Daniel Bîrligea, după un gol marcat de CFR Cluj / Foto: Profimedia

Anunțul categoric făcut de CFR Cluj în privința lui Daniel Bîrligea, după interesul venit din Italia

articol scris de Digi Sport
26.08.2024, 18:20
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj l-a vândut în această vară pe Răzvan Sava (22 de ani) la Udinese, în schimbul sumei fixe de 2,5 milioane de euro.

Acum, ardelenii mai pot da o altă lovitură, întrucât Daniel Bîrligea (24 de ani), unul dintre cei mai importanți jucători din Gruia, este dorit în străinătate. Mai exact, tot în Italia.

Cristi Balaj, despre transferul lui Daniel Bîrligea: ”Nu discutăm, nu purtăm nicio negociere de niciun jucător până după meciul de joi”

În urmă cu trei zile, italienii anunțau că o formație nou-promovată în Serie A, Como, îl are pe lista de transferuri pe Daniel Bîrligea pentru postul de atacant.

  • ”Există patru oferte pentru Daniel Bîrligea, dar nu vreau să le dau curs, până nu ne calificăm în Conference League. Va fi o sumă mare, de multe milioane”, a declarat Ioan Varga de curând.

Acum, președintele vicecampioanei a întărit afirmațiile patronului și a dezvăluit că nu va purta nicio negociere până la returul cu Pafos din play-off-ul Conference League, partidă care este extrem de importantă pentru trupa lui Dan Petrescu.

Chiar dacă a confirmat interesul pentru anumiți jucători din lot, Cristi Balaj a exclus posibilitatea ca vreun fotbalist să plece din Gruia până la returul cu formația din Cipru.

  • CFR Cluj o va întâlni pe Pafos, joi, 29 august, în manșa retur din play-off-ul Conference League. Partida din tur s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru clujeni.

”Avem joi un meci important, în acest moment nu discutăm și nu avem în plan niciun transfer, singurul lucru la care ne concentrăm, și noi, și jucătorii, este meciul de joi. Calificarea.

E singurul lucru despre care discutăm. Nu discutăm, nu purtăm nicio negociere de niciun jucător până după meciul de joi. Sunt echipe care urmăresc anumiți jucători de la noi.

Nu purtăm nicio discuție despre niciun transfer. Sunt echipe care urmăresc anumiți jucători de la noi, nu avem nimic de comunicat în mod expres de un jucător sau altul, pentru că singura concentrare pe care o avem e meciul de joi.

În funcție de rezultatul partidei de joi, putem vedea ce abordări vom avea, ce soluții vom găsi. Nu e tot una să fii calificat și să ai meciuri din trei în trei zile sau nu. Repet, în acest moment discutăm doar de meciul de joi, nu discutăm de niciun transfer în aceste zile”, a declarat Cristi Balaj, conform iamsport.ro.

Internaționalul român a fost crescut la academia celor de la Palermo și a jucat pentru echipele U17 și U19, până când a fost transferat de Teramo în vara lui 2019. Începând cu iarna anului 2022 Bîrligea joacă pentru CFR Cluj.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Daniel Bîrligea, potrivit Transfermarkt.

Como a realizat mai multe mutări importante în această vară. Sub comanda lui Cesc Fabregas au ajuns, printre alții, Raphael Varane (31 de ani), rămas liber de contract după despărțirea de Manchester United, și pe Sergi Roberto (32 de ani), care a plecat în această vară de la Barcelona, tot liber de contract.

Etichete: cfr cluj , cristi balaj , daniel birligea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

Video Jurnaliștii spanioli l-au descris pe Andrei Rațiu în două cuvinte, după super golul marcat în Rayo - Osasuna

Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Verdictul a fost dat în direct după prima seară de UEFA Champions League: ”Va fi campioană!”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

Subiect închis: Ianis Hagi a decis unde va evolua! Cum l-au numit scoțienii

UEFA a scris un singur cuvânt pe internet, după ce Bayern a marcat nouă goluri cu Dinamo Zagreb

Citeşte şi

Video Exclusiv Gigi Becali: ”N-am ajuns la facultate, am luat doar BAC-ul”. Staff-ul FCSB-ului i-a propus, finanțatorul a reacționat

Gigi Becali a făcut calculele! La câte puncte distanță vrea să câștige titlul față de CFR și Universitatea Craiova

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Mouratoglou i-a distrus viața Simonei Halep" S-au dat cărțile pe față în privința celor doi citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia