CFR Cluj - Rapid, în SuperLigă / Foto: Profimedia

Video CFR Cluj - Rapid 3-2. Victorie pentru ardeleni la revenirea lui Dan Petrescu. Giuleștenii, fără succes în play-off

articol scris de Digi Sport
05.05.2024, 23:25
  • UCL: Brest - Leverkusen, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Barcelona - Bayern, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a învins-o pe Rapid, pe teren propriu, scor 3-2, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului SuperLigii. 

  • Partida dintre cele două formații a putut fi văzută în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații RCS-RDS au putut urmări partida pe aplicația Digi Sport și pe site-ul digisport.ro.

CFR Cluj - Rapid București 3-2

A fost o primă repriză ”incendiară” în Gruia. Krasniqi a deschis scorul, în minutul 16, dar ardelenii au întors rezultatul prin Bîrligea, în minutul 20, și Otele, în minutul 30. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În repriza a doua, Otele a reușit ”dubla”, în minutul 56. Burmaz i-a readus pe giuleșteni în avantaj, cu o execuție spectaculoasă din lovitură liberă, în minutul 60. Rapidiștii au avut șansa de a egala, dar Albion Rrahmani a ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 72.

S-a terminat 3-2, iar Dan Petrescu a revenit cu un succes în Gruia. CFR Cluj este pe locul 2 în SuperLigă, cu 40 de puncte. De partea cealaltă, Rapid e ultima în play-off, cu 29 de puncte.

Rezumatul meciului:

Înaintea acestei partide, cele două echipe vin după rezultate diferite înregistrate în play-off. Astfel, dacă CFR a obținut două victorii consecutive (1-0, în deplasare, cu Universitatea Craiova și 2-1, pe teren propriu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe), Rapid a înregistrat două eșecuri la rând în acest mini-campionat (1-3, în deplasare, cu Farul Constanța, și 1-2, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova). 

De altfel, giuleștenii nu au înregistrat nicio victorie în play-off și au avut rezultate ”de coșmar”: 6 înfrângeri și o remiză (2-2 cu FCSB). În acest moment, CFR Cluj se află pe locul al treilea în play-off, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid se află pe poziția a 6-a (ultima), cu 29 de puncte.

În meciul cu CFR din Gruia, giuleștenii își joacă ”ultima carte” pentru a prinde un loc de cupă europeană. Pentru a ajunge în Conference League, ”alb-vișinii” trebuie să câștige toate cele 3 meciuri rămase de disputat (cu CFR,  cu Sepsi și cu FCSB), iar o echipă dintre Universitatea Craiova sau CFR să nu mai obțină niciun punct până la finalul stagiunii. 

Între Rapid și CFR Cluj ”s-au consumat” până acum 31 de meciuri directe, iar rezultatele înregistrate pe teren au fost de partea giuleștenilor: 14 victorii Rapid, 7 remize, 10 victorii CFR.

Rezultatele dintre CFR și Rapid din acest sezon 

  • Rapid - CFR Cluj 3-1 (etapa 10 din SuperLiga)
  • Rapid - CFR Cluj 0-0 (Cupa României)
  • CFR Cluj - Rapid 0-1 (etapa 25 din SuperLiga)
  • Rapid - CFR Cluj 1-4 (etapa 3 din play-off

Echipele probabile la CFR Cluj - Rapid

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Kresic, Abeid – Avonou, Muhar, Tachsidis – C. Deac, Birligea, Otele

Rapid: Ungureanu – Cr. Braun, Cr. Săpunaru, Iacob, Onea – Kait, R. Oaidă, Emmers – Petrila, Rrahmani, Burmaz

VIDEO Rezumat Rapid - CFR Cluj, scor 1-4

Etichete: cfr cluj , rapid bucuresti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost prinși după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă

La trei ani după moartea omului de afaceri arădean Ioan Crișan, într-o explozie în parcarea unui supermarket, suspecții atentatului au fost prinși. Atacul ar fi fost comandat de fiica milionarului, potrivit unor surse din anchetă, citate de Digi24. Poliția a anunțat miercuri dimineață că face percheziții în acest caz.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Acuzată la JO 2024 că este bărbat, Imane Khelif a făcut marele anunț, după mai bine de două luni

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Marius Șumudică, ”altă persoană”: discurs complet neașteptat după 5-0 cu Farul! Cum a numit-o pe FCSB

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali, mesaj pentru Gică Hagi, după Rapid - Farul 5-0

Foto Real Madrid a făcut iar "remontada" în Champions League, iar glumele au curs în valuri! Cele mai tari meme-uri

3.000.000€ pentru Claudiu Petrila

Clasamentul golgheterilor din Champions League, după hat-trick-ul reușit de Vinicius Jr.

Citeşte şi

Exclusiv ”Când o vei antrena pe CFR?”. A jucat 121 de meciuri pentru clujeni și a dat un răspuns cât se poate de clar

Exclusiv ”Cu cine crezi că se bate FCSB la titlu?”. Ilie Dumitrescu a numit TREI echipe

PEROZCum a apărut Kim Kardashian la petrecerea de ziua ei de naștere. Vedeta a purtat o rochie transparentă și extrem de mulată

FILM NOWSalma Hayek, desculță într-un videoclip postat pe Instagram. Imaginile au făcut furori pe internet: „De departe cea mai frumoasă!”

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Probleme pentru Răzvan Lucescu! Poliția din Grecia, pe urmele lui, după ce a făcut un gest grosolan la derby-ul cu AEK Atena citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alexandra Stan, într-o ținută care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Trupul artistei arată perfect: „Zici că ești făcută cu AI”

Digi World

Sunt sucurile cu îndulcitori o alternativă mai bună decât cele cu zahăr? Un medic gastroenterolog explică de ce sunt dăunătoare băuturile dietetice

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit