Gigi Becali / Foto: captură digisport.ro

După Bîrligea, Gigi Becali mai vrea un fotbalist de top: Alex Cicâldău. ”Vine doar la FCSB!”

articol scris de Digi Sport
04.09.2024, 17:50
  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Girona, miercuri, 22:00, DGS 2

Gigi Becali (66 de ani) chiar vrea să facă o echipă de top la FCSB. După ce a dat lovitura și l-a transferat pe Daniel Bîrligea (24 de ani), de la CFR Cluj, milionarul pare dezlănțuit și mai vrea să realizeze o mutare de top: Alex Cicâldău!

Interesul finanțatorului pentru internaționalul român este mai vechi. Becali a dezvăluit că l-a pus pe Florin Tănase, încă de anul trecut, să ia legătura cu Alex și să-i propună să facă pasul la FCSB.

Gigi Becali a spus de ce crede că Cicâldău va alege FCSB-ul

Acum, milionarul din Pipera este convins că are șanse mari de a-l convinge, cel puțin din două motive, deși este dorit și de Universitatea Craiova. Cicâldău nu mai are viitor la Galatasaray, iar la FCSB are șansa de a juca în Europa League și de a redeveni în prim plan.

Becali este convins că dacă Cicâldău va reveni în România, atunci o va face la echipa sa.

”Acum un an, l-am pus pe Tănase să vorbească cu el. Mi-a spus că nu se pune problema ca el să vină în România.

Mai are contract cu Galatasaray?

Dacă vor să scape de el, trebuie să-i dea salariul! El nu pleacă de acolo până nu ia toți banii. Dacă nu pleacă de acolo, cum să ajungă la Craiova?

Eu cred că întotdeauna legătura fotbalistului este cu viața lui. Legătura cu fotbalul, aia e legătura. Dar dacă vine în fotbalul românesc, vine doar la FCSB. El știe că noi l-am vrut”, a spus Becali, conform prosport.ro.

VIDEO cu intervenția lui Gigi Becali de la Fotbal Club

”Joci zece meciuri europene și pleci mai departe iar pe două milioane salariu”

Becali a oferit și un argument pentru care Cicâldău nu ar fi tentat să revină la Universitatea Craiova și pune totul sub spectrul financiar, dar și al cupelor europene.

”Dacă cumva vrea să vină în România… Tu ești fotbalist, să zicem că vrei să vii în România. Ce faci, pe cine contactezi?

Contactezi echipa la care ai perspectivă să iei bani. De exemplu, dacă Craiova era în cupele europene, mă duceam la Craiova.

La FCSB sunt zece meciuri, jucăm opt meciuri, după care jucăm și două meciuri de preliminarii.

Și atunci, când tu ai 25 de ani, te duci să joci zece meciuri europene și pleci mai departe iar pe două milioane salariu”, a mai spus Becali.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , alex cicaldau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Leonard Doroftei a spus în trei cuvinte totul despre Gică Hagi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Score&Video Manchester City - Inter Milano 0-0 / PSG - Girona 0-0 / Brugge - Dortmund 0-0, ACUM, DGS 1, 2, 3. Programul

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Live Video&Score Coventry - Tottenham 0-0 | ACUM pe Digi Sport 4. Radu Drăgușin e titular

Răsturnare spectaculoasă de situație: Adi Petre nu se mai lasă de fotbal! Ce club cunoscut l-a ofertat

Citeşte şi

”Trebuie să scot banii ăștia!”. Gigi Becali nu mai are ce face și e ”bun de plată”

Gigi Becali a luat atitudine după remiza cu CFR Cluj: ”Nimeni nu face asta la echipa mea”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului