Florin Prunea / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv ”E potrivit Viorel Moldovan pentru postul de președinte la Rapid?” Florin Prunea a dat răspunsul pe loc

articol scris de Digi Sport
13.06.2024, 09:01
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

În cursul zilei de luni, 10 iunie, Viorel Moldovan (51 de ani) a fost numit noul președinte al celor de la Rapid, după ce a fost anunțată oficial despărțirea de Daniel Niculae (41 de ani).

Daniel Niculae a ocupat funcția respectivă timp de trei ani de zile, iar locul său a fost luat de un alt favorit al tribunelor din Giulești.

Florin Prunea: ”Cred că cei de la Rapid au cântărit și au decis foarte bine!

Florin Prunea (55 de ani), prezent în cadrul emisiunii ”Liga Digi Sport”, a vorbit pe seama instalării lui Viorel Moldovan, ca președinte la Rapid, și nu a avut niciun dubiu. Fostul internațional crede că ”Moldo-but” este un înlocuitor potrivit pentru Daniel Niculae, și datorită expertizei și relațiilor din fotbal.

”(n.r. E potrivit Viorel Moldovan pentru postul de președinte la Rapid?) Așa cum îl cunosc eu, eu cred că Vio (n.r. Viorel Moldovan) e potrivit pentru postul ăsta. E un jucător care a plâns pentru Rapid. Este un început pentru el. Are imagine. Știe să vorbească. Știe și fotbal, atenție! Are relații în Elveția și Franța.

Cred că cei de la Rapid au cântărit și au decis foarte bine, când s-au gândit să îl aducă la Rapid”, a declarat Florin Prunea, în cadrul emisiunii ”Liga Digisport”.

Viorel Moldovan, noul președinte de la Rapid: ”Îmi doresc să construim o echipă puternică!”

Inițial, s-a vehiculat varianta ca Victor Angelescu să ocupe acest post. În cele din urmă, oficialului Rapidului a anunțat că funcția va rămâne vacantă pentru când va fi găsită o persoană potrivită.

Astfel, la scurt timp de la anunț, Viorel Moldovan a fost numit în funcție. ”Moldo-gol” a oferit și o primă reacție.

"Sunt mândru și onorat să fiu Președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc.

Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri. Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început.

Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat!”, a declarat Viorel Moldovan pentru fcrapid.ro.

  • Viorel Moldovan a evoluat pentru Rapid între 2006 și 2007, perioadă în care a marcat 21 de goluri: 15 în campionat, 2 în Cupa României și 4 în cupele europene.

Etichete: florin prunea , presedinte rapid , viorel moldovan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Credit limitat pentru Philippe Clement la Rangers: anunțul scoțienilor, înaintea meciului cu FCSB din Europa League

Reacția lui Carlo Ancelotti, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr. în Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Foto Real Madrid a făcut iar "remontada" în Champions League, iar glumele au curs în valuri! Cele mai tari meme-uri

Citeşte şi

Mesajul transmis de Viorel Moldovan pentru Gică Hagi, după umilința suferită cu Rapid

Ce a spus Viorel Moldovan despre Marius Șumudică, după Rapid - Farul 5-0

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit