Daniel Niculae / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Daniel Niculae a dat verdictul, după ce Ianis Hagi a refuzat Rapidul

articol scris de Digi Sport
28.08.2024, 23:53
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Ianis Hagi (25 de ani) a fost dorit de Rapid în perioada verii de mercato, dar internaționalul român a refuzat să revină în SuperLiga României.

”Prințul” s-a întors din împrumutul de la Alaves la Rangers, care l-a trimis la echipa a doua din motive financiare. Totuși, Ianis Hagi a transmis că nu a cerut niciodată să plece de la echipa scoțiană.

Daniel Niculae consideră că Ianis Hagi s-ar întoarce în România doar la Farul Constanța

Daniel Niculae, fostul președinte al Rapidului, a vorbit despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă la Rapid și a avut doar cuvinte de laudă la adresa internaționalului român.

De asemenea, fostul oficial din Giulești a punctat că ”Prințul” s-ar întoarce în România doar la Farul Constanța, echipă patronată de tatăl său Gică Hagi. Acest lucru a fost confirmat și de ”Rege”.

”Eu cred că Ianis ar fi un plus pentru orice echipă din România. E un jucător român, jucător care se bate pentru un loc de titular la echipa națională, un jucător care a făcut deja pasul în străinătate.

A avut și acea accidentare. Nu știu dacă a greșit dacă nu a venit la Rapid. Cred că dacă ar reveni în România nu ar alege Rapidul sau o altă echipă în detrimentul Farului”, a spus Daniel Niculae în emisiunea Fotbal Club.

Ianis Hagi: ”Nu am cerut niciodată să părăsesc acest club”

Sunt conștient de speculațiile privind situația mea și contractul meu la club. Mi-a plăcut întotdeauna să joc pentru Rangers și pentru fani din clipa în care am ajuns aici.

Vreau să fiu clar, nu am cerut niciodată să părăsesc acest club. O să fiu mereu disponibil și va exista mereu o cale să treci prin orice situație dacă există o dorință din ambele părți. 

Sunt aici, cu dorință, și gata să ajut Rangers, să muncesc și să lupt pentru club, colegi și antrenor, a spus Ianis Hagi pe Instagram. 

Etichete: rapid , rangers , daniel niculae , ianis hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria

În perioada 2013-2014, după ce războiul civil din Siria s-a extins în toată țara, gigantul francez al cimentului, Lafarge, a încheiat o afacere dintre cele mai odioase: a ales să plătească milioane de dolari grupului Stat Islamic, cea mai notorie grupare teroristă din lume aflată în plină expansiune la acea vreme, pentru a-și putea continua operațiunile din această țară, având să îi trateze pe luptătorii ISIS drept aliați strategici, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marseille l-a adus pe Adrien Rabiot

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Harry Kane a intrat în ISTORIE și a spus ce va face cu mingea, după Bayern Munchen - Dinamo Zagreb 9-2

Oficial Daniele De Rossi, OUT de la AS Roma! N-a câștigat niciun meci în acest sezon

Exclusiv E atât de bun, încât staff-ul FCSB-ului i-a făcut o propunere surprinzătoare patronului! Gigi Becali: ”Le-a plăcut mult”

Mesajul lui Bellingham, referitor la conflictul pe care l-ar fi avut cu Rodrygo

Citeşte şi

Exclusiv ”Vă gândiți la titlu?” Răspunsul sincer al lui Ioan Ovidiu Sabău

Subiect închis: Ianis Hagi a decis unde va evolua! Cum l-au numit scoțienii

PEROZPriyanka Chopra în costum de baie, la 24 de ani de când câștiga Miss World. Relaxare pe iaht, în sudul Franței, cu Nick Jonas

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Mouratoglou i-a distrus viața Simonei Halep". S-au dat cărțile pe față în privința celor doi citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului