Mihai Stoica și Laurentiu Reghecampf / Foto: Sport Pictures

”Ce am făcut, am omorât pe cineva? De azi, nu mai e căpitanul echipei”. Dezvăluire din vestiarul FCSB-ului

articol scris de Digi Sport
28.09.2024, 17:52
  • Premier League: Man. United - Tottenham, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, duminică, 21:30, DGS 1

Iasmin Latovlevici (38 de ani), retras anul trecut din fotbal, a dezvăluit un episod neștiut din perioada în care a evoluat la FCSB sub comanda lui Laurențiu Reghecampf (49 de ani).

Latovlevici, despre Reghecampf: ”A zis mister să nu mai veniți la masă, că oricum ați întârziat”

Reghecampf era la începutul său ca principal al ”roș-albaștrilor” și a apelat la mai multe reguli pentru a se impune în fața jucătorilor. Latovlevici și-a adus aminte cum el și Ciprian Tătărușanu (38 de ani), retras și el de curând, au avut de suferit din cauza faptului că au întârziat la una dintre mese.

”Reghe” a decis, atunci, pe loc, ca cei doi să se antreneze separat de restul lotului, iar lui Tătărușanu i-a luat banderola de căpitan.

”Reghecampf mi-a dat un reset, ca să înțeleg că nu mai merge cu ce a fost înainte. Înainte de el, se schimbau antrenorii foarte des la Steaua, nu mai înțelegeai nimic.

Îmi aduc aminte că Reghecampf a spus de la început: 'Cine întârzie la masă sau la antrenament ia amendă'. A întârziat Mihai Costea, a luat amendă, iar înaintea lui mai întârziase cineva. Tot așa, i-a spus să plătească berea când ieșim.

Eram în cantonament în Austria, stăteam cu Tătărușanu în cameră, cum am stat 5 ani. De obicei, el își punea alarma, se trezea mai repede și mă trezea și pe mine. La un moment dat, îmi zice speriat: 'Trezește-te, trezește-te!'. Eu: 'Ce s-a întâmplat, mă?!'. 'Am întârziat la masă!', 'Am întârziat la masă!'. Îmi iau repede pantalonii, invers, și zic: 'Hai, hai, hai!'.

Când ieșim pe hol, vine maseurul la noi: 'A zis mister să nu mai veniți la masă, că oricum ați întârziat'. Atunci, Tătărușanu zice: 'Nu mai merg nicăieri!' și se întoarce în cameră. 'Tătă, hai să mergem!', el: 'Nu mai merg nicăieri, băga-mi-aș...'. Asta a fost greșeala noastră, că nu am coborât.

Înainte de următorul antrenament, aveam ședință. Tătărușanu era în fața mea, eu în spatele lui. Începe Reghecampf: 'Bă, băieți, nu se poate așa ceva, nu există. De azi înainte, Tătărușanu nu mai e căpitanul echipei.

Iar Lato, dacă nu îți schimbi atitudinea, nu mai joci niciodată aici'. Ăștia nu știau ce se întâmplă. Martinovic și Pîrvulescu întreabau: 'Dar ce s-a întâmplat?'. 'Cum, nu știți ce s-a întâmplat? Tătărușanu și Lato au întârziat la masă'. Deși înainte cei care întârziaseră au plătit berea...

La antrenament, noi ne pregăteam separat. Mă gândeam: 'Ce am făcut, am omorât pe cineva?!'. Dar pentru acel nivel de disciplină, era necesar.

Stăteam în spatele porții la antrenament. Ne-am comportat exemplar. Aveam sprinturi în zig-zag, brazda sărea după mine. Tătă, la fel – sărea din bară în bară. Tommy Neubert mi-a povestit ulterior că i-a spus lui Reghe: 'Laur, nu poți să-l ții pe ăsta (n.r. - despre Latovlevici) pe margine'. Reghe, zâmbind: 'Știu, dar mai lasă-l un pic'”, a dezvăluit Latovlevici, conform gsp.ro.

”Mi-a amintit de Sânmărtean”. Gigi Becali, în culmea fericirii

FCSB a câștigat meciul cu RFS (Lituania), scor 4-1, primul din actuala ediție a UEFA Europa League, golurile fiind marcate de către Bîrligea (8), Ștefănescu (32) și Olaru (58 și 69).

Gigi Becali (66 de ani) a fost încântat de evoluția echipei, mai ales din repriza a doua, iar unul dintre fotbaliștii evidențiați de finanțator a fost Florin Tănase (29 de ani).

Prestația fotbalistului revenit la roș-albaștri vara aceasta a fost unanim apreciată de toți specialiștii, iar milionarul din Pipera a precizat că Tănase îi aduce aminte de Lucian Sânmărtean (44 de ani), retras din activitate, acum oficial FRF.

”Incursiunea lui Tănase mi-a amintit de Sânmărtean”, a spus Becali, într-o intervenție în direct găzduită de emisiunea Liga DigiSport.

Finanțatorul nu a uitat însă nici de ”dubla” dintre FCSB și Ludogorets, din 2014, când roș-albaștrii au ratat dramatic accesul în Champions League. Atunci, în meciul de la București, câștigat de roș-albaștri cu 1-0, Sânmărtean a ratat o mare ocazie.

”(n.r. - Sânmărtean) A driblat toată echipa cu Ludogorets și a dat peste poartă. Dacă dădea golul ăla la București, se termina 2-0, nu 1-0 și eram calificați în Liga Campionilor”, a mai spus Becali, într-o intervenție în direct găzduită de emisiunea Liga DigiSport.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - RFS 4-1

Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali (66 de ani) a vrut să-i mărească salariul lui Darius Olaru (26 de ani), dar planul i-a ieșit.

Patronul FCSB-ului susține că Darius Olaru nu este interesat de bani, așa că nu s-a prezentat când l-a chemat să-și renegocieze contractul.

Rar întâlnești ca Olaru, pe el nu-l interesează banii, nu-i disperat după bani, nu-l interesează pe el. Să nu vină el la mărire de contract…”, a spus Gigi Becali, la Liga Digisport.

Ștefan Târnovanu, în schimb, deja a semnat contractul cu salariul mărit, iar același lucru urmează să îl facă și Mihai Lixandru.

Târnovanu a semnat contractul, dar, după ce l-a semnat, nu i l-am băgat. A greșit cu Petrolul, nu i l-am băgat. Acum, i-am transmis că îi bag contractul și-i dau și bani să-și ia apartament.

Pe Lixandru l-am chemat și pe el la mărire de contract, nu cer ei bani”, a declarat Gigi Becali.

Etichete: ciprian tatarusanu , laurentiu reghecampf , gigi becali , iasmin latovlevici


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Concluzii după dezastrul Satan II. Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu e complet operațională”

Testul nereușit al rachetei balistice intercontinentale (ICBM) rusești „Sarmat” (cunoscută și sub numele de Satan II) de acum câteva zile subliniază evaluările anterioare conform cărora starea arsenalului nuclear al Rusiei ar putea fi supraestimată. Lansarea eșuată, care s-a soldat cu distrugerea rachetei și a silozului său, ridică semne de întrebare cu privire la amenințările Kremlinului la adresa Occidentului și la răspunsul său discret la recentele incursiuni militare ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei, comentează Institutul Robert Lansing.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cristi Chivu s-a mutat în România după 15 ani în străinătate și a avut parte de o mare surpriză: ”Nu e a lui”

"Telenovela" s-a terminat! Rangers i-a propus renegocierea salariului, Ianis Hagi a dat răspunsul final

Exclusiv Gigi Becali îl aștepta să semneze, dar ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte: ”Rar întâlnești. Pe el nu-l interesează”

Gigi Becali a văzut cum a jucat Chiricheș cu RFS și i-a transmis un mesaj clar fundașului de la FCSB: ”N-ai cu cine!”

Exclusiv Lui Gigi Becali i-a venit ”o idee” după meciul cu RFS și a dezvăluit decizia luată: ”20 de milioane de euro”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surprinzător! Ce au strigat fanii lui CFR Cluj după ce UTA Arad a marcat al treilea gol în Gruia

Video CFR Cluj - UTA Arad 1-3. ”Feroviarii” au suferit a treia înfrângere în Gruia din acest sezon

Decizia luată de Marius Șumudică, chiar înainte de Rapid - Oțelul

Video Nota primită de Andrei Rațiu, după ce a jucat 95 de minute pentru Rayo în La Liga! ”S-a deghizat în Zidane”

Citeşte şi

Exclusiv 317 minute, ZERO goluri. Anunțul lui Gigi Becali despre Octavian Popescu

Exclusiv ”Am stat pe stadion până la 02:00 noaptea”. Ce s-a întâmplat pe Arena Națională, după FCSB - RFS 4-1

PEROZSobră din față, îndrăzneață când s-a întors cu spatele. Mădălina Ghenea a făcut senzație în Milano cu ținuta și cu atitudinea

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, după ce a postat o poză nud: "În pană de idei pentru cadoul lui Michael. Asta e opțiunea nr 2"

Gabi Tamaș dezvăluie: „Fumez de la cinci ani! La un moment dat m-am lăsat, din clasa a opta până în a noua” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Săptămâna revenirii! Simona Halep va reveni în tenis săptămâna viitoare citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anca Țurcașiu, în formă maximă la 54 de ani. Și-a arătat bronzul ciocolatiu și corpul tonifiat, într-un costum de baie cu animal print

Digi World

Unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, vulnerabil în faţa creşterii nivelului mării. Plajele ar putea fi grav afectate

Digi Animal World

Reacția unui bărbat când se întâlnește cu un urs în fața propriului garaj. Imaginile sunt virale: „Ce calm e!”