Cristi Manea / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Cristi Manea a spus, după trei ani, de ce a mers la FCSB + de ce crede că n-a prins un transfer într-un campionat puternic

articol scris de Digi Sport
16.05.2022, 19:39
  • SuperLiga: FC Botoșani - Gloria Buzău, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul Galați - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Cristi Manea a fost integralist în meciul cu Universitatea Craiova, câștigat de CFR Cluj cu 2-1, rezultat care i-a adus al cincilea titlu de campioană.

La mai puțin de 24 de ore de la ora jocului, Cristi Manea a revenit la baza CFR-ului și a oferit un interviu pentru Digi Sport, în care a vorbit și despre scurta perioadă petrecută la perdanta din acest sezon, FCSB, din prima parte a sezonului 2019 - 2020.

Cristi Manea și perioada de la FCSB

Cristi Manea a transmis că FCSB a fost singura sa opțiune în acel moment, deși venea după un EURO U21 foarte bun, pentru că grupul de investiții de care aparținea i-a ”blocat” revenirea la CFR Cluj cu prețul cerut, 4 milioane de euro.

Ajuns la FCSB, Cristi Manea a primit puține șanse, iar după șase luni reușea să se întoarcă la CFR Cluj, de data asta sub formă de transfer definitiv.

Eu, când am ajuns acolo, nu am avut altă opțiune să merg altundeva, pentru că cei de care aparțineam nu m-au mai lăsat să vin la Cluj, au pus o clauză foarte mare să mă cumpere, de 4 milioane de euro, n-avea cum să dea CFR-ul.

Am ajuns acolo, am zis 'asta este, o să muncesc, până la urmă este FCSB, o echipă bună din campionatul românesc', dar nu am avut așa multe șanse, nu mi s-au dat șanse. M-am pregăti foarte bine, mai ales după Campionatul European cred că plecam la o echipă bună din afară dacă nu aparțineam de acei investitori.

Nu regret nimic, poate dacă nu se întâmpla aia nu mai eram aici, cu băieții ăștia minunați, să câștig titlurile”, a declarat Cristi Manea, în cadrul unui interviu realizat la Cluj de jurnalistul Digi Sport Marian Codirlă.

VIDEO cu declarațiile lui Cristi Manea:

Cristi Manea a jucat doar patru meciuri pentru FCSB

În jumătatea de sezon în care a fost legitimat la FCSB, Cristi Manea a evoluat în doar patru meciuri, două în Liga 1 și două în Cupa României.

Cristi Manea nu a fost nici la CFR Cluj, în acest sezon, titular indiscutabil, fiind preferat în dese rânduri Mateo Susic, însă a bifat 39 de meciuri, a marcat două goluri și a oferit patru assist-uri.

Etichete: cristi manea , transfer cristi manea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Anthony Martial a semnat

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

Are o afacere de peste 200.000.000 de euro și a anunțat că vrea să preia o echipă de tradiție din România

Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Neverosimil: a apărut motivarea deciziei instanței de a anula condamnarea lui Mario Iorgulescu la 13 ani de închisoare

A văzut ce face Gigi Becali la FCSB și a luat o decizie radicală. ”Voi profesa în altă țară. Când vii în România ești trist”

Video A apărat penalty, iar apoi a reușit parada serii în Champions League: ”Incredibil!”

Citeşte şi

Șumudică, surprize în primul 11. Cum arată Rapid la meciul cu Poli Iași

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Îmi spuneau înaintea meciului că ies la pauză”. Fostul fotbalist de la FCSB a dat cărțile pe față: ”Acolo mi-am pierdut plăcerea” citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi