Gigi Becali și Ioan Varga / Foto: colaj Digi Sport

Exclusiv Cât costă fotbalistul din Liga 1 pentru care se luptă Gigi Becali și Ioan Varga

articol scris de Digi Sport
19.02.2022, 09:18
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Gigi Becali (63 de ani) l-a transferat la FCSB pe Malcom Edjouma (25 de ani) în acest mercato, pentru a forța lupta pentru cununa cu lauri, dar finanțatorul nu va abdica de la planul său, acela de a aduce jucători tineri.

Pe lista omului de afaceri, pe lângă David Miculescu (20 de ani), atacantul celor de la UTA, se mai află și Alexandru Ișfan (22 de ani), mijlocașul lui FC Argeș.

Cât costă fotbalistul din Liga 1 pentru care se luptă Gigi Becali și Ioan Varga

Fotbalistul a fost ofertat de CFR Cluj în această iarnă, dar FC Argeș a refuzat cei 300.000 de euro propuși dinspre Ardeal, astfel că se anunță o luptă interesantă, la vară, între Becali și Ioan Varga, finanțatorul campionilor.

Ișfan este un jucător la care piteștenii țin foarte mult și nu doresc să se despartă de el oricum. Sursele digisport.ro ne-au asigurat că prețul de transfer al lui Ișfan este de un milion de euro, astfel că în jurul acestei sume se va negocia.

Țintele lui Gigi Becali pentru vara lui 2022

FCSB a mai fost interesată de Grigore Turda, în toamna lui 2021, atunci când Jean Vlădoiu îl compara cu marele Miodrag Belodedici. Și Costinel Tofan, de la Sepsi, se mai află pe lista lui Becali.

  • Grigore Turda a fost adus liber de contract, în 2018, de la Pandurii Târgu-Jiu, este cotat la 650.000 de euro, și a bifat 25 meciuri în Liga 1, în acest, sezon, cu două goluri marcate și o pasă decisivă.
  • Alexandru Ișfan a fost adus liber de contract, în vara lui 2021, de la CS Mioveni, este cotat la 400.000 de euro și a prins 25 de meciuri în Liga 1, în acest sezon, reușind să marcheze trei goluri și să ofere o pasă decisivă.
  • Costinel Tofan a fost adus liber de contract, în 2017, de la Sepsi, este cotat la 500.000 de euro și a bifat 24 de partide în Liga 1, în acest sezon.

Etichete: gigi becali , transferuri fcsb , ioan varga , alexandru isfan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Iftime, discurs fără milă la adresa lui Marius Croitoru după 3 ani de colaborare: ”Nimeni nu-l suportă. Ești măscărici?”

Live Video&Text Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Meci tare la Sibiu! Ocazii de ambele părți

Horațiu Moldovan, impresionant la al doilea meci pentru Sassuolo! Nota primită de român

Video Portarul lui Tottenham a atins CLAR mingea cu mâna în afara careului! Decizia total surprinzătoare a arbitrului

Citeşte şi

Jucătorul pe care Gigi Becali nu vrea să-l mai vadă la FCSB: ”Să plece câinele de la măcelărie?”. Ce salariu are

În față, Gigi Becali îi spunea că e cel mai bun, dar ”pe la spate” abia aștepta să scape de el. Reacția jucătorului

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

L-a desființat pe Nicolae Dică după ce l-a demis: „Va rămâne poreclit `Zece Zero`. Noul antrenor va fi o mare surpriză” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Nicolae Dică a fost făcut praf de patronul care abia l-a demis: ”Zece Zero... Nu are nicio calitate profesională” citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare