Gigi Becali / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv ”Bagă repede 10-15 milioane de euro”. Anunțul lui Gigi Becali

articol scris de Digi Sport
29.06.2024, 16:20
  • Supercupa: FCSB - Corvinul, joi, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 22:00, DGS 1

Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, are ambiția de a reveni cu echipa în UEFA Champions League, dar nu se teme nici de concurența din SuperLiga.

Gigi Becali: ”Ca să fie concurența cu FCSB, trebuie să vină unul care să bage repede 10-15 milioane de euro”

Deși Dan Petrescu (56 de ani) a revenit la CFR Cluj, Universitatea Craiova a mutat cu Costel Gâlcă (52 de ani), iar Rapid l-a adus antrenor pe Neil Lennon (53 de ani), Becali nu se teme că FCSB ar putea fi detronată din fruntea ierarhiei.

Dintre acționarii din România, totuși, milionarul din Pipera pare a se teme puțin de Dan Șucu (61 de ani), acționarul majoritar de la Rapid.

”Hai să avem puțină logică. Ca să fie concurența cu FCSB, trebuie să vină unul care să bage repede 10-15 milioane de euro. Ca să poate să concureze cu mine.

Poate chiar mai mult. Cum a venit Șucu, care a băgat, cred 10 -15 milioane, ca să concureze”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate la Digi Sport.

Latifundiarul din Pipera nu este, în schimb, impresionat de noul acționariat de la Petrolul. Bașkanii turci care au preluat gruparea prohoveană, și care l-au instalat antrenor principal pe Mehmet Topal (38 de ani), nu-l sperie deloc pe Becali.

”Altfel, cu două milioane de euro nu poți. De fapt, toate cluburile bagă câte două milioane. Și primăriile bagă două milioane. Un adversar puternic e bine venit.”, a mai spus Becali.

Gigi Becali, ”dat pe spate” de un jucător de la FCSB: ”E superfotbalist”

Printre jucătorii ajunși în această vară la gruparea ”roș-albastră” se numără și David Kiki (30 de ani), fundașul stânga venit liber de contract de la Farul Constanța. Jucătorul din Benin a fost dorit de mai mult timp la echipă de ”latifundiarul din Pipera” pentru a acoperi flancul stâng al apărării (care ar putea rămâne descoperit după o eventuală plecare a lui Risto Radunovic). 

De altfel, în ultima sa conferință de presă susținută la Palat, Gigi Becali l-a descris pe Kiki printr-un termen laudativ. 

Gigi Becali, despre David Kiki: ”E superfotbalist”

Gigi Becali a vorbit la Palat la câteva ore după ce România a reușit să se califice în optimile EURO 2024, iar, printre altele, acesta a decis să-l numească ”superfotbalist” pe David Kiki, jucătorul sosit în această vară la echipă. 

”Kiki, e superfotbalist”, a spus patronul celor de la FCSB despre jucătorul african. 

În sezonul trecut, David Kiki a evoluat în 34 de partide pentru Farul Constanța (fosta campioană a României), în toate competițiile, a marcat un gol și a oferit două pase decisive. 

În această vară, contractul africanului cu formația de la malul mării a expirat, astfel că acesta a fost liber să semneze cu oricare altă grupare, iar aceasta a fost FCSB.

  • un milion de euro este cota de piață a lui Kiki, potrivit Transfermarkt 
  • 74 de partide a jucat Kiki în SuperLiga, toate pentru Farul Constanța (a ajuns la echipa lui Gică Hagi în vara anului 2022, liber de contract de la echipa bulgară Arda Kardzhali)

Etichete: dan petrescu , gigi becali , transferuri fcsb , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tragedia în care o familie din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Detaliul care complică ancheta

Apar detalii șocante din ancheta în care o familie din Suceava a murit luni, 1 iulie, în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare. Deși autobetoniera care a provocat tragedia era în mișcare, tahograful indică altceva, scrie Monitorul de Suceava. Potrivit inspectorilor de la Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava, tahograful era manipulat, iar datele arată că mașina de mare tonaj nu s-ar fi mișcat din loc de sâmbătă, 29 iunie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-au numit englezii pe Radu Drăgușin, după evoluția cu Olanda

A venit ”nota de plată”! Decizia UEFA în cazul României, după cele întâmplate la EURO

Foto România - Olanda 0-3. Gakpo și Malen au încheiat aventura ”Tricolorilor” la EURO 2024

UEFA a descris într-un singur cuvânt victoria Olandei în fața României

Presa britanică a spus cu ce scor se va termina România - Olanda: "Victorie ușoară!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Liga Națiunilor, apoi începe greul! Cu cine poate juca România în preliminariile Cupei Mondiale din 2026

Ethan Mbappe a făcut vizita medicală! Cine l-a convins să semneze

3 echipe se luptă pentru transferul unui fotbalist al României de la EURO

Foto "Ireal". La cât ajunsese pulsul lui Cristiano Ronaldo, înainte să bată al doilea său penalty cu Slovenia

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali și Ionuț Badea, dialog în direct la TV: ”Știi când a fost cotitura? Când te-am ofertat și n-ai venit”

Exclusiv Gigi Becali l-a sfătuit să renunțe la națională, a doua zi după România - Olanda: "Doar eu am curaj s-o spun!"

PEROZGina Pistol, imagini rare în costum de baie. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Ai un farmec aparte”

FILM NOWImagini rare cu Rachel Weisz, în public, într-o zi obișnuită. Soția lui Daniel Craig a afișat o naturalețe radioasă

Transfer extraordinar făcut de Dinamo! Primul danez din istoria clubului vine direct din Bundesliga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Surpriză! El ar putea deveni selecționerul echipei naționale, dacă Edi Iordănescu decide să plece de la echipă citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Rita Ora, într-o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Artista a atras toate privirile în ținuta transparentă

Digi World

De ce-i ciupesc țânțarii pe unii oameni mai mult decât pe alții. Ce explicații au reieșit în urma mai multor studii

Digi Animal World

Momentul când un elan sălbatic se alătură unor tineri la un meci de fotbal în curte. Imaginile au devenit virale