Florentin Petre a ajuns din nou la Dinamo / Foto: Facebook Dinamo București

Exclusiv Cu ce salariu a fost convins Florentin Petre să semneze cu Dinamo. Clauze speciale pentru tot staff-ul tehnic

articol scris de Digi Sport
13.06.2024, 08:13
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

Florentin Petre (48 de ani) a revenit la Dinamo în al treilea său mandat de antrenor secund.

Dinamo, obiectiv clar: calificarea în play-off

De data aceasta, ”Peter” îl va ajuta pe Zeljko Kopic (46 de ani) să lupte pentru a o readuce pe Dinamo în fruntea ierarhiei SuperLigii. Petre a semnat un contract pe doi ani, va fi remunerat lunar cu 6.000 de euro, dar are și o clauză, conform căreia, va fi îndepărtat dacă alb-roșiii nu se vor clasa în play-off sezonul viitor, susțin sursele digisport.ro.

De altfel, întreg staff-ul tehnic are această clauză stipulată în contract, legată de calificarea echipei în Top 6 la finalul sezonului regulat.

Florentin Petre a jucat la Dinamo în perioadele iulie 1994 - ianuarie 1995 și mai 1995 - iulie 2006. În aceste intervale de timp, fostul atacant lateral a jucat 259 de partide pentru ”Câinii Roșii” și a marcat 43 de goluri. 

Din postura de antrenor secund, Petre s-a mai aflat la Dinamo în perioadele: decembrie 2012 - mai 2013 și februarie 2015 - iunie 2015.

Florentin Petre: ”Nicăieri nu-i ca acasă. Mă bucur foarte tare că fac parte din echipă”

Florentin Petre s-a arătat extrem de entuziasmat de faptul că va face parte din staff-ul lui Zeljko Kopic la Dinamo și că, după o perioadă de aproape 10 ani, s-a întors la clubul unde s-a consacrat ca fotbalist și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători din istoria formației din Ștefan cel Mare. 

De asemenea, Petre a dezvăluit că a renunțat la contractul și la condițiile foarte bune care i-au fost oferite de reprezentanții Unirii Ungheni (liga a 3-a) pentru a reveni la trupa sa de suflet, Dinamo. 

“Nicăieri nu-i ca acasă. Mă bucur foarte tare de acest moment, am muncit foarte mult să ajung aici. Am întâlnit oameni hotărâţi, oameni care vor să facă performanţă, atât domnul Kopic cât şi domnul Nicolescu.

Am stat puţin de vorbă, am văzut care sunt ideile şi tot ceea ce ne dorim împreună. Mă bucur foarte tare că fac parte din echipă. De aia am şi renunţat la contractul cu Unirea Ungheni. Pe calea asta vreau să le mulţumesc.

Mi-au oferit nişte condiţii foarte bune pentru a face performanţă acolo. Nu plecam niciodată dacă nu apărea oferta de la Dinamo. Am muncit foarte mult acolo şi am întâlnit nişte oameni deosebiţi.

În frunte cu domnul primar Prodan. A fost singura mea dorinţă când am semnat acolo. Dacă o să primesc ofertă de la Dinamo aş vrea să merg. Au înţeles, n-a fost nicio problemă, am putut pleca de cum am primit oportunitatea”, a spus Florentin Petre, la Fanatik

Florentin Petre: ”Am venit să ajut şi voi da tot ce am mai bun din mine”

Florentin Petre a dezvăluit că până la sfârșitul lunii iunie va lua o pauză și că-și va începe activitatea la Dinamo din data de 1 iulie, atunci când, împreună cu ceilalți oficiali din staff-ul ”Câinilor”, vor creiona strategia clubului pentru sezonul viitor. 

”O să iau contact cu jucătorii mâine şi poimâine. I-am rugat frumos, am avut un an foarte greu la Liga a III-a şi voi începe de la 1 iulie munca propriu zisă. Alături de conducere, de staff-ul condus de domnul Kopic, vom face strategia pentru sezonul viitor.

Am venit să ajut şi voi da tot ce am mai bun din mine ca Dinamo să revină acolo unde toţi fanii dinamovişti îşi doresc”, a mai spus Florentin Petre. 

Etichete: florentin petre dinamo , florentin petre , zeljko kopic , salariu florentin petre


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Carlo Ancelotti, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr. în Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Foto Real Madrid a făcut iar "remontada" în Champions League, iar glumele au curs în valuri! Cele mai tari meme-uri

3.000.000€ pentru Claudiu Petrila

Citeşte şi

Zeljko Kopic nu a suportat înfrângerea din derby. Decizia luată de antrenor, după Dinamo - FCSB 0-2

Zeljo Kopic, după înfrângerea cu FCSB: "Am condus meciul până la primul gol. Experiența a contat"

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit