Adrian Mutu / Foto: Captură Facebook@FCRapid1923oficial

Așteptările lui Adrian Mutu de la meciul cu Farul + Cum vede lupta la titlu. Alexandru Albu: ”Nu suntem agresivi”

articol scris de Digi Sport
04.05.2023, 14:42
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Adrian Mutu (44 de ani) și Alexandru Albu (29 de ani) au prefațat duelul cu Farul din etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii.

Meciul dintre Farul și Rapid poate fi urmărit sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, pe site-ul digisport.ro, cât și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Adrian Mutu: ”Ar trebui să fim mult mai atenți”

Adrian Mutu speră să obțină prima victorie din acest sezon împotriva celor de la Farul. În patru întâlniri directe, trei în campionat și una în Cupă, Farul a obținut două victorii, în timp ce două meciuri s-au încheiat la egalitate. 

Va fi un meci important, dificil. Întâlnim echipa de pe primul loc, pe care nu am învins-o în acest sezon. Cred că mai toate echipele joacă altfel în deplasare.

Sperăm să facem un joc bun în deplasare. Avem nevoie de suportul lor (n.r al fanilor, care vor absenta de la meci). Sperăm să nu se simtă lucrul ăsta.

Ar trebui să fim mult mai atenți, trebuie să avem și puțină șansă. Nu aș vrea să vorbesc prea mult despre jucătorii lor. Au jucători de mare valoare. Baza nu e pe single, ci pe grup.

Eu sper să facă acest lucru (n.r. jucătorii să demonstreze că vor să continue la Rapid). Trebuiau să o facă de la începutul sezonului. Evaluarea se va face pe tot sezonul. Îmi place fotbalul, încât nu aș vrea să se termine. Sunt meciuri importante”, a spus Adrian Mutu, în cadrul unei conferințe de presă.

Despre lupta la titlu din Liga 1, Adrian Mutu a precizat cum vede șansele: ”Nu știu. Prima șansă o are Farul. Nu știu dacă a căzut CFR sau am fost noi bune, celelalte echipe”.

Alexandru Albu: ”Vrem să ne apropie de primele locuri”

Mijlocașul Alexandru Albu nu se gândește decât la un succes în deplasarea de la Ovidiu. Întrebat dacă Rapidul este o echipă agresivă, jucătorul din Giulești a clarificat situația.

O echipă bună. Știm multe despre ei. Venim după două rezultate bune, care ne-au dat încredere. Mergem la Farul să luăm cele trei puncte. Vrem să câștigăm fiecare meci. Vrem să ne apropiem de primele 2-3 locuri.

Nu cred că suntem agresivi. Sunt intrări la limita fairplay-ului, nu accidentăm pe nimeni.

Îl au pe Denis Alibec, care este motorul lor, Mazilu, care este formidabil. Noi trebuie să intrăm în teren motivați. Noi am jucat bine și în celelalte partide. Fanii ne-au trezit.

Odată cu jocul, a venit și norocul. Fără noroc, în viață nu faci nimic. Am făcut meciuri bune și în deplasare, da parcă nu suntem ca acasă, unde jucăm cu un stadion plin”, a precizat mijlocașul Rapidului.

Clasament play-off

Înaintea meciului din etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii, Farul se află pe primul loc, cu 43 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul cinci, cu 34 de puncte.

Etichete: adrian mutu , farul rapid , clasament play-off , alexandru albu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Adrian Mutu a primit oferta să revină în SuperLigă! Răspunsul dat

Exclusiv Rădoi, favorit la Sepsi? De ce se întârzie numirea noului antrenor. ”Cine vine, trebuie să accepte condiția asta”

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia