Nicolae Dică / Foto: Profimedia

E război total! Nicolae Dică i-a răspuns "domnului milionar", după ce a plecat de la FC Argeș

articol scris de Digi Sport
28.09.2024, 15:33
  • SuperLiga: CFR - UTA, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Oțelul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Un conflict deschis are loc în jurul echipei FC Argeș, după despărțirea de Nicolae Dică (44 de ani). 

Antrenorul a fost criticat dur de sponsorul principal al echipei, Viorel Tudose, care vrea să preia frâiele în totalitate și să devină acționar majoritar. Omul de afaceri a susținut că nu el a fost cel care l-a îndepărtat pe Dică, așa cum ar fi susținut fostul atacant. 

Nicolae Dică i-a răspuns dur lui Viorel Tudose

Criticile lui Tudose nu au rămas multă vreme fără răspuns, deoarece Dică a venit cu o replică pe măsură. 

"M-a jignit, a apărut la televizor și ultima oară și acum după ce am plecat. M-a jignit, m-a făcut în toate felurile, a spus ce caut eu să vorbesc la televizor.

Domnu’ milionar, Nicolae Dică are 4 campionate câștigate, are 3 Cupe ale României, are o Supercupă, are meciuri în Champions League, echipa națională, și îți mai enumăr dacă vrei mai multe.

Cel mai bun jucător al anului 2006, în care pe locul doi au fost Mutu și Chivu, care jucau în Italia. Cam ăsta este Nicolae Dică. Poate să vorbească ce vrea el despre fotbal pentru că și-a câștigat acest drept.

Și mă așteptam de la acești ziariști să îi spună: ‘Domne, nu poți să vorbești despre acest om așa’. Că n-ai cum să vorbești. Sau pe unde a intrat el pe la televizor sau unde a spus.

Oricine se trezește acum să vorbească despre orice fost fotbalist care a realizat ceva și să se ia de el... Nu se poate ca unul care n-a făcut nimic în fotbal să vină și să vorbească despre unii oameni care au făcut ceva.

Nu este ok din punctul meu de vedere. Așa, să ieșim să jignim, este foarte ușor, dar hai să ne uităm ce a făcut acel om, ce a realizat acel om și după putem să vorbim.

El s-a apucat să zică de mine că n-am realizat nimica nici ca antrenor. Ba da, domnu’ milionar, am realizat să știți. Am promovat pe FC Argeș din liga a treia cu 250.000 de euro buget.

Am făcut lotul acela care a promovat la Liga 1. A mai venit Ionuț Badea și a mai adus doi jucători în iarnă. Tot așa, cu buget de 400.000 de euro", a fost o parte din mesajul lui Dică, potrivit Fanatik

Etichete: nicolae dica , viorel tudose


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - UTA Arad 1-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Feroviarii” au egalat imediat după pauză

Decizia luată de Marius Șumudică, chiar înainte de Rapid - Oțelul

Video Nota primită de Andrei Rațiu, după ce a jucat 95 de minute pentru Rayo în La Liga! ”S-a deghizat în Zidane”

OPT goluri în 12 meciuri! Atacantul care vrea să joace pentru naționala României, de neoprit. Echipa sa e pe primul loc

Citeşte şi

Video Corvinul, victorie cu FC Argeș - Voluntari, eșec acasă. Rezultatele și programul etapei 8

E scandal! Replică fără milă și jigniri la adresa lui Nicolae Dică

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”