Louis Munteanu, atacantul celor de la Farul / Foto: Profimedia

Anunțul făcut de conducerea Rapidului despre Louis Munteanu, care e aproape să semneze cu CFR Cluj

articol scris de Digi Sport
19.07.2024, 13:04
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Louis Munteanu (22 de ani), atacantul care a revenit în această vară la Fiorentina, după un împrumut de doi ani la Farul Constanța, este extrem de curtat de echipele puternice din SuperLiga României.

După Rapid și FCSB, CFR Cluj a intrat pe fir, iar conform declarațiilor făcute de finanțatorul Ioan Varga, Louis Munteanu este foarte aproape să semneze cu formația din Gruia.

  • ”Am zis că poate va juca sâmbătă cu Rapid, dar vă dați seama că a fost mai mult o glumă. Era foarte, foarte greu. Dar sunt șanse ca până marți să finalizăm cu băiatul. În orice caz, șansele au mai crescut față de ieri. Azi spun că în proporție de 80% se va face transferul”, a declarat Ioan Varga pentru Digi Sport.

Viorel Moldovan, despre transferul lui Louis Munteanu: ”Văd că e o licitație, suntem băgați și noi. Nu se știe niciodată”

Declarațiile făcute de patronul CFR-ului au dat o mare doză de optimism în rândul suporterilor clujeni, întrucât un atacant care a demonstrat în campionatul României ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu.

Totuși, se pare că nici Rapidul nu renunță la acest transfer, așa cum a dezvăluit președintele giuleștenilor, Viorel Moldovan.

Eventuala plecare a lui Albion Rrahmani, care este curtat de câteva echipe importante din Europa, ar elibera un loc în atac și i-ar face loc lui Louis Munteanu.

Albion Rrahmani a fost transferat de Rapid în schimbul sumei de 600.000 de euro de la FC Ballkani, iar acum giuleștenii își doresc nu mai puțin de 6 milioane de euro pentru a-l lăsa sa plece.

”Louis Munteanu a confirmat în campionatul nostru. E la un nivel mai superior. Poate și mai mult, cred că mai mult, cine vrea să îl ia acum (n.r. de 1,5 milioane euro). Văd că e o licitație, suntem băgați și noi. Nu se știe niciodată.

Rămâne de văzut, automat, din acest punct de vedere, trebuie să eliberăm un loc. Locul care va fi, Rrahmani. Pare un business. Cu Krasniqi, a părut tot un business și a fost unul foarte reușit. Eu nu eram aici. Vine pe 800.000 și îl dai cu 2 milioane.

Până la urmă, nimeni nu e de neînlocuit. Se găsesc soluții. Câteodată mai greu, poți să suferi, dar se găsesc soluții. Am văzut, am dat benzile, pe Krasniqi, Funsho a dorit el, din proprie inițiativa să schimbe aerul.

Dacă reușim să îl aducem pe Louis Munteanu.. Rrahmani e cu noi, sper să rămână cu noi. Chiar dacă am spus că e business, și așa este. Dacă primești o ofertă de nerefuzat, atunci.. N-ai ce să faci. Ești acolo, ești bine. Eu nu vreau să plece Rrahmani. După aceea vom vedea“, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Fanatik.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, potrivit Transfermarkt.
  • Până în vara anului 2025 mai are atacantul contract cu Fiorentina.

”Va avea un salariu consistent, e normal. Louis e un jucător valoros și merită să fie remunerat corespunzător, dar nu insistați în ceea ce privește salariul, nu pot spune nimic despre bani”, i-a mai precizat Ioan Varga jurnalistului Digi Sport Bogdan Pop.

Etichete: rapid , cfr cluj , fiorentina , viorel moldovan , louis munteanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum arată sistemul revoluționar de transport care promite viteze de 700 km/h. Primul test a fost efectuat cu succes

Transportul la viteze de 700 km pe oră cu hyperloop-ul este cu un pas mai aproape de realitate, odată cu efectuarea unui test în Olanda. Compania olandeză Hardt a anunțat finalizarea cu succes a testării prototipului său de sistem de transport hyperloop, marcând un pas înainte pentru tehnologia care promite să revoluționeze modul în care ne deplasăm.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Deasupra lui Messi! Zidane a numit cel mai bun jucător din istorie: "Nimeni nu m-a impresionat ca el!"

Oficial OUT de la Rangers! ”Decizia are efect imediat”

"În trening la nuntă, în costum la prelungirea contractului!" Prezentă la ambele evenimente, soția a reacționat

Comportamentul lui Ianis Hagi i-a lăsat "mască". Ce cuvinte au folosit jurnaliștii scoțieni la adresa românului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Horațiu Moldovan, titular la Sassuolo! Primul meci după transferul de la Atletico

Echipa lui Robin van Persie a suferit cel mai drastic eșec din istoria de 104 ani a clubului: ”Au fost doar 3 puncte în joc”

Live Video&Score Tottenham - Arsenal 0-0, ACUM pe Digi Sport 1. Radu Drăgușin, înapoi pe banca de rezerve

Oficial OUT de la Real Madrid până în 2025

Citeşte şi

Probleme pentru CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB

Exclusiv Florin Prunea, avertisment pentru FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWReacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

Un patron din Superliga, reacție dură despre transferul lui Bîrligea la FCSB: „Să dai atât pe el?! Nu dădeam niciodată” citeşte ştirea pe Prosport.ro

A murit Gheorghe Mulțescu, fost antrenor la Dinamo și Craiova citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, criticată dur după show-ul făcut la MTV VMA: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, criticată dur după show-ul făcut la MTV VMA: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit