Marius Șumudică, antrenorul Rapidului / Foto: Captură Digi Sport

Două transferuri anunțate la Rapid! Ce se întâmplă cu Jayson Papeau

articol scris de Digi Sport
29.08.2024, 17:57
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Rapid va face deplasarea la Craiova sâmbătă, 31 august, pentru disputarea meciului din etapa cu numărul opt din actualul sezon din SuperLiga.

Confruntarea dintre Universitatea Craiova și Rapid va putea fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul de la Rapid, a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei, printre altele, și despre noile transferuri pe care le va efectua la Rapid.

Marius Șumudică a anunțat doi jucători la Rapid: "Sper să-i am săptămâna viitoare"

Tehnicianul de pe banca "alb-vișiniilor" a anunțat două noi veniri, totodată a lăsat de înțeles că doi fotbaliști vor pleca de la echipă pentru a le face loc. 

"Chiar dacă s-a zis că va veni un înlocuitor într-un timp scurt, aici, la Rapid, suntem mai mulți care decidem și ultimul cuvânt îl am eu, Marius Șumudică. Dacă vedeți transferurile pe care le-am făcut eu în cariera mea, pe unde m-am dus, indiferent că au fost români și i-am luat cu mine și i-am resuscitat, sau că au fost străini.

Eu nu prea am dat greș cu transferurile pe care le-am făcut. Cu siguranță vor mai veni jucători, sper să-i am săptămâna viitoare în cantonament. Domnul Șucu este dispus să facă orice fel de efort. Suntem în contact permanent, în fiecare zi. Discutăm și încercăm să aducem jucători care cred că se pretează pe stilul Giuleștiului.

Românii sunt foarte scumpi, e foarte greu să aduci români, mi-aș dori. Eu peste tot am luat români cu mine și sunt tipul care vrea să aibă echilibru în lot, să nu renunț la foarte mulți români și să am numai străini, e clar.

Săptămâna viitoare sper să avem doi jucători noi în cadrul lotului, doi jucători care să dea valoare la ce avem acum, peste nivelul jucătorilor pe care îi avem. Muncim zi și noapte, dormim foarte puțin, stăm și analizăm, nu e ușor.

Eu sunt adeptul să văd meciuri întregi, primul criteriu pentru un transfer este ceea ce a făcut în ultimii doi ani, nu jucători pe care să-i resuscitez eu pentru că nu mai am timp acum", a declarat Marius Șumudică, în cadrul conferinței de presă.

Marius Șumudică a negat zvonurile despre plecarea lui Jayson Papeau. Francezul va face parte din lotul Rapidului la Craiova

Jayson Papeau a fost titular la primul meci jucat de echipă sub comanda lui Marius Șumudică, Poli Iași - Rapid 1-2, și sunt mari șanse să fie și sâmbătă în duelul din Bănie, după ce tehnicianul a negat zvonurile conform cărora francezul nu va face deplasarea la Craiova.

De altfel, el a evoluat în toate cele șapte jocuri ale giuleștenilor din actuala stagiune, dar are o medie de 60 de minute pe partidă.

Antrenorul din Giulești a anunțat că va fi nevoit să renunțe la doi fotbaliști pentru a le face loc celor doi care urmează să vină.

"De Papeau în momentul de față nu se pune problema, face parte din lot. Am mai citit că nu merge la Craiova (n.r. la meci), nici nu se pune problema, este parte din familia Rapidului. Mai are doi ani de contract dacă nu mă înșel, dacă el își dorește să plece, probabil că va intra în discuții cu conducerea clubului și se vor găsi soluții.

Eu n-am ieșit niciodată în față să va zic că voi renunța la Papeau, vom vedea ce se întâmplă, mai urmează și meciul acesta. Este clar că trebuie să renunțăm la doi jucători ca să facem loc altor doi jucători, dar n-am luat decizia încă, credeți-mă că mă gândesc mai mult la meciul de la Craiova", a explicat Marius Șumudică.

În timpul petrecut în Giulești, unde a fost nevoit să treacă și peste o accidentare gravă, Papeau a marcat 7 goluri și a oferit 7 pase decisive. Atunci când a ajuns la Rapid, francezul avea o cotă de 250.000 de euro, iar acum este de 700.000 de euro, cea mai mare din carieră.

Etichete: rapid , marius sumudica , craiova , jayson papeau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria

În perioada 2013-2014, după ce războiul civil din Siria s-a extins în toată țara, gigantul francez al cimentului, Lafarge, a încheiat o afacere dintre cele mai odioase: a ales să plătească milioane de dolari grupului Stat Islamic, cea mai notorie grupare teroristă din lume aflată în plină expansiune la acea vreme, pentru a-și putea continua operațiunile din această țară, având să îi trateze pe luptătorii ISIS drept aliați strategici, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Scoțienii l-au atenționat pe Philippe Clement și au spus ce se va întâmpla cu Ianis Hagi: ”Cea mai bună opțiune”

Gabi Torje a folosit un singur cuvânt când a fost întrebat despre Victor Pițurcă

Doi români care nu prind naționalele de tineret, titulari pentru Juventus în Youth League

Cine e favorită să câștige Liga Campionilor. Surpriza reprezentată de Real Madrid

Citeşte şi

Dani Coman, despre ce are nevoie Marius Șumudică pentru a reuși la Rapid

Exclusiv ”Vă gândiți la titlu?” Răspunsul sincer al lui Ioan Ovidiu Sabău

PEROZPriyanka Chopra în costum de baie, la 24 de ani de când câștiga Miss World. Relaxare pe iaht, în sudul Franței, cu Nick Jonas

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Mouratoglou i-a distrus viața Simonei Halep". S-au dat cărțile pe față în privința celor doi citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului