Paul Iacob, foarte nervos la finalul meciului Rapid - Universitatea Craiova 1-2 / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Ce se întâmplă cu Iacob, jucătorul ”dat dispărut de la Rapid”

articol scris de Digi Sport
19.09.2024, 11:24
  • SuperLiga: FC Botoșani - Gloria Buzău, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul Galați - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Rapid a inceput bine sub comanda lui Marius Șumudică, o victorie la Iași și un egal la Craiova, dar a venit înfrângerea cu ”U” Cluj și parcă tot cerul s-a prăbușit peste giuleșteni.

Unul dintre numele apărute pe tapet după Rapid - ”U” Cluj, scor 0-2, a fost cel al lui Paul Iacob (28 de ani), despre care unele voci au spus că ar trebui să revină în echipă ca titular și să joace împreună cu Săpunaru, formulă care a dat satisfacție sezonul trecut. Numai că Iacob nici măcat nu a făcut parte din lot la ultima partidă.

Paul Iacob nu face antrenament cu Rapid de aproape două săptămâni

Din păcate pentru Iacob și pentru Șumudică, jucătorul este accidentat și există chiar posibilitatea să se opereze. De aproape două săptămâni, Iacob nu a mai făcut antrenamente normale, cu echipa, din cauza unor dureri la spate.

Din informațiile Digi Sport, Iacob va mai face un RMN în această săptămână și în funcție de rezultat doctorii vor decide ce este de făcut. Ideal ar fi ca problemele să fie rezolvate cu ajutorul tratamentelor, fără vreo intervenție chirurgicală.

Raul Rusescu a reclamat ”dispariția” lui Paul Iacob

Lumea s-a gândit că Iacob ar fi fost îndepărtat din lot la presiunea suporterilor, însă nu pare să fie vorba despre așa ceva. Sezonul trecut, Iacob a avut un diferend cu un suporter care l-a înjurat, incident pentru care ulterior și-a cerut scuze și chiar s-a întâlnit cu spectatorul respectiv.

Ce s-a întâmplat cu Iacob? A dispărut dintr-odată de la Rapid. Cred că ar trebui să le dea de gândit celor de la Rapid această chestiune.

Poate ar trebui să revină cuplul de fundași centrali Săpunaru-Iacob”, a spus Raul Rusescu, marți, potrivit gsp.ro.

Fostul golgheter al celor de la FCSB a spus că Iacob merită o șansă în plus, mai ales în raport cu evoluțiile sale din sezonul trecut.

Iacob a făcut un sezon bun anul trecut, și în urmă cu doi ani. Deși cred că acel conflict cu suporterii l-a afectat. N-ar fi trebuit să dispară din echipă, e un jucător bun pentru Liga 1 și pentru Rapid”, a mai spus Rusescu.

Etichete: raul rusescu , iacob rapid , paul iacob


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă

Doar un 10! Singurul fotbalist care a luat nota perfectă în prima etapă din Champions League

Exclusiv Gică Craioveanu a intrat în direct după meciul Barcelonei și s-a legat tocmai de jucătorul cu cea mai mare notă

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Citeşte şi

”Ce s-a întâmplat cu el?” Fotbalistul ”dat dispărut” după revenirea lui Șumudică la Rapid

Două echipe importante, OUT din cursa pentru play-off? Raul Rusescu: ”Nu cred că au vreo șansă”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi