Alexandru Albu și Andrei Borza, în timpul unui meci pentru Rapid / Foto: Sport Pictures

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

articol scris de Digi Sport
02.05.2024, 07:53
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Suporterii Rapidului au răbufnit, după ce echipa antrenată de Bogdan Lobonț a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, în Giulești, în etapa cu numărul șapte din play-off.

Giuleștenii au ajuns la șase eșecuri de la începutul play-off-ului, iar singurul rezultat pozitiv al Rapidului a fost remiza cu FCSB, scor 2-2.

Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor: ”Nu vreau să comentez ce s-a scandat, ei au fost alături mereu de noi”

La finalul partidei din Giulești, fanii Rapidului le-au strigat favoriților lor: ”Afară din Giulești”. La câteva zile distanță de la aceste momente, Andrei Borza a ținut să le transmită un mesaj suporterilor.

Borza a recunoscut că evoluția echipei a fost sub așteptări încă de la începutul play-off-ului, dar își dorește ca Rapid să facă impresie bună în ultimele trei meciuri pe care le are de disputat în acest final de sezon.

”Sunt bine, am pierdut al șaselea meci, dar noi încercăm să muncim în continuare și să câștigăm ultimele 3 meciuri.  E o dezamăgire când pierzi al doilea meci la ultima fază.

Toți suntem supărați, chiar și suporterii. Continuăm și muncim în continuare ca să terminăm bine. 

Nu cred că s-a greșit nicăieri, nu vreau să vorbesc eu sau să dau cu presupusul. Nu vreau să dau vina pe cineva, toți am greșit și trebuie să reflectăm la ce avem de făcut mai bine. 

Nu mai avem ce să schimbăm acum, mai sunt trei meciuri și trebuie să mergem cu gândul la victorie. Trebuie să lăsăm o impresie bună la finală, chiar dacă mai avem trei meciuri. Trebuie să terminăm bine play-off-ul. 

E o dezamăgire pentru ei, pentru noi. Nu vreau să comentez ce s-a scandat, ei au fost alături mereu de noi. Le mulțumesc pe această cale. 

Asta ne dorim la anul (n.r. titlul), nu știu ce trebuie să facem mai bine. Trebuie să ne gândim, să muncim ca să fie totul bine. Dar mai sunt 3 meciuri până atunci.”, a spus Borza în exclusivitate pentru Digi Sport. 

Galeria Rapidului, mesaj direct către jucători: ”Afară din Giulești”

Fanii grupării de lângă Podul Grant au început partida cu Universitatea Craiova cu o aroganță la adresa autorităților, legat de ”Dosarul Pyro”. Mai multe torțe și fumigene au fost introduse în stadion și aruncate pe gazon înainte de startul partidei.

Totul, sub privirile lui Daniel Niculae, implicat și urmărit penal în acest caz, președintele echipei. Apoi, suporterii și-au susținut favoriții pe întreaga durată a partidei, dar la final nu s-au mai abținut și au răbufnit.

S-au petrecut și scene reprobabile cu Paul Iacob în prim plan. Mijlocașul a vrut să sară la bătaie cu un suporter și a fost stăpânit cu grei de către colegi. Câteva minute mai târziu, Iacob și-a cerut scuze la flash.

Dar, galeria nu a suportat cel de-al 6-lea eșec din play-off și i-au luat la rost pe elevii lui Lobonț. În afara de înjurături și alte apostrofări, suporterii i-au și ironizat pe giuleșteni.

”Campionii, campionii, ole, ole, ole” / ”Să vină banii la băieți”, au fost câteva dintre scandările ce pot fi reproduse. De asemenea, rapidiștilor li s-a mai strigat și ”Afară din Giulești”.

Etichete: rapid , suporteri , andrei borza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei

Uniunea Europeană "şi-a pierdut minţile" şi se îndreaptă spre ruină prin alocarea de fonduri suplimentare pentru ajutorul militar destinat Ucrainei, a declarat vineri Ministerul rus de Externe, citat de Reuters, scrie Agerpres

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Anthony Martial a semnat

Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă

FCSB riscă să fie depunctată de FRF

Are o afacere de peste 200.000.000 de euro și a anunțat că vrea să preia o echipă de tradiție din România

Video Monaco - Barcelona 2-1, Atalanta - Arsenal 0-0, Atletico - Leipzig 2-1. Toate rezultatele din prima etapă de UCL

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dorinel Munteanu, tiradă la interviu: s-a legat de Maftei, arbitri, "specialiști" și chiar și de fanii Oțelului!

Exclusiv "E admisibil așa ceva?" Reacții-fulger după gestul "incredibil" făcut de Dorinel Munteanu în văzul tuturor

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

David Maftei a dezvăluit ce i-a spus Dorinel Munteanu la faza care a stârnit un val uriaș de critici

Citeşte şi

Reacția sinceră a lui Andrei Ivan despre ofertele primite de la Rapid și FCSB

Cât mai trebuie să aștepte fanii Rapidului până când îi vor putea vedea la lucru pe N'Jie și Boupendza

PEROZPicioare lungi, privire magnetică, rochie minusculă. Când s-a întors într-o parte, toți ochii au fost țintă la Heidi Klum

FILM NOWGeorge Clooney este regele farselor la Hollywood. Gluma pe care i-a făcut-o lui Tom Cruise. S-a folosit de numele lui Brad Pitt

Transferul uriaș cu care Dinamo vrea să dea lovitura în Superliga! A fost la Manchester United și e jucător de națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

O rudă a lui Novak Djokovic a preluat conducerea Federației Sârbe de Tenis citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, într-o pereche de pantaloni scurți și o jachetă minusculă. Artista și-a etalat cu mândrie talia de viespe

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, într-o pereche de pantaloni scurți și o jachetă minusculă. Artista și-a etalat cu mândrie talia de viespe

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare