Marius Sumudică / Foto: Sport Pictures

Ce notă a primit Marius Șumudică, din partea lui Viorel Moldovan, după primele două meciuri la Rapid

articol scris de Digi Sport
06.09.2024, 15:09
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Marius Șumudică (53 de ani) a bifat deja două prezențe pe banca tehnică a celor de la Rapid, după revenire.

Viorel Moldovan, notă pentru Marius Șumudică: ”8,5”

Giuleștenii au acumulat patru puncte și dau semne că ies din pasa proastă pe care au traversat-o, semn că munca antrenorului se vede deja.

Viorel Moldovan (52 de ani), președintele clubului, a remarcat noua ”față” a giuleștenilor și i-a acordat o notă mare antrenorului.

Rapid, cu Șumudică pe bancă, a câștigat meciul din deplasare, de la Iași, 2-1 cu Poli, după care a remizat, 1-1 cu Universitatea, la Craiova.

Întrebat direct ce notă i-ar acorda antrenorului, după aceste meciuri, Moldovan a spus: ”ok, să-i dăm 8,5”, a spus oficialul grupării de lângă Podul Grant, pentru fanatik.ro.

Rapid se află pe locul nouă în clasament, după primele opt etape disputate, cu nouă puncte acumulate, iar giuleștenii par într-o revenire de formă. Altfel, giuleștenii au programat un meci amical în pauza competițională provocată de începerea Nations League.

  • Rapid o va întâlni, sâmbătă, ora 11:00, pe CS Mioveni, formație care ocupă locul 11 în Liga 2, care se va disputa cu porțile închise. Următorul meci al celor de la Rapid va fi cel cu U Cluj, luni, 16 septembrie, de la 21:30, în direct la Digi Sport 1.

Programul etapei a 9-a din SuperLiga

Vineri, 13 septembrie

Ora 18:00 Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Botoșani, în direct la Digi Sport 1

Ora 21:00 Dinamo - Unirea Slobozia, în direct la Digi Sport 1

Sâmbătă, 14 septembrie

Ora 18:45  Gloria Buzău - Oțelul Galați, în direct la Digi Sport 1

Ora 21:30 Petrolul Ploiești - Farul Constanța, în direct la Digi Sport 1

Duminică, 15 septembrie

Ora 18:15 Poli Iași - Universitatea Craiova, în direct la Digi Sport 1

Ora 21:00 CFR 1907 Cluj - FCSB, în direct la Digi Sport 1

Luni, 16 septembrie

Ora 18:00 UTA Arad - FC Hermanstadt, în direct la Digi Sport 1

Ora 21:00 FC Rapid 1923 - Universitatea Cluj, în direct la Digi Sport 1

”Arătăm rău!”. Marius Șumudică a anunțat 3 transferuri, după Universitatea Craiova - Rapid 1-1

Giuleștenii au deschis scorul în Bănie prin Christopher Braun, în timp ce egalarea oltenilor a venit prin Alex Mitriță, care a transformat o lovitură de la 11 metri. 

La finalul partidei, Marius Șumudică s-a declarat mulțumit de rezultatul final, însă nu și de jocul echipei. Antrenorul de 53 de ani nu s-a ferit să-și critice jucătorii. În plus, Șumudică a promis că în cel mai scurt timp vor veni 3 jucători noi sub comanda sa. 

”Sunt mulțumit de efortul pe care l-au depus, dar parțial. Suntem departe, s-a văzut că au relații de joc, au jucători care fac diferența. O deplasare grea, o deplasare foarte complicată. Nu vreau să mă scuz, dar avem de muncă, trebuie să muncim și cu siguranță că vom crește. În două deplasări să iei 4 puncte, a fost destul de greu.

Vreau să-i felicit pe suporteri, trebuie să înțelegem că ăsta e spiritul Rapidului. Trebuie să punem toți umărul ca să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ajunge în play-off. Nu am pierdut, asta e important. Din punctul ăsta de vedere, eu sunt mulțumit de rezultat. Nu sunt mulțumit de joc, nu avem curaj. Trebuie să înțelegem că va trebui să trecem peste această barieră. 

Marcăm gol, dar după ne retragem. Eu nu am nevoie de așa ceva! Trebuie să transform această mentalitate. Eu pun presiune, suporterii pun presiune, nu e ușor. Am ridicat echipa, am luat patru puncte, dar trebuie să ne pregătim și mai bine. 

Ne lipsește Hromada, ne lipsește Emmers. Avem nevoie de transferuri. Cu siguranță că domnul Șucu și domnul Angelescu fac eforturi și vor veni 2 sau 3 jucători. 

Nu suntem ok din punct de vedere fizic. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte, eu încerc. Arătăm rău din punct de vedere fizic. Trebuie să lucrăm. În ultimele 3 luni, echipa asta a avut doar 4 zile cu antrenamente duble. Nu vreau să vorbesc mai mult, este colegul meu (n.r. Neil Lennon) care a făcut performanță. El dădea liber în mijlocul săptămânii, dar eu nu sunt adeptul. 

Nu sunt jucători români, ei sunt doar jucători străini. Sunt jucători pe care-i cunosc și pe care i-am antrenat. Sunt jucători care vor veni cu sufletul. Vom aduce 3 jucători de calitate mult peste ce este în campionatul nostru”, a spus Marius Șumudică. 

VIDEO cu rezumatul partidei Universitatea Craiova - Rapid 1-1

 

Etichete: marius sumudica , amicale rapid , viorel moldovan , rapid u cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Dani Coman, despre ce are nevoie Marius Șumudică pentru a reuși la Rapid

”Ce s-a întâmplat cu el?” Fotbalistul ”dat dispărut” după revenirea lui Șumudică la Rapid

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului