Dina Grameni / Foto: Captură Digi Sport

Dina Grameni, mesaj emoționant, după 16 ani sub ochii lui Gică Hagi: ce i-a transmis ”Regelui”, după ce a semnat cu Rapid

articol scris de Digi Sport
09.09.2024, 16:30
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Dina Grameni a plecat de la Farul în această toamnă și a semnat cu Rapid.

Dina Grameni a semnat un contract pe trei ani cu Rapid, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Dina Grameni, mesaj emoționant la despărțirea de Farul

După 16 ani petrecuți sub ochii lui Gică Hagi, Dina Grameni a ținut să le transmită un mesaj emoționant ”Marinarilor”, după ce a făcut trecerea către Rapid în această perioadă.

Am intrat la vârsta de 5 ani pe porțile stadionului Farul și mi-am petrecut restul copilăriei în acea zonă. Eram doar un puști care se bucură de fotbal și avea un vis, acela de a reprezenta orașul în prima ligă.

Astăzi, după 16 ani în care am jucat fie la Farul, fie la Academia de fotbal Gheorghe Hagi, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Constanța.

Le sunt recunoscător tuturor persoanelor cu care am lucrat de-a lungul timpului, fie în perioada junioratului, fie la seniori și le mulțumesc pentru tot sprijinul și lecțiile acordate. Sunt sigur că fără unele momente neplăcute nu aș fi reușit să mă maturizez atât de devreme.

Îi mulțumesc domnului Gheorghe Hagi pentru că mi-a oferit șansa atât mie, cât și altor mii de copii să putem juca fotbal într-un mediu profesionist, iar mai apoi prin muncă și sacrificii, să ajung la nivelul primei divizii. A fost o onoare imensă să lucrez cu domnia sa și am învățat o grămadă de lucruri bune atât despre fotbal, cât și despre viață.

Vreau să îmi exprim aprecierea pentru tot colectivul din cadrul echipei. Oamenii care au grijă de viața de zi cu zi a echipei și fac munca care nu se vede. Ei mi-au oferit tot ce am avut nevoie pentru a performa și le mulțumesc pentru tot efortul depus.

Mă bucur că am reușit să iau parte la cea mai mare realizare din istoria clubului și la ceva la care poate nu aș fi îndrăznit să visez. Această performanță nu ar fi fost posibilă fără sprijinul suporterilor, dar mai ales al galeriei. Le mulțumesc pe această cale tuturor suporterilor pentru tot sprijinul acordat.

Farul, Constanța, constănțeni, vă mulțumesc frumos pentru tot!”, a scris Dina Grameni, pe Instagram.

Pentru a-l transfera de la Farul Constanța, echipa din Giulești a plătit suma fixă de 400.000 de euro, așa cum a dezvăluit Viorel Moldovan, președintele Rapidului.

  • 2.000.000 de euro este cota de piață a mijlocașului central de 21 de ani, potrivit Transfermarkt.

Farul a păstrat și procente dintr-o eventuală revânzare a lui Dina Grameni.

Comunicatul Rapidului, după ce Dina Grameni a semnat până în 2027

”În vârstă de 21 de ani, Grameni a semnat un contract valabil timp de trei ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, plătind în schimbul lui 400.000 de euro, constănțenii având și procente dintr-o tranzacție ulterioară.

Cel poreclit 'Dina' a început fotbalul la Academia lui Gheorghe Hagi, evoluând la seniori doar pentru Farul Constanța, acolo unde a fost și căpitan de echipă.

În palmares, Grameni are un titlu de campion, cu Farul, avându-i atunci printre coechipieri pe Marian Aioani și Andrei Borza, jucători transferați ulterior la Rapid.

În prima ligă, mijlocașul central a jucat 129 de meciuri, a înscris 10 goluri și a oferit 9 pase decisive. Cota lui de piață, conform transfermarkt, este de 2 milioane de euro.

Momentan, Constantin Grameni este în Finlanda, acolo unde sub comanda lui Daniel Pancu va disputa un meci extrem de important pentru calificarea la Euro 2025 cu naționala U21 a României.

'Dina' a evoluat în 12 meciuri pentru naționala U21, reușind să înscrie de trei ori, fiind convocat și la naționala mare, înainte de Campionatul European, atunci când a rămas rezervă în meciurile cu Bulgaria și Liechtenstein”, au scris cei de la Rapid pe site-ul oficial.

Etichete: dina grameni , dina grameni rapid , transfer dina grameni , dina grameni farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Anunțul Rapidului despre ultimele transferuri! Ce se întâmplă cu Grameni, Christensen, N’Jie și Boupendza

Exclusiv Afacere pentru Gică Hagi? Rapid a dezvăluit clauza din contractul lui Dina Grameni

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

Scandal uriaș la un club din Liga 1. Antrenorul, acuzat de un rasism față de un jucător: ”Nu l-a suportat pentru că e țigan” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului