Tony da Silva / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Ce antrenor își dorește Poli Iași, după ce Tony da Silva și-a dat demisia

articol scris de Digi Sport
05.09.2024, 16:45
  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Girona, miercuri, 22:00, DGS 2

Tony da Silva (43 de ani) și-a dat demisia din funcția de antrenor al celor de la Poli Iași miercuri, 4 septembrie.

Tehnicianul portughez a luat această decizie la câteva zile distanță după ce formația din Copou a primit ”o corecție” din partea lui Hermannstadt în etapa precedentă din SuperLiga, când a pierdut cu 2-6 în fața sibienilor.

Cornel Șfaițer, după demisia lui Tony da Silva: ”A fost doar decizia lui. Vreau un antrenor care să rămână până la finalul campionatului”

La o zi distanță de la demisia lui Tony da Silva, Cornel Șfaițer, președintele celor de la Poli Iași, a declarat că această decizie l-a luat prin surprindere, mai ales, pentru că a discutat constant cu antrenorul portughez în ultimele zile.

De asemenea, Șfaițer a transmis că își dorește să numească la Poli Iași un antrenor care să rămână alături de formație din Copou până la finalul stagiunii curent.

”Nu am luat decizii încă. A fost decizia lui Tony aseară. M-a luat prin surprindere un pic. Trebuie să iau o decizie corectă, înțeleaptă, să avem un antrenor care să rămână până la finalul campionatului.

M-a luat prin surprindere pentru că noi am discutat duminică, luni, marți. Miercuri am vorbit la stadion. A fost o discuție bărbătească. A fost decizia doar a lui. Am insistat un pic să rămână. El nu a vrut.

Jocul modest de la Sibiu a fost de vină. Nu pot să intru în amănunte. Vedem. Încă nu am luat o decizie, mâine s-ar putea.

Au rămas două persoane din staff-ul său, secundul și preparatorul fizic. Tony e în Iași, va pleca sâmbătă. Nu am nimic concret. Când sun pe cineva, încerc să rezolv din prima.”, a spus Cornel Șfaițer în emisiunea Liga Digi Sport.

Tony da Silva a plecat de la Poli Iași: ”O decizie înțeleaptă”

Mulțumim, Tony da Silva! Contractul dintre antrenorul principal Tony da Silva și clubul nostru s-a încheiat, la solicitarea tehnicianului.

"Pentru binele echipei Poli Iași, am decis să închei, astăzi, contractul. Vă mulțumesc tuturor, de la cei din club până la suporteri, pentru colaborare, pentru încurajări și pentru critici.

Doresc tot ce este mai bun pentru Poli, iar în acest moment simt că aceasta e decizia înțeleaptă. Momentele frumoase trăite aici nu mi le poate lua cineva și vor rămâne mereu în amintirea mea.", a spus tehnicianul portughez.

Tony da Silva a semnat contractul cu Poli pe 1 aprilie, în acest an, și sub comanda sa echipa a reușit menținerea în Superligă după rezultatele înregistrate în ultimele etape din sezonul trecut. Apreciem munca sa în Copou și îi dorim mult succes în carieră”, se arată în comunicatul celor de la Poli Iași.

Etichete: tony da silva , poli iasi , cornel sfaiter


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Răzvan Oaidă a semnat cu U Cluj

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Așa arată noul clasament Champions League, după încă 6 meciuri jucate! Liderul, aproape imposibil de depășit

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Sorin Cârțu ”a explodat”, după Poli Iași - Universitatea Craiova 2-0: ”Măcar să avem orgoliu”

Foto Alex Mitriță a răbufnit, după ce a ratat un penalty și Universitatea Craiova a pierdut cu Poli Iași

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului