Florinel Coman în tricoul FCSB-ului / Foto: Profimedia

Bănel Nicoliță a vrut să-l transfere pe Florinel Coman la 10 ani: suma oferită atunci pentru ”Mbappe de România”

articol scris de Digi Sport
17.08.2024, 16:14
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Florinel Coman (26 de ani) a plecat în această vară de la FCSB la Al-Gharafa, în Qatar.

De pe urma transferului, cei de la FCSB ar trebui să încaseze minimum 5.250.000 de euro pentru Florinel Coman de la Al-Gharafa.

Banel Nicoliță a vrut să-l transfere pe Florinel Coman la FCSB, când ”Mbappe de România” avea doar 10 ani: ”Mă trezeam de dimineață să îl văd”

Bănel Nicoliță (39 de ani), fost fundaș dreapta la FCSB, a dezvăluit că le-a oferit celor de la Brăila o sumă cuprinsă între 3.000 și 5.000 de dolari pentru a-l lăsa la gruparea bucureșteană pe Florinel Coman, pe când fotbalistul avea 10 ani.

Cei de la Brăila nu au fost de acord cu mutarea fotbalistului, iar câțiva ani mai târziu, acesta a fost cumpărat de clubul lui Gică Hagi, care l-a vândut ulterior la FCSB, în schimbul a trei milioane de euro. 

Eu am vrut să îl iau pe Coman de la Brăila când era copil, 10-11 ani, și să îl duc la Steaua (n.r. FCSB). Mergeam să îl urmăresc mereu. Am vrut să dau pe el cam 3000-5000 de dolari. Dar nu au fost de acord.

Și câțiva ani mai târziu, pe la 14 ani, l-a luat Gică Hagi la Viitorul. Nu știu dacă a plătit, dar e clar că a dat mai mult în acest caz. Eu de atunci am văzut un viitor în el. Mă bucur că a ajuns la un nivel așa bun.

Ei voiau să îl ducă la Dinamo, ne mai certam după meciuri. Mă bucur că a ajuns până la urmă la Steaua (n.r. FCSB), la echipa unde mi-am dorit eu, nu unde și-a dorit patronul de la Brăila.

Dribla cu mare ușurință, avea viteză și forță de mic. A debutat cu mine în teren la Viitorul. Eram eu, Ianis, Tănase, Benzar, Cernat. La Galați a fost ultimul lui turneu câștigat cu Brăila, iar apoi a plecat la Hagi.

Avea un fuleu și cum îi dribla pe ceilalți... Mă duceam doar de dragul lui. Mă trezeam de dimineață să îl văd. Îmi plăcea foarte mult. De mic a fost talent”, a spus Bănel Nicoliță, pentru Fanatik.

Florinel Coman, noua ”bestie” din Qatar. Imaginile postate pe internet de fostul jucător al FCSB-ului

În România, la FCSB, Florinel Coman era apreciat pentru tehnica sa, forța șutului, dar și a fizicului său musculos.

După ce și-a adăugat o masă musculară considerabilă în perioada petrecută la FCSB, Florinel Coman nu a renunțat la pregătirea sa suplimentară nici în Qatar, la Al-Gharafa, noua sa echipă.

Florinel Coman se pregătește separat alături de Daniel Curtifan, cel alături ce care a colaborat și în România.

La o ședință, Florinel Coman și-a pus intructorul la treabă: ”Leu îl fac”, a scris jucătorul de la Al-Gharafa, la InstaStory.

Ulterior, Florinel Coman a postat pe internet și imaginile cu fizicul său de ”bestie” din Qatar. Fotografiile cu ”Mbappe de România” pot fi urmărite în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

În toamnă, Florinel Coman (26 de ani) va evolua alături de colegii de la Al-Gharafa în faza principală a Ligii Campionilor Asiei.

Florinel Coman și colegii săi de la Al-Gharafa s-au calificat în faza principală a Ligii Campionilor Asiei, după ce au trecut în play-off de Al-Ahli Dubai, scor 1-0.

  • 7 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.
  • Până în iunie 2027 are fostul fotbalist de la FCSB contract cu Al-Gharafa, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Florinel Coman, susținut se soție și fiica sa în Qatar

Galerie Foto

Etichete: banel nicolita , florinel coman , florinel coman fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Juventus - PSV 0-0 / Young Boys - Aston Villa 0-0, ACUM pe DGS 1 & 2. 6 meciuri în prima zi de Champions League

Exclusiv Gigi Becali s-a convins: ”E un geniu, mă depășește ce face el”

Câte pachete de bilete a vândut FCSB până acum, pentru meciurile din Europa League

Șansa lui Radu Drăgușin! Anunțul făcut de Ange Postecoglou

Citeşte şi

Schimbat în repriza a doua! Nota primită de Florinel Coman, după ce Al-Gharafa a pierdut la scor de neprezentare

Dezamăgiri peste dezamăgiri pentru Mircea Lucescu, după discursul ținut în vestiar la România - Lituania

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mutare extraordinară! U Cluj, pe cale să semneze cu jucătorul abia plecat de la Rapid București: ”Suntem în discuții cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Nu avem de ales. Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia