Mingea oficială de joc din SuperLiga României / Foto: Sport Pictures

Echipa etapei a 7-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. Clubul care are trei jucători în primul 11 și nu e FCSB!

articol scris de Digi Sport
30.04.2024, 21:39
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Etapa a 7-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii s-a încheiat luni seară, odată cu disputarea partidei dintre Rapid și Universitatea Craiova, scor 1-2.

La o zi distanță de la acest meci, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a stabilit care este echipa, dar și antrenorul rundei a 7-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii. 

Cum arată echipa etapei a 7-a din play-off-ul/play-out-ul SuperLigii. Costel Gâlcă, antrenorul etapei

Datorită succesului obținut în Giulești, Costel Gâlcă a fost ales antrenorul rundei. De asemenea, Universitatea Craiova are cei mai mulți jucători în primul 11. Este vorba de Alexandru Crețu, Nicușor Bancu și Andrei Ivan.

În același timp, FCSB, care a câștigat matematic titlul de campioană în această rundă, are doi jucători în echipa etapei: Valentin Crețu și David Miculescu.

”Primul 11”: Kukic, Crețu - Miron - Yabre - Bancu, Baeten - Muhar - Crețu, Miculescu - Ivan - Luckassen

ANTRENORUL ETAPEI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) - Al doilea succes în trei meciuri, care o menţine pe Universitatea cu şanse mari în lupta pentru un loc în cupele europene.

PORTAR

Luka Kukic (FC Botoşani) - A apărat un penalty într-un moment extrem de important, care ar putea fi decisiv în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

FUNDAŞI

Valentin Creţu (FCSB) - A cules multe aplauze din partea celor aproximativ 30.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională, care l-au răsplătit pentru dăruirea cu care a tratat fiecare fază.

Andrei Miron (FC Botoşani) - S-a întors la FC Botoşani în iarnă pentru a fi alături de echipă într-o misiune ce părea a fi imposibilă. În ultima rundă, a marcat şi a pasat decisiv pentru un succes în urma căruia gruparea moldavă a părăsit şi locurile de baraj.

Francois Yabre (Oţelul Galați) - Puternicul fundaş gălăţean şi-a trecut în premieră numele pe tabelă într-un meci din SuperLigă.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) - A fost activ în defensivă, unde a avut multe dueluri cu jucătorii adverşi, dar a ajutat şi ofensiva de fiecare dată când a fost necesar.

MIJLOCAŞI

William Baeten (FC U Craiova 1948) - A înscris de două ori, golurile lui fiind foarte importante în bătălia pe care gruparea craioveană o duce în acest final de sezon.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - Face cel mai bun sezon din carieră. Graţie dublei cu Sepsi OSK, mijlocaşul croat a ajuns la nouă goluri marcate în ediţia curentă.

Alexandru Creţu (Universitatea Craiova) - Eroul Universităţii Craiova din Giuleşti! A pasat decisiv, apoi a scos un balon de pe linia porţii, după care a marcat golul victoriei.

ATACANŢI

David Miculescu (FCSB) - A marcat golul care le-a deschis bucureştenilor drumul spre o victorie care a dat startul petrecerii în rândul suflării roş-albastre.

Kevin Luckassen (UTA Arad) - Masivul vârf al arădenilor şi-a trecut pentru a doua rundă la rând numele pe tabelă, golul său consemnând un succes clar bifat de UTA la Iaşi.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova) - În creştere vizibilă de formă. A înscris cel de-al 60-lea gol din carieră în Superliga României.

VIDEO Rezumat Rapid - Universitatea Craiova 1-2

Rezultatele din etapa a 5-a a play-off-ului și play-out-ului SuperLigii

  • Dinamo - F C Voluntari 1-1
  • FCU Craiova - ”U” Cluj 3-2
  • FCSB - Farul Constanța 2-1
  • CFR Cluj - Sepsi 2-1
  • Oțelul - Hermannstadt 1-0
  • Poli Iași - UTA Arad 0-2
  • Petrolul Ploiești - FC Botoșani 1-2
  • Rapid - Universitatea Craiova 1-2

Etichete: lpf , constantin galca , echipa etapei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

LPF a anunțat programul etapei a 10-a din SuperLigă

Primul 11 al etapei a 8-a din SuperLiga: Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul rundei

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia