Giorgi Milanov, Hakim Djamel Abdallah, Miguel Ie Edgar și Domagoj Pavicic / Foto: Sport Pictures

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

articol scris de Digi Sport
03.05.2024, 11:15
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

În luna februarie a acestui an, Edgar Ie (30 de ani) era adus la Dinamo ca au adevărat star care poate salva echipa de la retrogradare. 

Totuși, fundașul central crescut de Barcelona nu a impresionat, iar în ultimele trei partide nici nu a făcut parte din lotul lui Zeljko Kopic. 

Edgar Ie ”este prea slab să joace”

De când a sosit la Dinamo, Edgar Ie a evoluat în doar 5 partide, fără însă să impresioneze prin jocul său. 

Ademenit cu cel mai mare salariu din lot, aproximativ 18.000, de euro, Zeljko Kopic refuză deocamdată să se bazeze pe serviciile sale din cauza prestațiilor slabe. 

Acesta nu a fost luat în lot la ultimele trei partide, iar cei de la iamsport.ro susțin că nu este vorba de vreo accidentare, ci doar de faptul că nu se poate impune în fața celorlalți stopperi: ”Nu este selectat în primul 11 sau în lot din cauza valorii. Este prea slab pe românește”, susțin surse din cadrul clubului, potrivit sursei citate mai sus. 

  • Mai mult, Edgar Ie ar avea foarte mari probleme, iar de cele mai multe ori s-ar antrena singur la Săftica. 

În acest moment, Zeljko Kopic se bazează în centrul defensivei pe Răzvan Patriche (38 de ani), Josue Homawoo (26 de ani) și pe Darko Velkovski (28 de ani). 

Edgar Ie / Foto: Profimedia
  • 1,3 milioane de euro este cota de piață a lui Edgar Ie, potrivit transfermarkt.com. 
  • Academia lui Sporting Lisabona, Barcelona B, Villarreal, Belenenses, Lille, Nantes, Trabzonspor, Feyenoord și Bașakșehir sunt echipele pentru care fundașul a mai evoluat. 

Răzvan Zăvăleanu: ”Finanțatorii sunt îngrijorați”

Dinamo se află într-o poziție ingrată în SuperLiga, cu două etape înainte de final. 

”Câinii” se află în acest moment pe penultima poziție din clasament, cu 21 de puncte, tot atâtea câte are și ”lanterna” Poli Iași.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul delegat al lui Dinamo, a dezvăluit că în ultima vreme s-au cheltuit sume uriașe și că finanțatorii se așteptau la un altfel de parcurs al echipei.

”În ultimele cinci luni, s-au cheltuit milioane de euro la Dinamo. Atât pe partea de salarii, pe cheltuieli curente, dar și pe datoriile legate de planul de reorganizare.

Vă spun că nimeni din România nu a mai cheltuit atât”, a spus Zăvăleanu, într-o intervenție telefonică, în direct, găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Chestionat ce părere au finanțatorii de la Dinamo legată de situația echipei, Zăvăleanu a spus că echipa ar beneficia de finanțare și în caz de retrogradare.

”Sunt destul de îngrijorați. Ei sunt oameni de bună credință, care au dat banii pe mâna profesioniștilor și care nu se așteptau să ajungă echipa într-o astfel de situație în care să se bată la retrogradare”, a mai spus oficialul ”Câinilor”.

 

Etichete: dinamo , superliga , edgar ie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce s-a întâmplat cu Ancuţa Popoviciu, fosta judecătoare din procesul lui Vlad Pascu în dosarul 2 Mai

Judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, care a judecat iniţial dosarul accidentului de la 2 Mai provocat de Vlad Pascu, a fost suspendată din funcție pentru trei luni. Decizia a fost luată miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), la solicitarea Inspecției Judiciare, relatează Agerpres.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, "un mister care a durat 11 ani"

L-au făcut praf! Jurgen Klopp, jignit după ce a revenit brusc în fotbal și a semnat un nou contract

FRF a făcut anunțul final, după ce Steaua a fost amenințată cu retrogradarea în Liga 3

Zinedine Zidane a dat răspunsul pe loc. Anunțul așteptat de toată lumea fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a făcut acuzații grave și a primit imediat replica. După pauză, a cerut să intre iar în direct și a continuat

Video Exclusiv Ianis Zicu l-a auzit pe Gică Popescu și a dat replica serii! Hohote de râs în direct la TV

Exclusiv Ioan Varga i-a dat răspunsul lui Gigi Becali, care a spus că îl transferă pe Louis Munteanu dacă prețul aflat e adevărat

Exclusiv Cristi Manea, OUT de la națională? A intrat în direct și i-a făcut o propunere lui Mircea Lucescu: ”Mare potențial”

Citeşte şi

Programul etapelor a 14-a și a 15-a din SuperLiga! Când se joacă Rapid - FCSB și Universitatea Craiova - FCSB

Câte bilete s-au vândut pentru Dinamo - FCSB. ”Eternul Derby” se joacă pe Arena Națională

PEROZAlessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

FILM NOWI-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare interminabile, farmec aparte

Sinucidere din dragoste? Detalii dramatice din ultimele zile de viață ale baschetbalistei de la CSM Târgoviște citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lumea sportului e în stare de șoc! Un fotbalist de top a fost găsit decedat în piscină la doar 31 de ani citeşte ştirea pe ziare.com

Regretul unui bărbat că și-a instalat panouri fotovoltaice: ”Panourile solare au scăzut valoarea casei mele" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Ieri ziceau că divorțează, azi apar drăgăstoși în public. Până și prietenii s-au săturat de Kanye West și Bianca Censori: "Patetic"

Digi World

O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”