu a mai fost programat

Citeşte şi

LPF a anunțat programul etapei a 10-a din SuperLigă

Echipa etapei 7 din SuperLiga. Dinamo e revelația sezonului și Zeljko Kopic antrenorul rundei

PEROZMădălina Ghenea, zeiță în alb. Rochia îndrăzneață, cu spatele gol și decupaje laterale, i-a pus senzualitatea în valoare

FILM NOWSalma Hayek a publicat poze din anii '90, în care apare fără haine, și a stârnit reacții cu nemiluita. 1,3 milioane de like-uri s-au strâns în timp record

Adrian Bumbescu, operat de urgență pentru o tumoare. Care care este starea marelui fotbalist al Stelei citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Gata! La revedere!”. Gigi Becali își anunță retragerea din fotbal, după ce a intrat în politică citeşte ştirea pe ziare.com

Imagini unice în Africa de Sud cu animalele sălbatice după ce ninsorile au pus stăpânire pe întreaga țară citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, surprinsă într-un costum de baie pe balconul unui hotel din Rio de Janeiro. Gestul făcut de artistă pentru fani

Digi World

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Digi Animal World

O femeie a fost al un pas să fie înghițită de un piton, în propria sa locuință. Aceasta a fost salvată după două ore