Giovanni Costantino si Cristiano Bergodi, înainte de Rapid - FCU Craiova 4-3 / Foto: Sport Pictures

Dat afară în sezonul trecut, antrenorul este pregătit să revină în SuperLiga: ”Am primit un telefon!”

articol scris de Digi Sport
05.06.2024, 12:33
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Giovanni Costantino (39 de ani) a fost dat afară de Adrian Mititelu de la FCU Craiova 1948 la finalul lunii februarie, după ce a fost numit antrenorul echipei în octombrie 2023.

Italianul a condus-o pe FCU Craiova în 18 partide, perioadă în care a înregistrat șapte victorii, trei rezultate de egalitate și opt înfrângeri.

Giovanni Costantino, pregătit să revină în SuperLiga României: ”Am primit un telefon!”

Antrenorul italian a dezvăluit că, recent, a refuzat o ofertă de la o echipă care era angrenată în cupele europene, din cauza faptului că nu s-a simțit atras de proiect.

Totuși, Giovanni Costantino a afirmat că este tentat să revină în SuperLiga României, deoarece munca sa la echipa din Bănie a fost apreciată. Mai mult, italianul a declarat că a fost ofertat de un patron de club din campionatul românesc.

”Am primit un telefon, săptămânile trecute, de la un președinte căruia îi place foarte mult cum lucrez, stilul meu de joc și ceea ce am făcut la FCU. Sunt fericit că munca mea este apreciată în România, de aceea cred că voi reveni în țară.

Am discutat cu unele cluburi, dar sezonul s-a încheiat acum, așa că vom vedea. Am respins o ofertă de la o echipă care joacă în cupele europene, pentru că vreau să găsesc un club în care să lucrez la potențial maxim și nu am simțit că este posibil acolo”, a spus Giovanni Costantino, conform sportpesurse.ro.

Giovanni Costantino, după ce FCU Craiova 1948 a retrogradat

Fost antrenor al echipei patronate de Adrian Mititelu, Giovanni Costantino, a vorbit pe seama acestui subiect și a afirmat că a vrut să discute cu finanțatorul despre anumiți jucători din lot, dar părerea italianului nu a fost ascultată.

  • Giovanni Costantino a fost antrenorul celor de la FCU Craiova 1948 în perioada octombrie 2023 - februarie 2024. Italianul a fost demis, iar în locul său a fost adus Nicolo Napoli, care a fost și el schimbat cu Eugen Trică.

”FCU nu avea o echipă care să retrogradeze. Din păcate, sunt unele situații care, văzute din interior, sunt înțelese. În ianuarie, după acea serie de victorii, am spus că avem nevoie de o pregătire diferită, dar nimeni nu m-a ascultat.

În februarie am cerut să aducem câțiva jucători, dar nu s-a întâmplat. Am spus că cineva din echipă trebuia să fie exclus, dar nu am fost ascultat. Nu dau niciun nume, spun doar că nu am fost ascultat.

Am spus că dacă nu sunt ascultat, echipa riscă să retrogradeze. În schimb, mi s-a spus că fără jucătorii pe care eu voiam să-i dau afară echipa ar retrograda. Dar am avut dreptate eu”, a declarat Giovanni Costantino, conform fanatik.

“Cred că prezența mea a influențat sezonul”

“Cred că prezența mea a influențat sezonul. Eram echipa cea mai plăcută din România, apoi nu am fost ascultat și echipa a retrogradat.

Cu mine, în 18 meciuri, echipa a realizat șapte victorii și trei egaluri. Am făcut 24 de puncte, 18 în campionat și șase în Cupa României. În mod surprinzător, după plecarea mea, 12 meciuri și 6 puncte”, a mai spus Giovanni Costantino, conform aceleiași surse.

Etichete: superliga , fcu craiova , superliga româniei , giovanni costantino


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Credit limitat pentru Philippe Clement la Rangers: anunțul scoțienilor, înaintea meciului cu FCSB din Europa League

Reacția lui Carlo Ancelotti, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr. în Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Foto Real Madrid a făcut iar "remontada" în Champions League, iar glumele au curs în valuri! Cele mai tari meme-uri

Citeşte şi

Patru variante pentru FCU Craiova, după despărțirea de Marius Croitoru

Ce a spus Viorel Moldovan despre Marius Șumudică, după Rapid - Farul 5-0

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit