Jayson Papeau / Foto: captură Digi Sport

”Care este în acest moment relația ta cu Cristi Săpunaru?”. Papeau a replicat, după momentul tensionat de la Buzău

articol scris de Digi Sport
17.08.2024, 22:50
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Jayson Papeau a fost jucătorul care l-a acompaniat pe Neil Lennon la conferința de presă premergătoare partidei Rapid - Dinamo, programată duminică, 18 august, de la ora 21:30.

Confruntarea va putea fi urmărită pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro în format live video și în aplicația Digi Sport de către abonații Digi România.

Jayson Papeau: ”Probabil că nu m-a văzut când am fost să dăm mâna. Nu sunt probleme între noi”

În precedenta partidă de campionat, Gloria Buzău - Rapid 1-1, a avut loc un moment care a trezit anumite suspiciuni, cu Cristi Săpunaru și Jayson Papeau protagoniști. Înlocuit în minutul 73 cu Claudiu Micovschi, fotbalistul francez a mer să-i salute pe jucătorii de pe banca de rezerve, iar Cristi Săpunaru, unul dintre aceștia, l-a lăsat cu mâna întinsă.

Întrebat în legătură cu acest subiect la conferința de presă, Jayson Papeau a dezvăluit că nu există nicio problemă între cei doi. Ba mai mult, jucătorul de legendă al giuleștenilor este extrem de apropiat de jucătorii Rapidului.

”Care este în acest moment relația ta cu Cristi Săpunaru? A apărut acea discuție după meciul cu Buzău că nu te-a salutat după ce ai marcat”, a fost întrebarea adresată de reporter la conferința de presă.

”Cristi este ca un frate pentru noi toți, poate mai mult de atât pentru unii jucători. Probabil că nu m-a văzut când am fost să dăm mâna. Nu sunt probleme între noi. Ne apreciem unul pe celălalt. Din punctul meu de vedere, sunt doar zvonuri”, a spus Jayson Papeau la coferința de presă.

Înaintea derby-ului din Grant, Dinamo se află pe locul al 5-lea al ierarhiei, cu 8 puncte, în timp ce Rapid ocupă poziția a 13-a a ierarhiei, cu doar 4 puncte.

Lui Neil Lennon i s-a adus aminte de Marius Șumudică la conferința de presă: reacția antrenorului de la Rapid

Întrebat dacă și în perioada petrecută în Scoția a simțit ostilitate din partea fanilor și nu numai, Neil Lennon a spus: ”Da, cu siguranță. Trebuie să suferi pentru a avea succes. Au fost multe momente ca acesta la Celtic. Uneori trebuie să suferi pentru a aprecia rezultatele pozitive mai bine”.

În ultima vreme, Marius Șumudică (53 de ani), cunoscut ca un rapidist ”pur-sânge”, s-a declarat contrariat de alegerile tactice ale tehnicianului din Giulești.

În momentul în care Neil Lennon a fost întrebat dacă a avut parte de ”un Marius Șumudică în Scoția”, Neil Lennon a replicat: ”Cine e? E tipul care vorbește tot timpul? Nu cred că e prea bine. E foarte neprofesionist modul în care se comportă. Nu, nu cred că este cineva ca Șumudică în Scoția sau oriunde în Europa”.

Etichete: rapid , cristi sapunaru , jayson papeau


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Juventus - PSV 2-0 / Young Boys - Aston Villa 0-0, ACUM pe DGS 1 & 2. 6 meciuri în prima zi de Champions League

Exclusiv Gigi Becali s-a convins: ”E un geniu, mă depășește ce face el”

Câte pachete de bilete a vândut FCSB până acum, pentru meciurile din Europa League

Șansa lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Citeşte şi

Reacția lui Emil Boc, după ce ’U’ Cluj a învins-o pe Rapid și s-a instalat pe primul loc în SuperLiga

Gigi Becali s-a convins încă din etapa a 9-a a SuperLigii: ”Nu sunt de speriat”

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia