Dezvăluiri din bucătăria Universității Craiova! ”Lui Ivan îi plac ouăle tari dimineața”/”Reghecampf gătește foarte bine”
articol scris de Digi Sport09.01.2022, 15:36
SuperLiga: Poli Iași - FCSB, luni, 20:00, DGS 1
SuperLiga: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:00, DGS 1
Universitatea Craiova este în cantonament în Turcia, unde pregătește partea a doua a sezonului din Liga 1. Jucătorii grupării din Bănie sunt răsfățați de chef Andrei Voica, care a dezvăluit câteva secrete din bucătăria oltenilor.
Pentru a atinge cel mai înalt nivel, sportivii au nevoie de o alimentație corectă, în conformitate cu cerințele corpurilor lor. La Universitatea Craiova, de trei ani, de acest lucru se ocupă Andrei Voica, bucătarul ”juveților”, care a prezentat meniul elevilor lui Laurențiu Reghecampf și a dat puțin ”din casă”.
- Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.
Chef Andrei Voica: ”Lui Ivan îi plac ouăle tari dimineața”. Ce mănâncă jucătorii Universității Craiova
”Meniul nostru este diversificat, bazat atât pe carbohidrați, cât și pe proteine. Dacă vorbim de proteine, își pot alege pui, pește alb, iar dacă vorbim de carbohidrați am decis, pentru că ele sunt o sursă de a pune kilogramele în plus, să fie integrale, așa că avem paste integrale, avem orez. Încercăm tot timpul să-i ajutăm să ajungă la performanța de care au nevoie.
Când vin la mine, ei acumulează ceea ce pierd pe teren. Repet, meniul este foarte diversificat, întâlnim pui, curcan, pește care are Omega 3 și poate fi servit chiar în ziua premergătoare meciului, de exemplu somon, avem și vită, carne roșie, am introdus și lintea roșie, bogată în fier. Gusturile sunt diferite.
Lui Ivan îi plac ouăle tari dimineața, vine Vătăjelu și spune ‘vreau ouăle moi”. Jucători vegetarieni nu sunt, dar Papp și Marius Constantin, de exemplu, mănâncă mai mult legume, supe creme, ține de fiecare în parte, în funcție de ce le transmite organismul pe teren, în timpul meciurilor”, a declarat Andrei Voica, pentru pagina oficială de Facebook a Universității Craiova.
”Laurențiu Reghecampf gătește foarte bine”. Chef Andrei Voica, dezvăluiri din bucătăria Universității Craiova
Bucătarul Universității Craiova s-a arătat încântat de faptul că Laurențiu Reghecampf este un pasionat într-ale bucătăriei și se implică în stabilirea meniurilor pentru jucători.
”Cred că alimentația unui sportiv, că e fotbalist, atlet, halterofil și așa mai departe, este cea mai importantă. La Craiova avem o bucătărie foarte modernă. Toată baza este ultramodernă, chiar aș vrea să intre oamenii de afară și să viziteze tot ce este acolo.
Laurențiu Reghecampf gătește foarte bine și intră cu mine în bucătărie, ne sfătuim ce trebuie să facem pentru a doua zi sau seara. Mie îmi plac astfel de persoane, care se implică pe partea asta, pentru că îmi dau o stare de bine, înseamnă că pun în valoare ceea ce facem noi în bucătărie.
În cei aproape trei ani de când sunt la Craiova nu a venit nimeni să-mi ceară o a doua porție din același fel. Ține de fiecare fotbalist în parte, cât de profesionist este”, a adăugat Andrei Voica.
Programul meciurilor amicale ale Universității Craiova în Turcia:
- 9 ianuarie: Universitatea Craiova - Paksi FC (Ungaria)
- 14 ianuarie: Universitatea Craiova - FC Baník Ostrava (Cehia)
- 16 ianuarie: adversarul va fi anunțat ulterior
Liga 1 se reia pe 21 ianuarie, iar Universitatea Craiova are derby cu Rapid, pe 22 ianuarie, în Bănie, direct pe Digi Sport 1.
Etichete: laurentiu reghecampf , cantonament universitatea craiova , andrei voica , bucatar universitatea craiova , mancare universitatea craiova
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții