Bogdan Andone nu a mai suportat presiunea patronului

Becali are "antrenorul ideal" în propria curte: "Toţi sunt profesionişti la FCSB. Simt o relaxare extraordinară"

04.08.2019, 12:41
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto - Man. United, joi, 22:00, DGS 2

Vergil Andronache a explicat, într-o conferinţă de presă, cât de bună e relaţia sa cu Gigi Becali şi e de părere că imixtiunile latifundiarului nu îl afectează deloc.

FCSB s-a transformat în ultimii ani într-un adevărat "malaxor" de antrenori. Pentru a rezista, trebuie să accepţi la milimetru schimbările şi ideile patronului, orice antrenor având o libertate limitată în a-şi pune în aplicare propriile idei.

Nu de puţine ori, tehnicienii au admis că s-au simţit umiliţi, ultimul pe listă fiind Bogdan Andone. "Îmi place să decid eu. Știam care e situația, dar e echipa patronului și deciziile le ia doar dânsul", s-a plâns Bogdan Andone.

Deşi a fost secundul lui Andone, Andronache a încercat să explice faptul că la FCSB curge doar "lapte şi miere", deşi e clar pentru oricine din exterior că tehnicienii se confruntă cu mari probleme.

"Eu nu am simţit lucrul ăsta niciodată. Vă aud pe toţi că e vorba de presiune. Clubul acesta e plin de oameni profesionişti, pentru un antrenor e foarte uşor să îşi facă treaba. Mie mi se pare extraordinar de uşor, în condiţiile în care am lucrat la Sportul Studenţesc. Acolo, mă uitam în spate şi vedeam ceaţă. Eu simt o relaxare extraordinară, nu am nicio problemă", a spus Andronache, la conferinţa de presă de dinainte de partida cu Astra.

Andonache, "principal" la FCSB?

În ultimul timp, Becali a apelat la secunzii principalilor pentru a asigura banca tehnică a echipei pe care o patronează. Dică a fost secundul lui Rădoi şi al lui Gâlcă, în timp ce Bogdan Andone a fost secundul lui Teja. Andronache e conştient că în acest moment nu se pune problema ca el să fie antrenorul de drept pe termen lung şi a explicat de ce a ales să rămână la club, pentru moment.

"Datoria mea e să asigur continuitate echipei şi nimic mai mult. Restul lucrurile le vor decide oamenii din club", a mai spus tehnicianul care va sta luni pe banca FCSB.

Astra - FCSB va fi luni seară, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Imagini din aer din timpul perchezițiilor supravegheate din elicopter, la „Academia de cerșit” din Țăndărei

Razii de amploare la indivizi violenți în mai multe județe din țară. Sute de polițiști și jandarmi verifică mai multe adrese din Sibiu, Brăila și Ialomița. Perchezițiile sunt supravegheate din aer cu un elicopter la Țăndărei. Acolo, în doar câteva ore, oamenii legii au găsit un adevărat arsenal acasă la suspecți: 47 de săbii, mai multe pistoale și o pușcă de vânătoare. 17 persoane bănuite de fapte cu violență urmează să dea explicații în fața polițiștilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

N-au niciun dubiu! Britanicii au făcut predicția: scorul final la PAOK - FCSB

Surpriză la aeroport! Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu și a spus ce se va întâmpla cu decarul FCSB-ului

Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial 10 curat în Champions League! Jucătorul ratat de naționala României, inclus de UEFA în echipa ideală

Exclusiv Daniel Niculae a auzit ce a spus Gică Craioveanu și a intervenit imediat: ”Vezi că intri în coliziune”

Carlo Ancelotti s-a săturat: îl vrea OUT de urgență de la Real Madrid!

Familia dată afară din garsoniera primită de la Gigi Becali a spus în ce relații se mai află cu patronul FCSB-ului

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCine e superba viitoare noră a lui Michael Schumacher. Laila s-a născut în Bosnia, a vrut să devină criminalist, dar a ajuns model

FILM NOWMomentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”

Cum a reușit Elias Charalambous să facă ce nu au putut ultimii 11 antrenori de la FCSB: "A ținut cont de ce am discutat" citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ilie Năstase o critică dur pe Simona Halep: "Face o mare greșeală! N-a înțeles nimic!" citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Digi World

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului