David Tavares, pe când era la Benfica / Foto: Profimedia

Cine e David Tavares, fotbalistul de Champions League ajuns sub comanda lui Andrei Prepeliță

articol scris de Digi Sport
26.07.2024, 11:43
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

David Tavares (25 de ani) este cel mai recent transfer realizat de Gloria Buzău, semn că nou promovate are gânduri mari pentru acest sezon din SuperLiga.

David Tavares va semna cu Gloria Buzău

După 0-0 cu Petrolul, la Ploiești, și 1-2 cu Sepsi, pe teren propriu, oficialii buzoienilor au decis să mai aducă un fotbalist sub comanda lui Andrei Prepeliță (38 de ani).

Și nu e vorba de orice fotbalist, ci de unul cu experiență, care a jucat inclusiv în UEFA Champions League, mai ales că Prepeliță s-a plâns de acest aspect.

Tavares, care este un produs al celor de la Benfica, se află de câteva zile în lotul buzoienilor. Tavares nu a apucat să debuteze pentru echipa mare a lui Benfica în campionat, dar pe 17 septembrie 2019 a bifat o prezență în UCL, când l-a înlocuit pe Jota, în minutul 67., în meciul cu Leipzig, scor 1-2.

Fotbalistul, care a mai jucat pentru Moreirense, Famalicao și Torreense, fiind și internațional Capul Verde, pentru care a evoluat cel mai recent pe 21 noiembrie 2012 (2-0 cu Swaziland în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026), va semna un contract cu Gloria Buzău, susține gsp.ro.

”Nu au o mentalitate de învingători”. Andrei Prepeliță nu și-a iertat elevii

Sepsi Sf. Gheorghe a reușit să o învingă pe Gloria Buzău, scor 2-1, în cadrul etapei a doua a SuperLigii României. 

Denis Ciobotariu și Marius Coman au adus victoria covăsnenilor, în timp ce Dragoș Descan a înscris pentru buzoieni. Echipa lui Andrei Prepeliță putea să obțină un egal în minutul 90+4, însă golul marcat de Matos a fost anulat de către VAR. 

La finalul partidei, tehnicianul Gloriei Buzău s-a declarat dezamăgit de rezultatul final și nu s-a ferit să își certe elevii. 

Mai mult, Andrei Prepeliță a anunțat că în cursul zilei de marți, 22 iulie, se vor mai întâmpla mutări la echipa pe care o pregătește.

”Am avut o discuție cu băieții înainte de meci să fim atenți la șuturile lor. Am luat golul doi, iar echipa era căzută. Sunt câțiva jucători care nu au o mentalitate de învingători, vin de la Liga 2 și trebuie să crească nivelul.

A doua repriză am arătat altfel, băieții care au intrat au făcut-o foarte bine. Am marcat, iar la ultima fază puteam marca, dar am înțeles că a fost offside. 

Sepsi e o echipă bună și știam ce ne așteaptă. Le-am spus băieților că e una din echipele puternice ale campionatului. Am început fricoși meciul. 

E o lecție, așa trebuie să tratăm meciurile de acasă, cum am jucat a doua repriză. Nu avem nimic de pierdut. Lotul este complet, mâine se vor întâmpla niște mutări, dar lotul e complet. Mai avem jucători pe care trebuie să îi aducem la un nivel bun fizic”, a spus Andrei Prepeliță.

VIDEO cu rezumatul partidei Gloria Buzău - Sepsi

Etichete: andrei prepelita , transferuri gloria buzau , david tavares


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Exclusiv OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

Mircea Rednic, după ce UTA a rămas cu o singură victorie în 9 meciuri: ”Am exagerat!”

Live Video&Score Parma - Udinese 2-1, ACUM, Digi Sport 2. Man și Mihăilă, câte un assist!

Foto Joyskim Dawa nu s-a putut abține! A scris trei cuvinte pe internet și i-a dat replica lui Louis Munteanu

Citeşte şi

Prima reacție a lui Andrei Prepeliță, după ce a fost demis de la Gloria Buzău

Oficial La mai puțin de trei ore de la demiterea lui Andrei Prepeliță, Gloria Buzău a anunțat numele noului antrenor

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit