Dinu Gheorghe, în studio-ul Digi Sport / Foto: Captură Digi Sport

Dinu Gheorghe, atac ”cu talpa” la adresa proiectului de la Rapid

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 13:24
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Rapid nu traversează un start bun de sezon în SuperLigă.

 Aflați pe locul 11 în campionat, giuleștenii au înregistrat doar o singură victorie în 9 etape.

Dinu Gheorghe, despre proiectul de la Rapid: ”Este un haos la nivel de echipă și la nivel de club”

Dinu Gheorghe (68 de ani), fostul președinte din Grant din ”era George Copos”, a criticat strategia actuală de la Rapid, după ultimele transferuri și ultimele rezultate înregistrate de club.

Totuși, chiar și în aceste condiții, cel poreclit ”Dinu Vamă” a rămas impresionat de un jucător din tabăra ”alb-vișinie”, și anume Claudiu Petrila (23 de ani), pe care l-a descris drept ”singurul fotbalist de acolo”.

Ce să facă şi Marius Şumudică? Abia a venit și n-a avut încă timp să pună lucrurile în ordine. Este un haos la nivel de echipă și la nivel de club. Au plătit mulţi bani pe transferuri, pe mulți jucători aduşi în lot şi vor mai plăti până vor învăţa. Au doar un lot cantitativ, atât. Singurul fotbalist de acolo este Claudiu Petrila.

(n.r. Rapid ar avea o ofertă din Israel pentru Petrila) Dacă îl vinzi pe Petrila, trebuie să iei cel puţin 2 milioane şi ceva de euro pe el. Ca să ai bani să pui altceva în loc, plus că trebuie să le mai dai şi celor de la CFR Cluj o anumită sumă, că au păstrat procente la Claudiu.

(n.r. Cum vi se pare munca depusă de Viorel Moldovan la club?) Păi, eu nu ştiu ce munceşte Viorel Moldovan. Nu-i cunosc fişa postului. Ar trebui să fie priceput, că are o anumită experienţă. Fiecare doarme așa cum își aşterne.

Am văzut că le-au venit atacanţi de valoare (n.r. Aaron Boupendza și Clinton N’Jie), dar ar trebui să există şi niște mijloaşi care să-i susţină, ca să producă ceva. E greu să schimbi faţa jocului fără mijlocaşi de valoare”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit sportpesurse.ro.

Dani Coman, despre ce are nevoie Marius Șumudică pentru a reuși la Rapid

În cele trei meciuri disputate de Rapid cu Marius Șumudică pe banca tehnică, giuleștenii au obținut 4 puncte în campionat. De altfel, cu ”Șumi” la cârma echipei, ”alb-vișinii” au câștigat singurul meci de până acum din sezonul actual al SuperLigii, scor 2-1 împotriva lui Poli Iași.

Dani Coman, care a evoluat în trecut ca jucător sub comanda lui Marius Șumudică, i-a luat apărarea antrenorului din Grant și crede că tehnicianul va redresa situația din clasament a Rapidului.

Marius Șumudică are nevoie de timp pentru a-și implementa sistemul de joc și pentru a-și impune filosofia pe care o are. Are nevoie de timp, iar lumea trebuie să înțeleagă că nu are vreo baghetă magică în momentul de față.

E un antrenor foarte bun. E un antrenor care își va îndeplini obiectivele la Rapid. Sunt ferm convins că și le va îndeplini, doar că are nevoie de timp”, a declarat Dani Coman, potrivit iAMsport.ro.

Clasamentul SuperLigii

Clasament SuperLiga / Foto: Captură Digi Sport

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid - ”U” Cluj 0-2

Etichete: dinu gheorghe , dinu gheorghe rapid , proiect rapid , atac dinu gheorge


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de Denis Drăguș, după ce la meciul anterior fusese scos de pe teren și criticat de antrenor

Oferta e pregătită: 60.000.000€ pentru un fotbalist de la Barcelona

Neașteptat! Un arbitru a recunoscut că a refuzat să îi dea cartonaș galben lui Messi. Ce a primit în schimb

Xabi Alonso a reacționat, după ce a debutat cu victorie în Champions League ca antrenor

Citeşte şi

Dinu Gheorghe, ironii la adresa lui Dan Șucu după ce Marius Șumudică a semnat cu Rapid

Exclusiv Dinu Gheorghe i-a găsit o poreclă nouă Rapidului, după ultimele decizii! Cum a botezat-o

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi