Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj / Foto: Captură Youtube CFR Cluj

Dan Petrescu e sigur: ”E cel mai bun număr 8 din România”

articol scris de Digi Sport
17.08.2024, 08:45
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul UEFA Conference League, acolo unde va da peste PAFOS, echipa din Cipru la care evoluează și românul Vlad Dragomir (25 de ani).

Imediat după victoria cu Maccabi Petah Tikva, Dan Petrescu (56 de ani) a ținut să laude mai mulți jucători pe care îi are sub comandă. 

Dan Petrescu: ”Tachtsidis este cel mai bun număr 8 din România, cel mai tehnic”

Grecul Panagiotis Tachtsidis a fost elogiat de către ”Bursuc”, care a spus despre acesta că este ”cel mai bun număr 8 din România”. 

Lăudat a fost și un alt mijlocaș: Alin Fică. Dan Petrescu a spus despre fotbalistul de 23 de ani că a jucat senzațional în acest început de sezon. 

”Interul nostru titular care este tehnic este Tachtsidis. Este cel mai bun număr 8 din România, cel mai tehnic. Lângă el, tot timpul trebuie să fie un jucător mai defensiv.

De asta joacă Muhar, e puțin mai defensiv și mai agresiv. Dacă ar fi să joc cu Tachtsidis și cu Păun, ei sunt 2 jucători de atac și ar fi foarte greu de rezolvat balanța echipei.

Trebuie să găsim un mijlocaș... poate Fică, a jucat foarte bine, dar nu cred că este atât de agresiv. Dar dacă nu va veni nimeni, lupta se va da între Fică, Păun și poate Artean. Dar sper să găsesc un jucător acolo.

În același timp, am mare încredere în Fică, a jucat senzațional în acest sezon”, a declarat Dan Petrescu. 

Panagiotis Tachtsidis, în duelul CFR Cluj - Neman Grodno / Foto: Profimedia

VIDEO cu rezumatul partidei 

Marian Iancu l-a comparat pe Panagiotis Tachtsidis cu Ilie Balaci și Loți Boloni 

Fostul patron de la Politehnica Timișoara s-a arătat recent impresionat de Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), pe care CFR Cluj l-a transferat vara trecută și pe care l-a convins să rămână încă un sezon.

Fostul internațional grec, cu peste 100 de meciuri în Serie A, l-a impresionat pe Iancu atât de tare încât a fost comparat cu doi foști mijlocași legendari ai României, Ilie Balaci și Loți Boloni. 

"Există un jucător, un briliant, unul Tachtsidis, la CFR, care el este aici, în stânga, iar restul masei de jucători care joacă în România sunt în dreapta.

Ca el nu există! Ar trebui să fie un model, să fie predat la academiile de fotbal din România, la tot ce înseamnă copii și juniori.

Cu toții trebuie să învețe de la acest jucător cum se stă în teren, cum primește mingea, unde se duce să primească mingea, care este viteza lui de joc.

De la Balaci, de la Lupu, de la Boloni noi nu am mai avut așa ceva! Este de excepție", a declarat Iancu, la "Un Podcast"

Etichete: liga 1 , cfr cluj , dan petrescu , superliga , panagiotis tachtsidis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Câte pachete de bilete a vândut FCSB până acum, pentru meciurile din Europa League

Șansa lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Exclusiv Gigi Becali: ”N-am ajuns la facultate, am luat doar BAC-ul”. Staff-ul FCSB-ului i-a propus, finanțatorul a reacționat

Două echipe importante, OUT din cursa pentru play-off? Raul Rusescu: ”Nu cred că au vreo șansă”

Citeşte şi

Mircea Lucescu a recomandat un singur fotbalist român în Italia

Reacția lui Emil Boc, după ce ’U’ Cluj a învins-o pe Rapid și s-a instalat pe primul loc în SuperLiga

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia